Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Adriana la nastere se da un salariu bonus.Eu l-am luat![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
mariussimiuc spune:
Ia sa ma duc sa-mi fac si eu niste orez cu lapte,ca mi-ati facut pofta. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis intru si eu un pic, nu am ragaz.. LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI! noi nu am scapat de muci, din contra, acum avem o laringita si o otita; am fost la spital si a facut aerosoli, acum imi pare rau ca nu am luat aparat de la BE(cum a zis ADRIANA); mi-a dat dr imprumut aparatul ei; ADRIANA TU DE UNDE AI LUAT? dr mea a zis ca la farmacia de langa spital ar fi mai ieftine, la 150 ron; acum are si tuse expectoranta si i-as da si ambroxol de la mine putere; prin urmare tot nu mancam; ieri, in disperare de cauza, i/am dat si orez cu lapte dannette, numai sa manance ceva ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Imi pare rau pentru Alessia. Noi am trecut a 2-a oara prin asta si e super nasol. Eu am luat aparatul www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">asta. Firma producatoare a fost si la Baby Expo, si de acolo l-am luat. Am avut noroc, ca a fost Baby Expo cand aveam nevoie. Eu l-am preferat pe cel cu ultrasunete pentru ca e muuuult mai silentios decat cel cu piston. Aproape ca nici nu se aude. Asta ar fi singura diferenta intre ele. La ei pe site nu e diferenta de pret , dar pe la farmacii nu il gasesti decat pe cel cu piston. Aveau si la SensiBlu in Doamna Ghica. Te poti uita pe site-ul lor si dai cautare dupa produs si o sa iti arate farmaciile unde il gasesti. Daca faci comanda pe site iti ajunge cam in 2 zile, asa mi-au spus mie.
La ce spital ai fost? La ce dr?
Multi
si sanatate multa!
adyanna spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Adriana la nastere se da un salariu bonus.Eu l-am luat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Si e vreo lege in sensul asta? Adik e obligatoriu sa ii dea sau e dupa cum vor sefii? Ca eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum!

Si se pare ca nici ei, din moment ce nu am primit nimic

adyanna spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ia sa ma duc sa-mi fac si eu niste orez cu lapte,ca mi-ati facut pofta. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Cred ca asta fac si pentru Anto acu la masa de 7. 
adyanna spune:
Si cum zicea Miha, cam tarziu dar din suflet:
AncaD
Loub-Erika
Anka-san
Si nu in ultimul rand pentru
care au mai adaugat o lunita! 
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adyanna
Ce drept mey? Ca eu nu stiu nimic! |
Salariul bonus pentru nastere.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
Am terminat si eu azi scoala de soferi! Am lungit-o cam mult, daca s-a imbolnavit Antonia dar in sfarsit am terminat-o!
Maine ma duc sa imi iau dosarul si apoi luni sa ma programez la examen. Sper sa nu am vreun ghinion sa ma programeze peste o luna-doua, ca am auzit ca asa se face acum. Pana atunci uit si mama condusului, si asa faptul ca am avut o interupere de o luna se cunoaste din plin. 
uberbax spune:
Fetelor la voi in casa nu e frig?
Mai bag eu caloriferul in priza mai dau drumul la aer,da tot e frig!Astia n-au de gand sa dea drumul la caldura????
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Adriana la nastere se da un salariu bonus.Eu l-am luat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Buna seara si bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine printre voi? Sunt o viitoare mamica de gemeni, 2 baietei nazdravani inca de pe acum...
Referitor la acest salariu bonus, ma puteti lamuri si pe mine despre ce este vorba? Nu stiu nimic despre asta... exista o lege la care ne putem referi?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Luminita
cu
si
35+DPN: 30.10.2008
http://luminita2008.shutterfly.com/http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

ALESSIA MARIA (20.11.2007)