Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adriana la nastere se da un salariu bonus.Eu l-am luat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ia sa ma duc sa-mi fac si eu niste orez cu lapte,ca mi-ati facut pofta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

intru si eu un pic, nu am ragaz..

LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI!

noi nu am scapat de muci, din contra, acum avem o laringita si o otita; am fost la spital si a facut aerosoli, acum imi pare rau ca nu am luat aparat de la BE(cum a zis ADRIANA); mi-a dat dr imprumut aparatul ei; ADRIANA TU DE UNDE AI LUAT? dr mea a zis ca la farmacia de langa spital ar fi mai ieftine, la 150 ron; acum are si tuse expectoranta si i-as da si ambroxol de la mine putere;

prin urmare tot nu mancam;

ieri, in disperare de cauza, i/am dat si orez cu lapte dannette, numai sa manance ceva

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Imi pare rau pentru Alessia. Noi am trecut a 2-a oara prin asta si e super nasol. Eu am luat aparatul www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">asta. Firma producatoare a fost si la Baby Expo, si de acolo l-am luat. Am avut noroc, ca a fost Baby Expo cand aveam nevoie. Eu l-am preferat pe cel cu ultrasunete pentru ca e muuuult mai silentios decat cel cu piston. Aproape ca nici nu se aude. Asta ar fi singura diferenta intre ele. La ei pe site nu e diferenta de pret , dar pe la farmacii nu il gasesti decat pe cel cu piston. Aveau si la SensiBlu in Doamna Ghica. Te poti uita pe site-ul lor si dai cautare dupa produs si o sa iti arate farmaciile unde il gasesti. Daca faci comanda pe site iti ajunge cam in 2 zile, asa mi-au spus mie.

La ce spital ai fost? La ce dr?
Multi si sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Si e vreo lege in sensul asta? Adik e obligatoriu sa ii dea sau e dupa cum vor sefii? Ca eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum! Si se pare ca nici ei, din moment ce nu am primit nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ia sa ma duc sa-mi fac si eu niste orez cu lapte,ca mi-ati facut pofta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Cred ca asta fac si pentru Anto acu la masa de 7.

Mergi la inceput

Si cum zicea Miha, cam tarziu dar din suflet:

AncaD
Loub-Erika
Anka-san

Si nu in ultimul rand pentru care au mai adaugat o lunita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7
si fiind vorba de bani: voi v-ati revendicat dreptul la nasterea bebeului ? eu nu am indraznit, ca patronii straini nu prea stiu cu ce se mananca legile pe la noi si ma gandeam ca nu pica bine...da acu parca imi pare rau

Si patronii mei is de peste mari si tari dar eu cererea am facut-o la contabilitate.

Ce drept mey? Ca eu nu stiu nimic!

Salariul bonus pentru nastere.

Mergi la inceput

Am terminat si eu azi scoala de soferi! Am lungit-o cam mult, daca s-a imbolnavit Antonia dar in sfarsit am terminat-o! Maine ma duc sa imi iau dosarul si apoi luni sa ma programez la examen. Sper sa nu am vreun ghinion sa ma programeze peste o luna-doua, ca am auzit ca asa se face acum. Pana atunci uit si mama condusului, si asa faptul ca am avut o interupere de o luna se cunoaste din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Fetelor la voi in casa nu e frig?
Mai bag eu caloriferul in priza mai dau drumul la aer,da tot e frig!Astia n-au de gand sa dea drumul la caldura????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Buna seara si bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine printre voi? Sunt o viitoare mamica de gemeni, 2 baietei nazdravani inca de pe acum...

Referitor la acest salariu bonus, ma puteti lamuri si pe mine despre ce este vorba? Nu stiu nimic despre asta... exista o lege la care ne putem referi?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Luminita
cu si 35+
DPN: 30.10.2008

http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput