Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 6
adinag spune:
Mih, si acuma inchipuie-ti ca la mine in casa e plin de cutii. Iti dai seama ce frumos e? ![]()
Floris sta tot mai des pentru mai multe secunde nesustinut, pana isi da seama de asta.
Fetelor, se pare ca nu voi mai avea net acolo pentru vreo 6 saptamani, deci voi absenta. Mult si bine ![]()
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cu intarziere ![]() LA MULTI ANI ANCA! Multa sanatate si numai bine . Ce tinerica esti...28 de ani...eheheeee....Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
multumesc mult...tinerica nevoie mare

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anacami spune:
Hello!!
AncaD
Erika
Anka.san
Nelia
sa fiti sanatoase,fericite si mereu tinere (macar sufleteste,daca nu se poate si fizic toata viata)!
Lixa,am raspuns,nu am insa idee de locatie- oricum,nu toate locurile de joaca sunt adecvate pt. copii asa mici.Ar fi super sa inchiriem o zana,un clovn,ceva..La noi nu stiu daca vine tati, dar tot ce este posibil sa il iau si pe Sebastian- daca se poate.Important este sa fim sanatosi!
Ramonica,iti sta excelent! parca te face si mai pustoaica!Vladut il cunosc live, nici nu ma mir ca are atatea admiratoare, este si frumos si lipicios!
Adra,multa sanatate! probabil ca au facut o " adaptare" dupa ideea ca dupa 6 luni laptele nu mai ofera toti nutrientii necesari si se pot introduce noi alimente,adica se poate incepe diversificarea puilor de om ..
La odiseea lui Sebastian am o colega medic care are doi puiuti de varste apropiate si i-a alaptat pe ambii cate aprox. 2 ani.Nu toti sunt la fel, cum si noi ceilalti nu semanam intre noi ![]()
Cristina,m-a omorat Raducu, super tare cureaua de la blugi!!! nu stiam ca exista asemenea curele (este din piele?) si pt. copii f. mici..Dar oricum, se imbraca in general f. smecher! de unde ii iei hainutele (daca nu sunt indiscreta?)
Adina,te asteptam cu nerabdare! bafta si acomodare rapida!
BB,inca o data felicitari!!!
Felicitari tuturor mergaretilor, daca am ratat vreunul!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Cristiana,nu stiu ce sa zic, mai bine mergi la un neurolog pt. o ecografie/tomografie (? cred..).Fontanela cum este? s-a inchis (daca da,de cand) sau inca este deschisa? A masurat bine de fiecare data? Trebuie sa te duci la medic,trebuie sa existe o solutie; la varsta asta se rezolva cel mai usor,cred
Fetelor,nu o uitati si pe Stefania din clubul ne-mancaciosilor; ma dispera uneori! ce alimente bio, cat mai naturale!!!la ghena cu ele
.Si toate le fac cat mai gustoase, imi plac si mie,au tot ce este mai bun in ele! acum nici macar iaurt nu mai mananca.Cand zic " gata,am gasit un aliment care ii place", dezamagire in urmatoarele zile (/saptamani), nu mai pune gura pe el/ele..Imi da peste mana,lingura , inchide ochii si zice tareeee "na,na" sau "ne,ne" (adica nu,nu..).
In rest,este o vorbareata si jumatate, danseaza cand aude muzica, sta si ea cateva secunde nesustinuta in picioare..cand isi da seama, se sperie si ne cauta disperata
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Adina,Cami mersi mult
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi POZE DE ACTUALITATE: http://community.webshots.com/album/567366665XDbmmH O SA MAI PUN PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
frumoase focccc
... Ma uitam la Ana ca e si ea mai cheliuta ca fiu-meu
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ram0nica
Nu-i nika, mai pun o data. Pai de aia m-am si tuns! Incercam sa pun la semnatura link-ul poze noi cu poze noi, dar nu gasesc meniul... POZE http://good-times.webshots.com/album/567349292TziwDu |
foarte fain iti sta.... mie imi e frica ca daca ma tund asa la prima ploaie imi "explodeaza" parul

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Din ciclul "cum nu mai pot avea secrete in propria casa" din cauza cotrobaitorilor Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
hi hi ... daca te gandesti sa ascunzi cadoul de Craciun....Sa te gandesti bine unde

Ank
Raul
17.10.2007si
de
anacami spune:
Pussi,sunt superbe! cand erau mai mici mi se parea ca sunt mici diferente de expresie
intre ele, parca le puteam desebi si eu! acum mi se par identice-identice! Au culoarea ochilor la fel sau Elena are o tenta de verde?
Ank,este normal ca acum sa se regenereze,stii prea bine! lasa ca o sa mai fie o perioada nasoala dupa nasterea bebitzei (sau poate scapi) si apoi te refaci complet!
Eu cunosc o graviduta care are pana in 10 saptamani de sarcina si careia a inceput sa ii cada parul rau de tot
..ati mai auzit de asa ceva???oare de la ce poate fi?
mami de Sebastian
si Stefania 

SABINA ELENA & 
... pe mine ma enerveaza ca am printre firele lungi smocuri de par crescute mici ... cum s-a regenerat parul dupa ce mi-a picat dupa nastere ... si cateodata zici ca sunt bagata la 220