Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Cam atat despre noi, va pupam cu drag pe toti ![]() |
Pupam si noi baietelul frumos si cuminte!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
Alina are o groaza de admiratoare si pe toate le bruscheaza!
Cum se apropie pustoaicele de 1-2-3 ani de el cum urla salbaticul!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Azi-noapte am facut-o lata, am ajuns la urgenta cu o criza de ulcer, eu stiindu-ma sanatoasa, m-am speriat tare de durerile puternice care radiau in piept ca si la infarct. Acolo am gasit o doctorita f nepasatoare si extreme de mirata de incapatanarea mea de a alapta daca ea, cadru medical, mi-a repetat apasat ca trebuie sa intarc, oricum "alaptez degeaba, laptele nu mai este bun dupa 6 luni". Si sa ii dau lapte de vaca . Secondata de cele 2 asistente, faceau un trio anti-alaptat |
Sa nu spui ca ai facut criza de ulcer din cauza alaptatului.
De fapt,dupa unii doctori de pe la noi e posibil si asta. 
Si?Te-au convins sa renunti?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Pussi,tustele is superbe...adorabile...splendide...delicioase...
bb_yasmi spune:
heeloo
lala, bine ai "aparut" din nou!!!
pusi, superbe poze!! doamne cat sunt de frumoase!! ptiu-ptiu!! cred ca te simti tare fericita si implinita cand le vezi pe amadoua!!
ca tot vorbeati de cum papa bebeii, ii dau iasminei bucati mari de papa si ea singurica si le rupe bucatele mici-mici si le baga in gurita....sau...o baga ditamai bucata...de ex. ii dau un cremwursti intreg, o bucata de piept de pui, felii de portocala, jumatati de banana...etc.
desi stiu ca o sa imi sariti in cap....la fel am auzit si eu..doar pareri precum ca laptele este satios si cu "cu toate cele necesare" pana la 6 luni!! scuzi formularea..![]()
noi ne pregatim intens pt taierea motului. aaa sa va pove: iasmi isi serbeaza primul an de nastere impreuna cu prietenul ei bogdi...
si el facem un tort imenssss cu poza lor pe el!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Sa nu spui ca ai facut criza de ulcer din cauza alaptatului. De fapt,dupa unii doctori de pe la noi e posibil si asta. ![]() Si?Te-au convins sa renunti? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miha, ulcerul asta e surprinzator cum a aparut el chiar acum si nu inainte cand fumam ca turcu', beam cafea, si saream cu agilitate peste micul dejun.
Ete, na! Bineinteles ca nu m-a convins, eu sunt convinsa de contrariu, ca e bine sa alaptez chiar si peste varsta de un an.
A fost socant sa aud asemenea idei preconcepute si invechite chiar de la o doctorita care mai era si tinerica pe deasupra. Imi venea sa o intreb daca exista si un moment "Z" la varsta de 6 luni, adica o zi fixa, chiar o ora in care laptele matern isi pierde proprietatile si devine complet nefolositor asa cum spunea ea.
Mi-a facut niste calmante si am intrebat-o la cat timp pot sa alaptez
"Pai nu mai alaptati, chiar nu intelegeti ca laptele nu mai este bun de cand avea asta mica 6 luni"
"Doamna eu intreb dupa cat timp se elimina medicamentele astea din organism, nu am nici un gand sa intarc copilul"
Ca la nebuni, prea vehementa nu puteam sa devin ca aveam niste dureri cumplite.
Alina si AncaD, multumesc de grija
, sunt ca noua, trebuie doar sa am grija ce mananc. Criza a fost declansata de niste rosii, care sunt bomba la ulcer.Pussi m-am delectat cu printesele tale, asta imi place f mult http://good-times.webshots.com/photo/2696689030104078634QhHMPJ
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
Din ciclul "cum nu mai pot avea secrete in propria casa" din cauza cotrobaitorilor ![]()
adra_bell spune:
Am uitat sa va spun ca am auzit la radio o stire cum ca Novalac retrage de pe piata un lot de lapte praf fiindca niste bebelusi s-au imbolnavit de salmonela. Nu stiu ce marci de lapte praf au ei, nici nu am prins stirea de la inceput....
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Din ciclul "cum nu mai pot avea secrete in propria casa" din cauza cotrobaitorilor |
Miha, taman ce voiam sa scriu: "bine ca nu a intrat in cutie". Si cand dau mai departe?! Hopa sus in ea!
crisstiana spune:
| citat din mesajul lui adinag Crisstiana, si la voi, nu stiu sa-ti raspund, dar cum va merge de altfel?Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, merci de intrebare.Mai rar intru pe forum, dar suntem ok, in general.Chiar acum suntem raciti amandoi, avem secretii nazale din plin si tusim in cor, dar medicamente nu luam, deocamdata.Lui bb sper sa-i treaca cu anticorpii din laptele meu, iar eu beau ceaiuri.Cam atat.

pt.tine si Floris!

. Secondata de cele 2 asistente, faceau un trio anti-alaptat