Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Ramona, sa iti fie de bine tunsoarea! Am vazut ca Vlad are o admiratoare!
Lala, ce repede cresteti si voi! Vreti sa veniti la petrecerea bulgarasilor?
Adra, asta zic multi doctori din pacate. Am cunoscut totusi saptamana asta o doctorita care a alaptat 1 an si 3 luni. Fetita ei nu a acceptat nimic pana la 9 luni. A trebuit sa fac o mica operatie si am cerut o anestezie care sa nu afecteze alaptatul. A fost foarte draguta, dar intamplari ca astea prea rar. :( Acum te simti bine?
Pussi, parca iti trebuie si cont gmail, dar nu e nevoie de invitatie. Daca nu te descurci cu ceva mai intreaba-ne.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi bb, ank daca tot la capitala se da petrecere de bulgarasi noi nu facem nimic???? ![]() si Elena nu ma- scos azi din MAMI ![]() |
Hai sa incercam ceva
.... Vorbim ..sa vedem ce zice si BBAnk
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
scurt si la obiect |
sper sa nu zica si cand va fi mare numai DA
Ank83 spune:
felicitari pentru mersul in picioruse ...MAria si iasmi
.. Noi mergem toata casa in picioare dar inca ne tinem de ceva... Fundul atarna greu
... Dar daca ma apuc sa il tin eu de manute sa mearga merge parca e impiedicat... asa ce nu ma bag in treburile lui
..
Cu mucii stam mai bine... Azi a papat si el singur la micul dejun... Am lasat si eu bucatele mai mari in tavita de masa ca farfuria a aterizat pe jos si a papapt tottttt...cu cateva exceptii ..date pe jos
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ram0nica spune:
Alina mercic de urare. Voiam sa ma tund mai scurt de atat, dar nu am indraznit
.
Am epuizat variantele de distractie, asa ca il duc la Auchan la centrul de joaca cu mingi multe. De abia astept! Sunt sigura ca se va bucura!
P.s: nu pot sa actualizez la semnatura...
Ank83 spune:
Ramonica eu nu am apucat sa vad cum te-ai tuns
... pe mine ma enerveaza ca am printre firele lungi smocuri de par crescute mici ... cum s-a regenerat parul dupa ce mi-a picat dupa nastere ... si cateodata zici ca sunt bagata la 220 

... de abea reusesc sa ii fac ceva sa stea si el linistit 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Ramonica eu nu am apucat sa vad cum te-ai tuns ... pe mine ma enerveaza ca am printre firele lungi smocuri de par crescute mici ... cum s-a regenerat parul dupa ce mi-a picat dupa nastere ... si cateodata zici ca sunt bagata la 220 ![]() ![]() ... de abea reusesc sa ii fac ceva sa stea si el linistit ![]() |
Nu-i nika, mai pun o data. Pai de aia m-am si tuns! Incercam sa pun la semnatura link-ul poze noi cu poze noi, dar nu gasesc meniul...
POZE http://good-times.webshots.com/album/567349292TziwDu
mariussimiuc spune:
Cu intarziere
dar din suflet...
LA MULTI ANI ANCA! Multa sanatate si numai bine . Ce tinerica esti...28 de ani...eheheeee....
LA MULTI ANI ERIKA! 
Si pentru azi...
LA MULTI ANI ANKA! Sa fii sanatoasa si fericita! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
POZE DE ACTUALITATE: http://community.webshots.com/album/567366665XDbmmH
O SA MAI PUN
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

...