Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 3
mihuta spune:
Salutare, in noaptea asta mi-am propus (si am reusit) sa ajung la zi cu mesagitul pe forum.
Sophia e racita de luni, a avut 2 zile de muci si a facut cunostinta cu infernala masinarie (batista bebelusului), azi n-au mai curs ca la robinet asa ca sper ca e pe trecute. Am fost foarte impresionata ca a reusit sa ma convinga ca stie ce spune, ieri am trecut cu ea in brate pe langa o sticla de Borsec si Sophia a zis apa, azi tot cu ea in brate am dat drumul la robinet sa o spal pe manute si a zis iar apa. Si inainte mai spunea, ba aveam chiar si mici dialoguri amuzante (de gen apa vrei apa? da) dar nu eram convinsa ca nu era doar imaginatia mea. Asa ca deja stim apa baie haide da-mi si iubita (nici nu-mi dadeam seama ca asa o strig pana a inceput sa spuna
bita[/i.
BB cred ca intreba de maseluta, s-ar putea sa fie la noi desi nu stiu sigur, cert e ca saliveaza mult, incisivii sunt toti iesiti si la canini nu se vede nimic.
Alina, nici o grija ca nu iesim noi din clubul mofturoaselor. Zilele astea cu raceala nici nu stiu ce a mancat. In afara de lapte, adica, pentru ca asta e ca in zilele bune cu tzspe treziri pe noapte. Nu ma deranjeaza, de vreme ce doarme langa mine, ba chiar mi-e drag de nu mai pot ca ma mangaie pe fata jumate adormita si ma tine de mana.
Pufu, citisem cateva articolo tare intersesante despre intarcatul de noapte, dar e ca, tarziu si nu-mi aduc aminte unde, fa tu o cautare cu night weaning poate gasesti vreo solutie. M-am gandit si eu la un moment dat, dar am renuntat pentru ca asa cum am spus pentru mine nu e asa o mare problema, nu se intampla mereu sa se trezeasca des si parte din solutie era sa ii ofer mai des sanul ziua, dar daca fac asta adio mese solide.
Adra, ce fel de painica ii dai Evei, gen crisp cumva ?
Adina, mult succes la mutat si sa va bucurati de casa noua.
Ma retrag si eu langa familie.
mami de Sophia
Lala_D spune:
Buna dimineata,
Noi avem o perioada mai aglomerata si nu am reusit sa intru.
Am vazut ca sunt multi bulgarasi bolnaviori, le doresc multa sanatate
Andrei este bine, tot mai nazdravan pe zi ce trece, deschide toate dulapurile, trage si scoate tot, merge pe langa mobile singurel, are o mare viteza de-a busilea se strecoara peste tot, are un mare debit verbal la strigate dar mai strecuram si cuvintele printre ele, este foarte balos si roade tot, asteptam inca o rafala de dinti.
In rest este un dulce, nu mai pot spune ca am bebe ci baietel deja.
La capitolul mancare stam bine, papa frumos dar tot manechin suntem sunt curioasa cat mai are la bilantul de 9 luni dar nu cred ca am depasit 8.500 kg insa este inaltut . Vorba pediatrei la cat de vitezoman este mai greu sa se puna grasimea pe el.
Insa din fericire este un copil rezistent la virusi, desi cei mari mai aduc una alta prin casa el nu prinde ( inca).
Am renuntat la sterilizat in conditiile in care merge pe jos unde noi calcam si incaltati
si apoi isi linge mainile 
( asta cu mainile in gura m-a disperat total dar nu am ce sa ii fac).
Face baie in cada mare de cele mai multe ori impreuna cu frati-su si atunci baia mea se transforma in piscina
stropesc pana pe hol .
La dormit suntem inca la categoria celor fericiti, se culca singur in patut dupa ce se joaca un pic cu prietenii plusati si isi mangaie paturica, paturica care niciodata nu este peste el ci sub el
ori eventual in cap 
Cam atat despre noi, va pupam cu drag pe toti 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Vasari spune:
Buna dimineata!
Anka, la multi ani!!
Mihuta, foarte dulce Sophia cu bita. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
Neata
Multumesc fetelor pentru urari,ieri nu am putut sa intru deloc ca am fost plecate toata ziua pentru ultimele cumparaturi inainte de nunta sorei mele mici si ptr concediu.
Erika la multi ani ptr ieri si Anka la multi ani pentru azi...sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.
Alaltaieri in timp ce Maria se hlizea cu gura pana la urechi am observat inca 2 dintisori iesiti sus,canini...mai fetelor astia nu ieseau ultimi?![]()
Si ieri fata mea a plecat in picioare bine de tot ,adica ture prin sufragerie fara nicio jena,asta da cadou de ziua mea ca a reusit chiar sa ma faca sa uit ca am 28 de ani![]()
Si tot ieri a cazut prima data din pat 
In rest ce sa va mai zic,zilele astea o sa fiu ful ca sambata este nunta si marti plecam in concediu pana pe 7 octombrie,asa ca o sa intru mai rar si daca nu prea o sa intru sa stiti ca am motiv.
Va pup pe toate
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adra_bell spune:
Neata!
Mihuta, da painite gen crisp ii dau, ca si Miha, ii rup bucatele mici si ii pun branza pe ele. Mananca cu mare placere, ii place mai mult decat painea obisnuita.
Lixa, cum stau votarile pentru party?
Cristina, si eu tot pentru clown votez.
Azi-noapte am facut-o lata, am ajuns la urgenta cu o criza de ulcer, eu stiindu-ma sanatoasa, m-am speriat tare de durerile puternice care radiau in piept ca si la infarct. Acolo am gasit o doctorita f nepasatoare si extreme de mirata de incapatanarea mea de a alapta daca ea, cadru medical, mi-a repetat apasat ca trebuie sa intarc, oricum "alaptez degeaba, laptele nu mai este bun dupa 6 luni". Si sa ii dau lapte de vaca
. Secondata de cele 2 asistente, faceau un trio anti-alaptat.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Doamne ce idioate..cum ma nu mai e bun?expira?
Acum te simti bine?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
pussi spune:
buna dimineata! dau cafea ca dorm Tustele

ancutaD, erika si anka
LA MULTI SI FERICITI ANI!
miha multumesc frumos! o sa incep sa bag si eu oul la micul dejun ... are ceva daca il fierb moale si le dau si albusul... eu una nu mai vad ce rau le-ar face. Sa sti ca chiar mi-a prins bine ideea cu papa voastra...Eu la capitolul peste si ficatei stau bine cu amandoua, la vita mai facem mutrite.. in special Ana.
ancutaD felicitari pt. primii pasi! Ai fetita mare!
mihuta sper ca va trece raceala... eu sunt stresata cum sa le imbrac afara...
adra_bell sper sa te faci bine cat mai repede si sa uiti de ...peripetiile ...din spital.
lala si noi umblam in 4 labe pe unde intra musafirii incaltati... incerc sa aspir zilnic dar nu apuc... iar cu greutatea nu te mai stresa... zic eu care sunt trecuta prin stresul aferent greutatii
fetelor vreau sa pun poze noi ... si as vrea un picasweb... imi trebuie invitatie si adresa de gmail?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Lala_D spune:
Pussi nu ma stresez deloc cu greutatea
, Andrei e vesel, vioi si catarator deci chiar nu are cum sa fie in categoria greilor.
Eu nu le-as da albus
sincer. Alergia la albusul de ou e printre cele mai nasoale.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ram0nica spune:
Neata!

Mai e vreun puiut care nu a scos nici un cuvintel? Ca Vlad zice doar DA... 
POZE NOI http://good-times.webshots.com/album/567349292TziwDu
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Neata! ![]() Mai e vreun puiut care nu a scos nici un cuvintel? Ca Vlad zice doar DA... ![]() POZE NOI http://good-times.webshots.com/album/567349292TziwDu |
scurt si la obiect
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA