Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 19
monicabo spune:
Calea Dorobanti, nr 58...banuiesc ca e acelasi loc unde se fac si analizele de sange...
M-am bagat aici sa raspund, ca poate e urgent si nu mai intra fetele asa repede
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
32+
Ana Maria
anaconda2 spune:
Mada....agitatele alea cred ca se agita degeaba
. Sa se agite si ele cu folos macar ...
Eu mai trebe sa bag azi inca 2 Gonal , ptr ca a vazut doar 1 folicul , de vreo 14 mm , restul sunt prea mititei . Si e doar ziua 6... Asteptam .
Merg din nou duminica dimineata la spital . Sa vedem atunci ....
Oricum , am zis eu bine , cred ca abia marti fac IA !
anaconda2 spune:
Aerlilian , bafta maine !! si sa nu uiti sa-l intrebi la eco de dimineata , cat a mai crescut si endometru ! Ca daca nu-l intrebi tu ...poate uita sa-ti mai spuna...
Mmc_nd ....Malina draga , si tie bafta maine la histero !! Te asteptam cu vesti !
sarrah spune:
buna seara fetelor,
aerlilian - bafta maine
malina - bafta si tie la histero
anaconda- pai un folicul de 14 in ziua a 6-a cred ca e baban ! asteptam vesti duminica dupa ce te intorci de la dr. Tutu
gabrielarusu- calea dorobanti 58 : cand vii pe dorobanti dinspre TVR treci de intersectia - dorobanti -stefan cel mare -la vreo 200-300 m e undeva pe partea stanga.
elly_me - ce ai facut la dr?
lilisor- nu fi trista si mie mi-a zis ca am un chistulet, dc ai facut stimulare sigur de la asta e...
sarrah spune:
pasa-
bine ai intrat ! sper sa nu stai prea mult si sa ai parte de doua liniute cat mai repede posibil. asteptam vesti de la tine, luni dupa ce vb cu Tutu. si eu am facut laparo si sunt ok dar partenerul are gigeii cam puturosi.as vrea sa fac FIV, nu mai am rabdare ! azi sunt in a 11-a zi de la IA(prima). nu cred ca sunt insarcinata...nu am nici un simtom, doar ca ma dor putin sanii.astept sa vina z 1 

si sa vb cu dl dr.
anaconda, georgia, felicic, magdita,mada, lali, rocsy,tamy,lorelix,elly, rala, lilisor, mmc si tuturor celor care nu le-am amintit aici- un week-end asa cum vi-l doriti !

anaconda2 spune:
Sarra , scopul nu este sa-i astepti pe rusii ....
Te sfatuiesc sa faci luni dimineata un bhcg la urgenta . Hai , da-ne tu o veste buna
, ca suntem satule sa tot auzim de fatidica " zi 1 " !!
mada23 spune:
Anaconda...
cum adica degeaba, z6 fol de 14?? e bine, daca mai bagi gonica e si mai bine
, hai ca pe langa agitate mai bag si-un dans sa le ajut 

haideti fetele 

Doamne ajuta!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
anaconda2 spune:
O fi el bun , insa n-as vrea sa fac IA numai cu 1 bun ! Pei pana mai cresc inca vreo 3-4 ....asta deja poate-o da in chist !! Ca se face prea mare . Tocmai marti pot face IA....din lipsa sot !! Deci trebe s-o "lalai" pana atunci . Probabil ca n-o sa fac pregnilul , sau o sa-l fac abia luni . Sa vedem ce iese....
In fiecare luna vad ca am reactionat diferit la Gonal .
COCO2255 spune:
Am facut-o lata azi,m-am trezit tarziu.
Maine merge cineva la Elias?
As vrea sa stiu la ce ora sa vin si eu.
Astept raspunsuri