Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 20
pasa spune:
sarah
sunt sigura ca o sa reusesti! suntem alaturi de tine! o sa vezi ca vei fi
cat de curand!
vad ca si tu esti noua pe forum 
revin cu intrebarea mea: stie cineva ceva de noua clinica a lui Tutu?
stiu ca urma sa se deschida de prin aprilie-mai si s-a tot amanat? s-a deschis pana la urma, stiti vreouna?![]()
mada23 spune:
Pasa..
bine ai venit, sa scrii repede cateva mesaje sa scapi de moderare, sa te vedem in timp real. Am inteles ca inca nu e deschisa noua clinica , mai dureaza putin.
Sa ne povestesti de tine 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
aerlilian spune:
Coco,pe mine m-a chemat la 8 la spital.Ai putea veni tot atunci!
Adica,fete dragi,nu se sparsese azi dimineata,la pranz nu am putut merge eu si a ramas pe maine dimineata!
anaconda2 spune:
Aerlilian , Coco .... :)))
...deci maine dimineata jucam impreuna o invartita pe hol la Colposcopie pana vine T ....?!
Ca poate asa ti se sparge si foliculul ala
!!
elly_me spune:
Salutare fetelor,
De abia mi-am facut curaj sa intru sa va povestesc ce am facut ieri seara la dr.T deoarece mi-am revenit cam greu din

Deci:
Dupa ce am sta 2 ore si jumatate la usa pot spune ca
- nu a fost expeditiv
- a fost fff vorbaret
- ok intr-un cuvant
Dar, mi-a spus ca tot tratamentul pe care l-am facut pana acum nu a fost deloc bun- mi-a facut mai mult rau.
Concluzia : trebuie sa astept sa-mi vina primul cm natural- fara utrogestan (iar in ultimii 3ani si jumatate nu s-a-ntamplat asa ceva).
Dupa care voi face stimulare prima luna cu clomifen sa vada cum reactionez-si a 2a luna cu gonal.
Deci - ce sa fac sa-mi vina cm natural (ultima data am asteptat 6 luni si a trebuit sa iau utrogestan sa-mi vina).
Mi-a dat nr.de tel al unei dr homeopate Vladutu Luminita sa-mi dea dansa un trat.
A mai fost cineva la ea??
Nu stiu ce sa fac

Cand am iesit din cabinet am crezut ca pica cerul pe mine
Nu ma mai puteam orpri din 

Nu-mi venea sa cred ca am perdut 3 ani degeaba- cu tratamente, analize ...
Am invetit degeaba timp-nervi - bani
Cam atat
Trebuie sa ma adun si sa ma gandesc fff bine ce trebuie sa fac.
Sincer nu as mai vrea sa fac nimik-asta este nu sunt singura femeie care nu face copii.
Voi vedea

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
sarrah spune:
elly-
imi pare nespus de rau pt tine !!!! parerea ,mea e sa nu iti pierzi increderea, in primul rand in tine ! nimic nu e imposibil in viata ! mergi pe mana dr Tutunaru,stie bine ce spune.
stiu ca acum esti suparata si demoralizata si incurajarile noastre poate sunt de prisos, dar o sa vezi ca va veni vremea cd iti vei tine bebelusul in brate si nici nu iti vei aminti de perioada asta mai putin placuta.
te imbratisez.

dariada spune:
Buna, fetelor! Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva vreme.
Buna, Pasa!
Spui ca ai facut de curand laparo la dr. T. Am si eu programare pe 13 oct (Doamne ajuta!) si sunt cam stresata. In special pt ca am probleme cu bila si parca vad ca o sa vars de mama focului. Te rog, poti sa-mi spui in 2 vorbe cum a fost? Dar mai ales as vrea sa stiu cat costa aceasta operatie. Este un "amanunt" despre care am uitat sa intreb.
Multumesc mult pt raspuns!

cosicel spune:
Buna dimineatza!
Lili - Aratai superb ieri, asa ca bebe tb sa fie mai mult decat grabit sa aiba o mamica asa frumoasa! 
S-a spart foliculul? Azi, ai parte de IA? Aseara n-am facut altceva decat sa ma gandesc la tine!!!!! Si bineinteles ca mi-a mai copt o idee in creierasi: cand face IA , mai face eco inainte? Ca citisem pe undeva ca n-ar fi bine sa se mai faca, pt ca gelu' ala pe care-l pune de prezervativ n-ar fi tocmai de bun augur pt
!
Elly - Hei, nu tb sa ramai in pasa asta proasta! Ridica capul! Daca Tutu spune ca se poate, evident ca se poate! N-ai apucat sa-l intrebi ce faci daca un urmatoarele 'n' luni, nu-ti vine cm? Cand e urmatoarea intrevedere? Stii bine ca suntem langa tine, si vei vedea ca nu e cazul sa gandesti negativ! 

Si zici ca-i vb de 2ore si jumatate de asteptare? Ma omoara cu zile, Tutu! Si asa, ieri s-a suparat ca eu n-am venit vineri la cabinet, pt prima monitorizare, si-am ajuns direct la Elias, sambata!
sarrah spune:
buna fetelor,
cosicel, hai sa-ti povestesc cum s-a intamplat la mine. am fost prima data la monitorizare in ziua a 12-a, apoi m-a chemat ziua urmatoare, z 13. mi-a facut eco, a observat ca s-au spart cei 2 foliculi(asta era pe la ora 14.00) si mi-a zis sa iau legatura cu dr. matei si sa venim cu gigeii cat mai repede posibil. am ajuns la dr. matei in aprox o ora, am recoltat, a durat prepararea gigeilor fix 45 min si la 16.00 fix eram inseminata.
deci, parerea mea este ca daca observa ca s-au spart foliculii te cheama la IA cat mai repede posibil.
tu de unde stii ca gelul de la eco nu face bn? ai citit undeva sau ai auzit la fete? 
tuturor