Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Gata fata!!!Inseminata,aranjata,i-am promis lui Tutu ca ne vedem la eco de 5 saptamani!
Cosi,ma coplesesti,iubita!Tu aratai splendid si imi mentin parerea initiala:ai 17 ani cumva?Cat despre gelul de la eco,e pe baza de apa,nu cred ca dauneaza cu ceva...Ma rog,sigur,dimineata mi-a spus ca s-au spart si intr-o ora si 15 minute de la eco,eram deja inseminata.Pe Matei am gasit-o la Sabyc iar inseminarea am facut-o la cabinet.Apropos,stiti cat de mare parea holul de la cabinet astazi?Si scarile si bancutele erau la dispozitia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Nu stiu cum sa incep.
Cert e ca sunt atat de confuza, timp de patru ani am citit si rascitit forumul asta, iar acum cand am un diagnostic corect nu stiu daca am vreo sansa sa am bebe sau nu.
Vineri am facut laparoscopia cu dr. T, in urma careia mi-a descoperit un chist hematic pe ovarul drept, endometrioza si ce e cel mai grav e ca mi-a gasit un nodul endometriozic intre uter si rect (?????) pe care nu a putut sa-l indeparteze laparoscopic, deoarece era riscant, putea sa-mi afecteze (nu stiu exact cum sa ma exprim) intenstinul gros. I-a spus sotului ca peste o saptamana cand vom sta de vorba ma va intreba daca am avut dureri in acea zona si in functie de asta ma va deschide prin operatie clasica sau nu. Cert e ca voi face tratamentul cu difereline din prima luna.
Sunt terminata, stiu ca este grav, Tutu i-a spus sotului ca nu l-a ingrijorat nici chistul nici endometrioza pe care a putut sa o cauterizeze, ci il ingrijoreaza acest nodul.
Din cate am citit ieri si azi pe net am vazut ca de fapt acest nodul este focarul care alimenteaza endometrioza si ce mi se pare criminal este ca nu prea poate fi indepartat pentru ca este foarte riscant.
aerlilian, cred ca din cauza operatiei mele era tutu suparat pt. ca mi-a zis sotul meu ca a intarziat si la raport, iar eu am intrat in operatie la 7.
Nu stiu ce sa zic, vreau sa va incurajez si sa va considerati norocoase cele care ati avut cateva puncte de endo, sau endo care a putut fi indepartata laparoscopic....
Nu mai pot sa scriu...... mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Corinette,in primul rand ai facut foarte bine ca te-ai hotarat sa scrii.Ai sa vezi ca alaturi de noi totul iti va parea mai usor.Legat de problema ta,inteleg ca nu e tocmai o chestie usoara,dar nici nu trebuie sa disperi in halul asta.Omul este un super profesionist,mai ales in ceea ce priveste laparo.Asa ca sa fii convinsa ca a facut bine tot ceea ce a facut pe acolo.Mergi pe mana lui si va gasi el ac de cojocul nodulului!Dar mai ales,ramai alaturi de noi,pentru ca te vei simti mult mai bine!
Fetele mele,am uitat sa va spun ca si mie mi-a zis iar ca ar trebui operat "chistul endometriozic" in cazul in care nu raman acum.Cand il aud cu chistul ala,imi vine sa mor...Eu tot sunt convinsa ca nu este de endo,ca daca era endo se vedea si lunile trecute,nu aparea asa,din senin intr-o luna.
Legat de IA,am uitat sa va spun ca am facut-o cu 31 mil.Deci in doua luni,de la 26 la 31 cu tribullus si zn.Matei a fost foarte incantata,iar eu...nu mai zic!De data aceasta nu m-a durut deloc,desi a avut el grija sa ma avertizeze ca va durea putin.Absolut deloc nu m-a durut si am primit bonus de stat intinsa,adica am stat 14 minute!!!9avantajul unei zile de duminica cand nu mai asteapta nimeni la usa.De fericita ce eram am uitat sa-l intreb de cand incep utrogestanul,dar probabil de maine,nu?Astept sa-mi spuneti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

aerlilian- bafta, sa fie cu ochisori !!! da, de maine tb sa iei cate 2 utrogestan, intravaginal. pentru viitoarea mamica !!!

Mergi la inceput

corinette- imi pare rau draguta ca esti ingrijorata ! Sa stii ca toate cele de aici avem probleme, unele mai grave, altele mai putin grave. Important e sa incercam tot ce e posibil pentru a ajunge la momentul mult asteptat, cel de a ne tine copilasul in brate ! eu te sfatuiesc sa nu te mai ingrijorezi, sa fii relaxata si sa faci ce spune dr. Tutunaru.

uite niste de la mine, pentru incurajari

Mergi la inceput

anaconda, coco, ce ati facut dragutelor ? asteptam vesti de la voi....

uite, eu va stept cu

Mergi la inceput

aerlilian- cu 31 de mil? felicitarile mele !!! pai...sa incepem numaratoarea inversa mai ai 13 zile si afli rezultaul pozitiv !!! sa fii cuminte, relaxata, sa nu face efort...stii tu...

ce sa mai...esti o norocosa...!!!! te tine dr. mai mult cu piciorusele in sus, nici nu te-a durut procedura...

eu, fiind la prima IA l-am intrebat: o sa ma doara? in timp ce zambea imi spune: nu stiu, nu am facut niciodata IA ! ce sa mai zici cand primesti un asemenea raspuns, i-am zambit si eu, crezand ca nu ma va durea....si....ce tare m-a durut...am tipat asa de tare de cred ca m-au auzit si fetele din hol. mi-au dat si lacrimile de durere, nu vroiam sa plang, sa nu fac rau la gigei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , . Sper sa fie ultima IA pe care o vei face !!
Ma pregatesc si eu zilele astea...ca nazdravanii cresc cam greu luna asta , si am facut 8 Gonal ! Dar deocamdata e ziua 8 , si sunt de 14mm... de 15... si mai mici...
Mai merg si maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele,

Avem capitol nou aici . Sper sa auzim de cat mai multe teste pozitive si bebelusi sanatosi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Lili -- ! Ce zi frumoasa! Ce de ! Deci, in 2 saptamani, ne arati cele 2 II? Sa fii cuminte, ca de data asta, nici ca mai ai vreo scuza sa nu-i primesti cu drag! Si raman la parerea mea ca o sa fii o mamica tare frumoasa! De fapt, te retinusem de acum cateva saptamani, cand te-am remarcat din toata multimea de viitoare mamici!

Sarah - am citit pe aici, pe site, dar nu mai stiu pe unde, oricum, stiti cum e: cate capete, atatea pareri. Hei, tu cand faci testul ca sa ne arati cele 'II'? Ca inteleg ca ... ai cam fi prima care sa ne arate ca incepe o luna de reusite!

Mergi la inceput