Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 18
magdita spune:
Machusica
, ce bine ne fac povestirile tale 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
COCO2255 spune:
Sunt si eu alaturi de voi.
Am fost aseara la dr.T,Z11 nu se vede nimic,merg sambata la 8.30 la Elias.
Va pup!
mada23 spune:
Coco..
bagam si pentru tine o agitata 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
pasa spune:
hello gagici-tutunici!
sunt noua pe forum, am mai scris cateva mesaje saptamana trecuta dar vad ca nu s-au postat!
am facut laparo luni cu tutu! mi-a placut mult de el, operatia e ok, eu ma simt ok. eu am avut o extra-uterina acum vreo 3 ani in urma careia am ramas cu o trompa care nici aia nu e f. buna, in sensul ca mi-a zis Ioana imediat dupa laparo ca are un traseu cam ciudat, e f. subtire si nu se poate lucra pe ea. deci... FIV! luni ma duc sa-mi scoata firele si probabil voi vorbi cu tutu in direct!![]()
stie cineva daca si-a deschis clinica?
va pup 
aerlilian spune:
Asadar,nu e azi,se pare ca va fi maine...Deci si eu,maine,la 8.30 la Elias.Partea proasta e ca omul nostru era foarte prost dispus astazi,l-am auzit spunand ca a avut o operatie care l-a terminat...Si s-a cam repezit la mine in sensul ca astazi era foarte convins ca acel chist este endometriozic.Si asta ma dispera si ma nelamureste...Cum puii mei chist endo asa,dintr-o data,cand anul trecut la laparo nu era nici urma iar in toate lunile tecute el nu a vazut nimic?Si ce am eu de facut in situatia asta?
cosicel spune:
Coco, m-ai salvat!!!!! Eu veneam de la 8, si inghetam p'acolo daca nu ziceai tu ora la care te-a chemat! 

Zici ca-i ziua 11 si nimic? Stai linistita, si la mine era la fel! Nici macar unu' infim.... 

Insa in a 13-a aparuse, mic si firav, da' exista! ![]()
Aerlilian - nasol moment daca e prost-dispus! Da' nu e vina noastra c-a avut o operatie naspa! Iar tu oricum esti incordata, stresata cat sa nu te mai puna si dr pe jar!!!!! Acu' i s-a pus pititcu' pe chistul tau? Las' ca o sa dispara! Probabil e de la stimulare, ca banuiesc c-ai facut!
magdita spune:
Off Lilisor
, deocamdata nu te mai stresa in privinta chistului. Concentreaza-te acum pe aceasta IA care va fi cea norocoasa
. Stii bine cat conteaza starea de spirit. Hai, fii optimista ca totul se va termina cu un test II
.
Tin pumnii stransi si scot zbuciumatele la interval 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
gabrielarusu spune:
Buna fetele
Va rog frumos i-mi puteti spune si mie adresa de la IDs maine tre. sa ajung acolo si am pierdut hartiuta cu adresa.
Va tin pumi la fetele care fac IA si sa dea DD sa aveti rezultate exceptionale.
Va multumesc si va doresc un wek. palcut.
sper viitoare mamica