Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_a spune:
Kimmy sper din tot sufletul ca micuta Timea sa fie bine!Trebuie sa mai consultati si alt medic! Asteptam vesti de la voi! Un
pentru printesa iar pentru tine multa putere si rabdare ca sigur totul va trece cu bine!
Tecky eu nu stiu cat ceai ar trebui sa bea, ca al meu nu bea deloc insa 200 de ml pentru o zi intreaga daca papa formul nu cred ca este foarte mult...zic si eu...sa vedem ce zic fetele.
diarux dor rau maselele astea de minte!Mie mi-a mai ramas inca una de crescut ![]()
tiberica, sa stii ca si eu dau dintr-o depresie in alta...si nu-mi lipseste mai nimic...cred totusi ca oboseala este de vina!
si daca poti ar fi super sa te descarci aici, eu sunt mai inchisa in mine si greu dau pe afara si asta nu e bine de loc ![]()
caprioara bafta la scoala pentru Matei!Iar tie iti doresc odihna!!! Si sa-ti treaca supararea pe sotiorul tau! Si eu sunt de parere ca Ilinca a luat ok in greutate.
sun, simpatica faza cu pampersul
dar la cat de obosite suntem...zau nu ma mira nimic!
Stau ce stau si mai arunc cate un ochi la pepenasi, sunt atat de frumusei cu totii!!Si ce mult au crescut si sau schimbat!sursula, voi nu actulizati pagina cu pozici? ![]()
Fetitele sunt atat de elegante!
dia_filipas, exact asa face si Matei al meu...numai in brate, eu sa stau numai in picioare!Cum incerc sa ma asez jos cum zici ca-l pici cu ceara!Oare de ce fac asa? Ce are daca e tot in brate dar eu stau jos??La asta m-am gandit toata ziua de azi...offf o fi incepand din nou un puseu? Ca abia am scapat zic eu de unul...
Cu raceala...te inteleg foarte bine!Si eu am aceasi obsesie!Dr insa mi-a zis sa stau linistita ca doar ea il consulta inainte si daca ar fi ceva ea ar stii cu siguranta...
Am admirat-o si pe Miruna in rochita galbena!
Matei mai nou isi suge maneca de la bluza cu o pofta...sau daca il tin in brate cu capul pe umarul meu imi linge pur si simplu tricoul pe umar sau prosopelul care mi-l mai pun pe umar, il linge cu limbuta cu o pofta de zici ca acu vrea sa-l manance....si nu de foame, cred eu...oricum, sunt curioasa cat a luat in greutate pana acum ca eu nu i-am dat nimic completare.
Sibylle simpatica foc Anna in poza in care rade!
Ileanna, exact la cilcu ma gandeamsi eu azi...si chiar vroiam sa intreb...ca de 2 zile simt un disconfort ca inainte de ciclu si azi am vazut ceva picaturi maronii pe chilot insa nimic alceva...astept si eu din clipa in clipa
Oare asta sa fie motivul agitatiei lui Matei? Nu stiu de unde stiam eu ca se schimba ceva la lapte cand vine menstruatia da poate aberez eu...voi stiti de asa ceva?
Am iesit cu bebe in warp prima data pana la kaufland undeva la 15 minute de casa si azi intr-o mica plimbare pana langa pod (ar fi marginea ulitii mele) si tare ii place la Matei.Maine ma aventurez pana la soacra ca ma nebuneste de o saptamana sa ma duc la ea ca nu stiu ce magazin sa deschis cu haine de copii si ia cumparat la Stefan nu stiu ce si sa-i mai cumpere nu stiu ce si io sa vin cu masurile![]()
DAR ofcourse ca trebuia vreo 2 vecine sa imi "iexplice" ca bebei trebuie musai sa stea la orizontala perfect pana la 3 luni si io il cam "adun" acolo unde il tin adica in warp.
Si maine sigur ma mai intalnesc cu a 3-a vecina care ma tot pandeste
de dupa gard insa vad ca nu are curajul sa ma abordeze.
Vai ce mult am scris....
la toata lumea!Ma intorc la admirat pepenasii ca mi sa pus pata sa-mi delectez ochii cu asa minunatie de copilasi!
O noapte linistita tuturor si la reauzire dimineatza numai cu vesti bune!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
SunSmile spune:
Capri repet...daca la 2 luni ar fi insemnat ca aveti 825 gr/luna, la 2 luni si 10 zile, tot nu va duceti sub 750 si daca sta doctoru' ala destept in cap. Sunteti in grafic! Eu baie i-am facut dupa vaccin si nu i-am dat nimic preventiv. Si n-a facut nici macar o reactie...poate doar a dormit mai mult! E pacat sa-i bagi completare daca ai lapte si ia (si chiar ia) bine in greutate! (asta ti-o spun eu, care hranesc mixt si care mi-as dori sa pot alapta exclusiv)
Si nu mai radeti de mine, daaa?![]()
Ileana vii la intalnire?![]()
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Bai, da pe Ilinca mea nu o peteste nici un flacau??? pup you all, Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei poze Ilinca, burtica, botez si altele (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
Al meu e mai timid asa
Pupam fetita si asteptam poze mai recente!
Gata fug la nani ca este tarziu
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
Marina_1609 spune:
kimmy, la epilepsie nu se pune diagnosticul asa usor! in primul rand e foarte greu pentru ca medicul nu are ocazia sa vada criza...e ma imult din povestirile parintilor...si asta se urmareste mult timp...
Apropo, plangea atunci? poate are "socul plansului" sau nu stiu exact cum se numeste cand copilu plange asa de tare ca nu mai respira cateva secunde bune. daca e asta, nu e nimic ingrijorator ca dupa un timp isi revine... Eu va tin pumnii sa fie totul bine!
Dia, Ana, si la noi e la fel. are momente cand vrea sa o tin in brate dar sa stau si in picioare. si sa o plimb! neaparat. daca stau nemiscata e grav! asta se intampla seara cand e foarte obosita, dupa baita. si nici nu vrea sa manance daca stau jos. deci tre' sa o tin cu o mana si cu alta sa tin biberonul! maine-poimaine o sa vrea sa stau si intr-un picior, sau sa sar iar tat'su sa se invarta in cap in timpul asta...
copilul meu a inceput sa fie interesat de jucarii
ii pun caruselul si se cearta cu el acolo. asa mai apuc si eu sa fac ceva
mai nou a descoperit faianta din baie ca avem niste decoruri cu buline rosii si cand tipa se calmeaza imediat daca le vede![]()
am si eu efect glow la nume si sunt tare mandra![]()

_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ileanna spune:
Aoleu Sun ati pus-o de intalnire??? Mda ... pai ... hm ... poate e in we ca sa pot sa vin fara bebe ...
Por favooooooooor 
Bey gagici apropo de berbanti, ia rogu-va postati aici cam cum va ajuta sotii vostri. Vreau sa-i dau si lu' Maria Sa al meu sa citeasca. Imi aduc aminte oricum ca bujo, mada si inca altele m-au facut sa-mi bag unghia'n gat. Va rog reloaded ca este pentru cauza umanitara
. Nu de alta dar macar sa nu se mai creada cel mai tare din parcare si io o isterica.
bujo intotdeauna cred ca voi ramane mama ranitilor ... Nu cred ca ma voi putea destepta vreodata din asta
.
Tecky Mada zicea mai demult (cand ma interesa pe mine subiectul) ca Ami bea uneori 200 alteori f f putin ceiuc. Eu nu vad nici o pb in asta daca copilul vrea. Eu de ex uneori ii mai dau 1 gura de apa la mijlocul biberonului cu lapte k sa il pacalesc sa continue sa manance. Probabil ca laptele e f concentrat si ii face sete. Si crede-ma ca face f bine diferenta intre lapte si ceai ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
atb spune:
Hellau! iaca apare si ardeleanca, ca de obicei ramasa in urma cu tot ce se intampla p-aici, ca doar mi-s ardeleanca, nu? ![]()
Raportez ca Nicholas a luat parte la prima nunta din viata lui, si-acuma sa nu dati cu bolovani!!!!
Nu, nu, nu l-am insurat inca!
Poate, dupa botez... Asa ca aviz amatoarelor...
Biri, acuma si tu, Anthony cu Nicholas...
oi fi io putin banuitoare in privinta lui fii-miu, ca prea-i plac supozitoare, termometre, dar totusi... sa nu ne pripim...
le facem cunostinta, sa mearga amandoi la fete.
Narcis, si zici ca vii la Cluj in iarna? De-abia astept sa va vad!!! Ce maaare si frumoasa e Anais!!!!
Pai Nicholas ti-o fura din start cum o vede!
Si tu ce bine arati! 
Deci, dupa cum spuneam, duminica am fost la o nunta, si am stat si eu putin cu Nicholas la inceputul nuntii, pana am servit aperitivul rece si a inceput dansul mirilor, apoi am mers la un unchi acasa, unde am facut cu schimbul cu sotiorul, 2 ore eu, una el si tot asa, pana la sfarsitul nuntii, unde am mers iar cu Nicholas, fiindca nu mai era lume asa de multa si era si sala mai aerisita. Moaaama da ce-i place lui fiimiu sa doarma pe muzica populara!!! N-a avut nici o treaba. Ii place in societate, ce mai! ![]()
Ileano mama, fa si tu ca mine, nu-ti mai fie frica sa scoti cupchilu'n lume ca zau ca nu pateste nika! Eu l-am scos pe Nicholas la 2 saptamani prima data, la biserica, apoi direct in mall-uri am fost cu el, si taaare i-a mai placut, in sensul ca a dormit tot timpul!
Rontzy, si eu i-am luat lui Nicholas gecuta de blugi din Auchan, de-abia astept sa-l imbrac cu ea! F frumoase pozele de la botez, David e un scump, pup obrajorul lui bucalat! 
Sursula, scuze de raspunsul cu intarziere, am facut Pentaximul, si ne-a intepat de 2 ori, in ambele picioruse.
Va tinem si voua pumnii la vaccin!
Urez si eu La multi ani!!! tuturor sarbatoritelor din ultimele zile Camy, Ada si Ankalaura!!!

Inca n-am terminat de recuperat tot da io trimit mailul ca m-am apucat de scris pe la 22 si deja e 1 noaptea si inca mai am. 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
locca spune:
Sun, sa stii ca iti statea bine si blonda
, ufff, atunci e chiar bine ca nu am zis nimic. Gata, te-am reperat si pe tine in multime.
Vecino, lasa fata in pace, e foarte bine cum a luat, nu te stresa cu completare, pe bune. Mie mi-a zis dr. ca ar trebui sa ia cam 700 gr. pe luna, ceea ce a ta a luat. Si arata bine Ilincuta, am vazut-o eu. Si apoi cu cine vrei sa semene bufleica, e clar ca asa e ea.
Teoretic nu trebuia sa-i faci baie, dar eu niciodata n-am inteles faza asta. Si i-am facut lui Matei odata pt. ca uitasem, parca la 6 luni. Cu paracetamolul deja e tardiv, te-ai descurcat tu ![]()
Ileanna, eu nu zic nimic de cat ma ajuta al meu cu Clara daca ai de gand sa-i dai sa citeasca, nu e in avantajul tau ca sa zic asa ![]()
Dar ma ajuta cu copilul cel mare, seara e al lui.
De intalnire eu zic ca e mai bine intr-un parc, daca e sa fie si cu copii.
ileanna spune:
locca ... ajutor sa fie, nu conteaza de care.
Da' nu unu' la telecomanda si unu' la cupil. Ca adika fiecare este mai obisnuit cu respectivul obect ... Io cu copilu' si sotu' cu telecomanda. A, si imi zice: pai nu-ti fac piata si cumparaturile? Whaaaaaaaat????
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ana_a spune:
buna dimineatza de la Bistrita!!!
Eu azi dimineatza pe la 5 visam ceva ... cu Matei care caraia nu stiu de ce (in vis) ca sa ma trezeasca sotul ca de fapt copilu caraia deadevaratelea
Cre ca maraia el de vreo 10 minute bune daca nu mai mult si nu la auzit nimeni...Ah...si in vis era un cer seninnnn ofof si de fapt cerul este inca innorat si vreme umeda si cetoasa!Eu nu mai rezist mult in casa...cred ca azi il pun pe Matei din nou in warp si ies la plimbare sa bantui magazinele! Ma asteapta si soacra....![]()
Ileano eu te-as ajuta cu sotul tau...am exemple cu duiumu de ajutoare din partea lui Paul insa in primul rand as vrea sa-ti spun ca am inceput incet incet sa-i apreciez micile "interventii" si atat de mult ia placut aprecierea mea ca a vrut sa faca si alceva si alceva pana sa trezit ca face de toate ![]()
Adica sta cu copii cu oricare daca am ceva de facut, daca vreau pur si simplu sa stau pe DC da nu mai mult de 30 minute hai si o ora uneori, asta daca nu are el treaba prin curte pe langa casa ca vezi tu...la casa e mereu ceva de bibilit
mai ales la una ca a noastra inca nerenovata de tot.
Cu Stefan ma ajuta cel mai mult dar asta o face ca e copilul lui nu ca ma ajuta pe mine!Se joaca impreuna, mananca impreuna ii face seara dus, zic ingerasul amandoi si uneori sta cu el pana adoarme. Cu asta mic sta doar ca sa fac eu anumite lucruri cum spuneam si mai sta de dragul lui cate 10 minute sa-l tina la povesti si gangureli cand este binedispus Mateiu. Dar sunt convinsa ca dupa ce creste o sa stea simai mult la joaca cu el. Imi zicea intr-o seara ca el are grija de ei, ii creste, ii educa ...insa colo pe la 9-10 ani cand sunt mai mari sa nu-i auda ca ii mai stau pe cap...sa poata sa stea si el linistit la statia de radio sau la TV
asa ca pana face Stefan 10 ani ma mai pot baza pe el
. Io am noroc ca e genul "fara TV" in schimb are alte hobby-uri la care tanjeste dar eu ii spun mereu ca si eu as avea ce face in timpul asta care il petrec exclusiv cu copii si revine cu ganduri mai bune ![]()
Ma duc la Matei ca caraie in patut...
revin
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim