Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
Ileanna de exemplu al meu e pescar da pentru ca nu ma putea lasa singura cu Stefan eu fiind gravida la luat cu el la pesti, sau dupa ce am nascut au fost amandoi la Colibita cu cortul, au pescuit impreuna...daca so numi pescuit ce a putut sa faca cu Stefan de 4 ani dupa el...dar no...asta-i treaba.Insa uneori duminica dimineatza pe la 5 se trezea si dadea o fuga la pesti pe vale dar pe la 9 era deja acasa cand se trezea Stefan
Ah, si nu mai pun la socoteala ca el il duce si il aduce de la gradinita.
am si eu un pititc : pentru fetele care alapteaza exclusiv, cat mancati?? As vrea sa stiu asa cu exemple, dimineatza o cana de lapte la amiaza felu I felu II seara de cina ...ca io sunt stresata ca nu mananc destul... adica daca dimineatza mananc un iaurt mare de Monor cu fructe e destul?? sau ar mai trebui si alceva?
Sau la amiaza numai un fel, ori ciorba ori friptura...
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
pica1 spune:
Tiberica ,ultumesc mult pentru informatie. Pacat insa ca noi suntem simbata la o nunta in Sibiu. O sa o pun pe Cristina sa sune la ei sau sa se inscrie online ca am intrat la ei pe site si am vazut ca se poate face si asta.
Kimmy iti urez sa ai nervi de otel ca sa rezisti ingrijorarilor specifice oricarei mame, caci despre Timea ai sa vezi ca e bine si nu are nimic ![]()
.
Kamelya mai da-mi o data e-mail-ul tau sa iti trimit pozele. Oricum poti sa le descarci de pe picassa pt ca nu le-am facut resize special pt asta.
Marina eu am fost alaltaieri la dr. sa imi iau medicalul si mi-a zis si de vaccin, dar nu mi-a zis ca ar trebui ceva facut inainte. Lui Sebi am incercat sa ii pun odata caciula si a inceput sa i se roteasca pe cap pt ca nu i-o legasem sub barbie si i-am dat-o jos. Asa ca nu stiu daca suporta sau nu caciula.
Ana_a imi pare rau de cele ce ti s-au intamplat. Ia vitamine si gandestete si la tine caci daca tu nu esti bine si te suprasoliciti nu mai poti sa ai grija de niciunul dinter copii.
Batista bebelusului. Eu i-am aspirirat mucozitatile pina acum la orizontala si inainte de a da drumul la aspirator pun o cutiuta muzicala sa cinte la caputul lui si atunci e mai atent la muzica decit la aspirator
.
Ochisori cu probleme. Dr. baiatului mi-a zis ca are canal lacrimal infundat de cind s-a nascut si mi-a zis sa continui sa ii pun Nettacin si sa il curat cu ser fiziologic ori de cite ori este necesar si sa nu ma impacientez ca o sa treaca pina la 1 an :). Eu pe linga faptul ca il curat cu ser fiziologic de 3-4 pe zi il mai curat cu apa, la genul ca il spal ca si cum l-as spala pe fata la chiub= eta si ii place la nebunie.
Mada o sa iti trimit si eu o reteta care am facut-o aseara cu tot cu poza
.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
ana_a spune:
fetele, daca Matei nu are febra...banuiesc ca e OK sa ies cu el inwarp...doar no sa stau in casa pt ca are el muci...ca i-am aspirat frumos si afara nu mai este asa de frig...doar innorat...nu e nimeni pe aici???![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
sursula spune:
ANA_a-fumos mai e grasutul Matei!!!!Cat despre mancare...si eu ma stresez...dimineata manac un iaurt mare cu cereale,dupa amiaza peste,sau paste cu pui sau salata mare cu pui,rosii,ardei,branza ,iar seara cam tot ca la pranz.Intre mese mai bag fructe(mere ,pepene)...incerc sa mananc din toate categoriile de alimente+elevit:) asa ca...kg in plus mai au de asteptatat...dar...asta e!totul pt bebe!!![]()
SUN-ce m-am distrat cu pampers-ul!
CAPRIOARA-IN FARSIT O colega de suferinta!!!!Si al meu face moale,moale -la inceput ma panicasem,am incercat si eu cu smecta,dar se strange temporar la burtica,apoi din nou moale...Acum,cam la 2 zile ii dau o masa de Nan fara lactoza si pare eficient in descursul zilei respective,apoi,iar caca moale si tot asa...Oricum,acu' m-am mai linistit daca zici ca si Ilincuta face la fel
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
a.cicel spune:
Pentru ieri
4 luni

Antonia
3 luni

Andrei
Victor Andrei
Cezar George
Anna Alicia
2 luni

Vlad
Pentru azi
3 luni

David Andrei
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
pica1 spune:
Ana_a eu nu am un program de masa bine intemeiat, nu am aavut nici inainte de a ramine insarcinata, nici in timpul sarcinii si nici acum. Eu dimineata nu maninc nimic, beau doar un pisu de cafea fara cofeina, la prinz daca sunt pe acasa si imi pune soacra mea de mincar maninc, daca sunt prin oras ori ciugulesc ceva ori ma duc la circiuma daca am cu cine si daca nu nu maninc nimic, iar seara maninc cind vine Bogdan acasa. Dar asta este cazul meu si m-am obisnuit asa si stiu ca nu este bine si sanatos. Tu mai ales ca ai stari de ameteala ar trebui sa fii atenta sa te hranesti bine
.
Frumos colajul de poze de la botez. Mateiu e un scumpic.
Sun am citit printre rinduri ca am pune-o de o intalnire. Rugamintea mea mare ar fi sa nu o programati pt we acesta ca sunt plecata la o nunta la Sibiu. Ca si locatie mie imi este indiferent, sunt "super mobila". Daca vreti eu pun la dispozitie casa si gradina pt o intilnire si puteti sa veniti si cu copii si sotii daca vreti.
Ma duc sa ii fac toaleta de dimineata la morocanos si revin in timp ce ii dau de papa.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
sursula spune:
Asa..revenim...
ANA_a-si eu am teama sa il scot pe Tudor inainte de vaccin(joi)-si...cred ca nici nu-l scot decat daca eventual apare soarele...
KIMMY-cum a fost criza?intreb,pt ca si Tudor uita uneori sa respire.Ii schimb pozitia si astept s-o faca.Mai ales atunci cand mananca cu pofta.Poate a fost la fel si la tine.Mi se pare cam hazardat diagnosticul.Cum spunea si SUN,nu se pune atat de usor!
BUJO-si eu cred ca ai facut bine !Eu continui sa-i sterg ochisorii cu ser(am refuzat sa pun Netaccin,pen' ca am citit ca e antibiotic pe prospect) si sunt multumita de evolutie.
MARINA-si Tudor se linisteste in baie,care e rosie!!!(ca-n filmele lui Lynch sau ca la manelisti-cum vreti s-o luati!:))
ILEANNA-pe mine ma ajuta tati f mult.Acum,cand nu e acasa imi lipseste enorm rasfatul lui...calca rufele lui+rufele lui bebe,pune hainutele la spalat,la uscat,da cu aspiratorul,face mancare,il tine pe bebe in brate cand e agitat ,iar pe mine ma doare spatele ingrozitor,ii canta(si eu mor de drag!)-Tudor e innebunit dupa calitatile lui vocale(care pana acum erau incerte si neapreciate!),sta cu el cand ma apuca pe mine nevoia de evedare(3 ore pe la Mall sau Cora
)...ma duc sa-l sun!
Serenity90 spune:
LA MULTI ANI PEPENASI!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI,,,SI CUMINTI 

Noi ne pregatim sa plecam la doftor...controlul de 1 luna...si sunt chiauna....dovlecelu meu nu a dormit iar aseara...a stat numai cu sanu in gurita...si cum il scapa putin cum urla k din gura de sarpe....si vad k si acum e agitat si nervos rau...o fii vrun puseu?
ILEANNA mias lauda si eu barbatu...da nu prea am cu ce
deci se poate si mai rau decat al tau 

pupy la fete 

Denisa mamy de
Radu Mihai
a.cicel spune:
Pentru ieri
Ankalaura

Pentru zi
Sisisaiberg

Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
sursula spune:
PICA-ce desfatare sa ma uit la pozele cu voi si bebele pe plaja!!!Acum le-am vazut!!SUPER!