Pepenasi de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Izabella, incearca sa iti pastrezi calmul...trebuiesc facute mai multe investigatii pentru a pune acest diagnostic, nu e suficienta doar electroencefalograma!!!...

Rontzy, am inteles ce ai vrut sa zici. Doar ca mi se parea ciudat, la alte biserici nu am vazut obiceiul asta...si da, stiu poza cu tine , sotul si bebeul din bratele tale de anul trecut!!!

Narci..., nu dispar eu asa usor!!!! Recunosc, ca inca nu am ajuns sa imi organizez timpul foarte bine de cand a venit Mihaita , dar incet-incet reusesc eu.

Mina, felicitari pentru efectul glow!!! Nu stiam eu ce e schimbat la nick-ul tau!!..

Dia, daca ii transpira capsorul Mirunei, inseamna ca ii este cald. La ceafa verifici cel mai bine daca unui bebe ii este cald sau rece..

Trimit repede mesajul...il aud pe Mihaita scancind...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza si de la noi dupa o noapte de stat de paza.Dilara a stat aproape toata noaptea cu tzatza in gura mai mult pe post de suzeta.Off ma dor sfarcurile rau si simt ca parca am o gaura imensa in sfarcuri.Acum ea si eu stau ca am bagat si tre sa le.
DAVID ANDREIsa cresti mare,sanatos,papacios si cuminte!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am revenit la ora de masa .
Ana_a doar pt niste mucisori nu trebuie sa tii copilul in casa. Eu sunt adepta plimbarilor lungi si dese

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Sursula mai am si de la munte, dar trebuie sa le upload-ez. Lasa ca ajungi tu la anul la mare cu Tudor

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor io nu ma stresez de kilograme...ma stresez de lapte ca zicea careva pe aici ca daca nu mananci destul se aduna toxine in laptic....da io nu-s genul mancaciosa si acu ma cam fortez sa mananc,....

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello
bebica mea da semne sa fie cuminte azi. acum a adormit ascultand muzica, singura fara sa intervin eu cumva asa ca profit de moment sa ma dau un pic pe net.

aseara am avut musafiri si eu mi-am fortat talentul si am gatit ciupercute umplute si sushi daca intereseaza pe cineva sa strige ca va spun cum se fac.

aaa, si mi-a venit o idee! ce ar fi daca am pune pe prima pagina, langa numele fiecarui bebe si povestea nasterii (link catre poveste)? asta la mamicile care deja au scris povestea...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fetelor vreau sa cumpar un bouncer si nu stiu ce sa aleg...de pe net de unde pot cumpara unul care sa-l tina pe bebe ocupat toata ziua,si zambitor si linistit si vorbaret ?nu prea,eh?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Daca tot am lipsit si nu am scris de citeva zile, acum recuperez dupa cum se vede... si sa va povestesc ce am facut.

Luni am fost la dr sa imi iau medicalul si rteata lui tata pt medicamente si cu ocazia asta mi-a zis si ce vaccin sa ii iau lui Sebastian. De acolo ne-am dus in parc pe urma am fost la o farmacie in piata (care este linga parc) am platit vaccinul si cu zimbetul pe bune farmacistul imi zice sa il pun in frigider....Eu cu un zimbet tamp pe fata, eu care uitasem de chestia cu frigiderul il intreb pe farmacist daca poate sa mi-l mai tina si mie la frigider ca eu nu imi terminasem plimbarea in parc,asta dupa 2 ore de plimbare...Norocul meu ca farmacistul a fost dragut si mi l-a tinut si uite asa am mai stat inca 2 ore in parc si am ajuns acasa pe la ora 18:00 acasa si cu fructe cumparate din piata.

Ieri in schimb am aplicat alta tactica. Am plecat mai intii la Bricostore si am cumparat 2 stalpisori de iluminat, 2 din 12, dar macar am luat ceva . Apoi am facut o pauza de masa la sorela acasa si apoi am plecat in Cora ca sa fac ceva cumparaturi, ca am avut vreo 7 invitati la masa aseara si apoi am mers repede acasa ca sa fac de mincare, dar am uitat sa ma duc la service sa platesc franciza de la reparatia masinii sotului si am uitat sa ii spun si lui ca ii este gata masina .

Abia astept sa iau masina lui de la reparat sa imi recuperez masinuta mea de la el, ca o alearga prea tare si nu are grija de ea...pt ca bineinteles nu este a lui.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

buna!
stiu ca e cam tarziu sa va scriu acum, dar mi-a luat 2 luni sa-mi revin emotional dupa socul pe care l-am avut la nastere....
am avut o sarcina perfecta si am nascut la fix 38 saptamani (16 iulie)in urma unei recoltari de secretii...asistenta a lucrat probabil neglijent-dimineata mi-a recoltat, noaptea m-am intors la spital cu membranele rupte (sunt din provincie si am nascut la Universitar)

ce sa va spun...m-au lasat sa urlu toata noaptea, am nascut greu, "pe uscat", dr abia a ajuns la 7 dimineata cand am nascut, mi-au facut epiziotomie desi nu am vrut, nici nu era cazul ca bb era mic, i-am implorat sa nu fie pe dreapta ca am probleme, dar tot asa mi-au facut-o ca le era lor mai comod....peste cateva zile am avut complicatii...dar nu asta conteaza. eu m-am refacut dupa 2 luni
Insa bebe a avut probleme...un hematom cat pumnul meu pentru ca l-a tras de cap....acum, printr-o minune, s-a rezolvat si asta...
mai nou trebuie sa faca o interventie chirurgicala la ochi pt imperforatie canal lacrimal. Nu ma sperie procedura, ci anestezia generala.
Andrei-Gabriel are 2 luni. Este un copil vioi si precoce, in ciuda problemelor de la nastere. Face lucruri pe care alti copii le fac la 4-5 luni, a luat 2 kg si 8 cm in prima luna, iar in a 2-a astept bilantul, dar cred ca a mai luat cel putin 1.5 kg.
E lumina ochilor mei si il iubesc enorm.
Mi-e tare frica de neurotoxicitatea anesteziei. Mai ca as amana interventia pana la 6 luni...e prea inteligent sa risc sa iasa din operatie cu cine stie ce leziuni cerebrale sau capacitati diminuate..nu mi-as ierta-o.
Cam asta e povestea mea....sincer am fost tare dezamagita de Spitalul Universitar si de modul in care se naste normal acolo...nu as mai recomanda-o nimanui. Am fost la pomul laudat si era sa fie rau...

Va pup si numai bine! sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MARINA-DA!Spune-mi de sushi,ca eu dadeam faliment inainte de a ramane gravida !Toata ziua cumparam!Dupa,n-am mai mancat de teama de listeria,iar dupa nastere am comandat totusi de doua ori(nu de alta dar e mancarea mea preferata!!!)-ne-am tot propus sa invatam sa facem acasa ,dar n-am apucat,asa ca...BAGA RETETA!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput