Pepenasi de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sursula eu am 2 leagane de la Fisher Price care sunt asemanatoare ca si structura. Unul are niste pesti agatati care se rotesc si un glob cu apa si cu caluti de mare care se misca care se lumineaza si isi schimba culorile, iar celalalt are niste pasarele si frunze care se rotesc si se dau in sus si in jos si in mijlocul lor este un glob cu oglinda. Amindoua leaganele au nu stiu cite melodii si trepte de leganare. Ale mele sunt luate direct din Statele Unite si nu mai tin minte cit au costat. Sebi sta in ele fara probleme. Eu ca sa pot sa fac ieri de mincare am adus leganul ce sta la parter in bucatarie si am facut de mincare impreuna, el chiuia, miriia, balea linga mine ... si eu imi vedeam de treaba.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marina, hehehe...acum am ajuns sa citesc si postarile tale!!! Sa iti fie de bine efectul glow!!! E la fel ca al Minei...Hmmmm..MIhaita nu e interesat , inca, de jucarii, darse uita foarte atent si e atras de tot ce are culoare inchisa!!!

Ileanna, zau ca esti haioasa...

Atb, ce curaj sa mergi cu Micholas la nunta!!!! Eu am zis ca pana nu trece de vaccinul de la 2 luni, nu il duc in societate ! Am vazut noile pozici!!! Sincer, mie mi se pare un baietel tare frumusel...

Sa inteleg ca vreti sa ne intalnim???? Mie imi convine...pana pe 18 cand avem botezul nu am decat o nunta duminica viitoare...asa ca as putea ajunge si, mi-e indiferenta locatia...

Ana_a, cu mancatul , la mine , depinde.CAnd are sotul timp , dimineata si pregateste micul dejun, mananc, daca nu , nu.La pranz mananc numai un iaurt sau orice altceva lactate , iar seara mananc cel mai bine , cand gateste husbad-ul!!! Dar , intre mese mananc multe fructe!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor eu nu pot scrie mult azi pt ca diseara vor venii la noi acasa cele 2 nasici ale Ralucai sa se cunoasca intre ele fix cu 3 zile inainte de botez.
SUN eu ma inscriu de pe acum pe lista cu intalnirea.Abia astept sa repetam figura dar acum cu bebeii in carucioare nu in burtici.
Ileana sotul meu ma ajuta la absolut orice,facem totul impreuna:cumparaturi,curat,mancare,calcat.Nu este dezordonat ceea ce stiu ca dezordinea este un defect major al barbatilor.
Cristinna P eu stiu ca epiziotomia se face numai pe partea dreapta,pe stanga niciodata.Imi pare rau ca ai avut atatea dezamagiri si probleme cu bb tau.
Va pup ca tb sa ma apuc de curatenie si am un chef nebun....

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

SUSHI

cum le fac eu ajung cam pt 4 persoane

aveti nevoie de:
- o cana de orez
- 4 foi de NORI (alge), se gasesc in comert pe la hipermarcheturi la rafturile cu tot felu de sosuri si minuni straineze
- file de somon afumat sau batonase de crab (surimi)
- un morcov mare
- un castravete mare
- otet, sare, zahar (pentru sosul care se toarna pe orez) dar se poate cumpara gata preparat la sticluta
- sos de soia
- wasabi

La o cana de orez de toarna 3 cani de apa, se fierbe cam 2 min la foc mare, 5 min la foc mediu si inca 10 min la foc mic-mic
Separat facem un amestec din 3 linguri de otet, putin zahar (o lingurita) si putina sare (o lingurita rasa). Dupa ce se odihneste orezul cam 3 minute turnati amestecul peste si amestecati bine dar fara sa striviti boabele.
taiati morcovul si castravetele in lung, mai multe fasii, la fel procedati cu fileul de somon si surimi. se intinde pe masa o planseta din bambus ( se gaseste tot acolo la rafturile cu sosuri...) sau un material textil mai gros. peste planseta puneti foaia de Nori si intindeti peste ea orezul (un sfert din orez)astfel incat sa acopere cam 3/4 din foaie. intr-un capat puneti o bucatica de morcuv, una de castravete, file de somon/surimi apoi rulati foaia cu grija sa nu se rupa. si asa procedati cu toate foile. la sfarsit taiati rulourile in bucatele de ~ 3cm grosime cu un cutit cu lama lata si la fiecare taietura il bagati in apa ca altfel se lipeste orezul de lama si se turteste tot sushi-ul

Se serveste cu sos de soia si wasabi. tot la raftul de sosuri le gasiti. wasabi este foarte iute asa ca aveti grija

Nu am facut poze, nu eram pe faza, dar promit sa fac data viitoare

Ma duc sa pap ceva de mic dejun repede , ca diseara am endoscopie si nu mai am voie sa mananc

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Marina interesanta reteta,am salvat-o intr-un folder.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaa, la intalnire as veni si eu, dar nu stiu cum sa fac cu carutul...daca e mai departe cum il car?

dupa ce manac vi nsa va spun si de ciupercute umplute.

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Narcis, ce printesa scumpa aveti voi!!!

Sun, mortala faza cu pampersii

Kimmy, sper sa fie doar o alarma falsa

Cu ochisorii, si Aidei ii mai curge uneori cate un ochisor, a avut vr-o 3 reprize pana acum (2 la dreptul si 1 la stangul), dar de fiecare data a tinut vre-o cateva zile si si-a revenit; doar am sters-o la ochi cu ser fiziologic, nimic altceva. Si nu am de gand sa ii fac desfundarea aia de canale... nu inca.

ileanna, pai Cristi se descurca foarte bine cu Aida. Pot sa plec linistit de acasa si sa il las cu ea. In rest, stie sa faca de toate , curatenie, spalat vase, mancare, calcat rufe... doar ca nu mai e nevoie ca acum mai face si bona chestii de-astea cand apuca.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

INTALNIRE. Am facut pe contul de pepenasi08 un spreadsheet unde doritoarele pot completa un tabel cu informatii legate de intalnire (gen cind vreti sa ne intalnim, cu bb sau fara bb, interval orar etc.). Tabelul l-am facut ca sa putem centraliza mai usor informatiile ca sa numai cautam prin pagimile forumului. Incerc sa pun un link, dar nu stiu daca va functiona:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=ptFoTDcz6n7FbrF8SiSyfOA&hl=en

Daca nu functioneaza puteti sa il accesati logandu-va pe http://docs.google.com/ cu userul pepenasi08 si parola cunoscuta pt acest cont si veti gasi un spreadsheet intitulat "intalnire".

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna:)

La multe lunite David! La multi ani Sisi! La multi ani de casnicie Dara!

CristinaP bun venit si felicitari pt bebe! Spune-ne toate dimensiunile, ca sa-l trecem in listuta. Iar cu interventia, tocmai se discuta de asta aici la noi si aceleasi sfaturi s-au dat: NU anestezie generala acum!

Pica am scris, nici eu nu pot weekendul asta. Interesanta ideea cu spreadsheetul. Eu pot weekendul viitor, apoi pauza inca vreo doua weekenduri.Iar locatia mi-e oarecum indiferenta, pt ca oricum ne aduce tati.

Ileana pai in weekend...ca sa vii cu Vladut! Ca tu k tu, da' io vreau sa-mi cunosc nepotu, sa raportez la ta-su lu' Ami ce ginere are

Cat despre ajutorul de la Dragos...hmmm, pai el este minunatul familiei. Am mai scris cum, atunci cand eram la Polizu, (am stat cu mama in rezerva), el se trezea la 5 dimineata, imi facea supa calda, gratar, ceai de lactatie caldutz si la 7-8 era la spital ca sa-mi pot lua eu micul dejun. Lua rufele la spalat, imi aducea altele curate si calcate. Iar acasa, face orice, numai sa-mi fie mai usor, plus ca adora sa stea cu Thea, il dezlipesc cu shpaclu. Iar joia, obligatoriu, imi da liber sa plec la cosmetica, shopping, orice. Si el sta cu printza, se plimba, se joaca. Si seara comandam papica si stam toti 3. Eu lui nu am ce sa-i reprosez, nimic-nimic. Ma enerveaza chiar ca io-i spun ca-s grasa (zilnic) si el ma pupa si ma dragaleste si-mi spune (zilnic) ca-s cea mai frumoasa din univers si ma iubeste de-l doare carnea. Noh, cam asta e povestea noastra!

Va pup, o zi faina!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marina, ti-ai schimbat efectul glow ??!!!!

Pica, am completat si eu tabelul..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput