Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
sursula spune:
PICA-cam cat timp il tii in bouncer pe zi?Am vazut si eu pe net cel de la Fisher Price cu pestisori.Imi place!
MARINA-
MADA-multumesc pt ideea minune cu sterilizatorul!!!!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
pica1 spune:
Marina completeaza tabelul si pune acolo parcul in care te duci tu ca luc preferat de intalnire ca sa nu iti faci probleme cu carutul.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
tiberica spune:
LA MULTE LUNITE DAVID SCUMPULE ! sa fii fericit si sa ti fericesti parintii!
Fetelor, va multumesc mult , va pup sunteti foarte dragute, nu am un motiv anume , nu stiu ce se intampla am impresia ca sunt multe neajunsuri si chiar nu as avea motiv de ingrijorare , nu stiu ce am !cred ca trebuie sa ies undeva, poate undeva eram foarte activa inainte...si acum e mai putin, sper sa mi revin repede !Ieri am fost cu sora mea la Municipal sa si faca o histerosalpincografie si ma gandesc ca am revazut locurile unde ...pierdeam sarcinile cu hemoragii puternice ceea ce m a afectat mult timp inainte...nu stiu, o alta prietena s a operat la san si i a scos tot sanul...probabil toate astea...vorbesc cam incoerent.
Eu nu pot sa o tin mult pe KArina afara ca nu se suporta imbracata si doar in salopetica nu o pot lasa, seara ca sa doarma o pun in sacul de dormit doar cu body cu manecuta lunga, nu stiu ce o sa ma fac i am luat de la zara un sac de dormit crosetat am zis ca poate o pacalesc sa stea ziua in el, dar nimik.
In weekendul acesta merg la o nunta, nu as putea veni duminica dar celelalte week sunt ok, pe noi ne aduce tati cu masina si putem lua carutul, locatia unde vreti si ora la care vreti dar nu seara pentru ca noi la ora 20 maxim trebuie sa facem baita.
Propo, de baita, i am luat o salteluta care pluteste pe apa si aseara am bagat o in cadita cred ca s a jucat 30 min dar trebuie sa fii atenta sa nu cada dupa ea ca nu prea are stabilitate salteluta, Karina iubeste apa si mi a dormit azi nopate p[ana pe la 3, 30 si dupa ce am papat 120 ml lapte s a mai trezit pe la 7, 30 , simt ca am dormit si eu...dar am facut greseala ca am dat drumul la cadita la masaj si s a speriat, oricum o sa o tin doar asa sa pluteasca , piciorusele pana la mijlocel stau in apa iar eu tin mana sub caput sa fie asa mai sus.
Pe rezulaul criogenarii sangelui ombilical scrie : nr de celule nucleate 168,97*10 la puterea 7 si greutate max a pacientului receptor 99,4 kg. LA voi ce scrie ? cred ca e ok.
Va pup fetelor
pica1 spune:
Sursula il tin cit vrea, dar de obicei il mai iau de acolo ca sa stea si in alta pozitie, sau sa manince sau sa ne jucam pe salteluta, in rest el nu protesteaza. Dar cunosc cazuri, gen fina mea pt. care am luat eu leaganul cu pestisori care mai mult de 15-30 minute nu statea in el.
SEBASTIAN (31.07.08)
tiberica spune:
Despre leganas, eu am luat umul de la leagane.ro cel mare am dat si 500 ron dar nu e chiar grozav, cred ca o sa iau altul, acum Karina a adormit in el are 5 trepte si e pe pozitia cea mai de jos, 5 viteze , o punla minim si are muzicuta uneori adoarme in el si imi place pt ca ziua doarme 5 min si se trezeste asa cand se trezeste se simte leganata si adoarme iar.
pica1 spune:
Tiberica de unde ai luat salteluta plutitoare ca as vrea sa ii iau sieu lui Sebi caci si lui ii place sa stea in apa, numai ca obosesc eu sa il tin si il scot si se supara. Te rog sa completezi si tu tabelul cu intalnirea pe www.docs.google.com pe contul de pepenasi08.
Intalnire. Fetele care deja au completat tabelul am o rugaminte si mai intrati si completati si numele unui parc preferat, dat fiind faptul ca se pare ca locul de intalnire agreat de toata lumea pina acum este parcul.
SEBASTIAN (31.07.08)
ileanna spune:
Ano si al meu face kre k orice daca ii cer. Da' mie nu-mi convine asa ... adica tu stai bine merci pe canapea si io po' sa ma dau cu capul de pereti ... dc nu zic ... it is my problem ... da ce? care va sa zica io am copil da' tu ai numa daca iti zic ca ai??? Si stii vorba e care e punctul de plecare. Pt ca daca eram acum maritata cu vreunul din trecut ... ziceam sarumana ca-i asa. Dar asta era barbatul SECOLULUI inainte sa raman gravi. Nu-mi venea sa cred ca e real ... Nu intelegeam (nici io nici familia mea, a carei oaie neagra eram si care credeau toti ca nu ma voi mai marita niciodata) cum de o nebuna ca mine a pus mana pe asa un diamant. Credeam ca cu asa unu' pe perioada sarcinii si a mamiciei voi fi cea mai rasfatata si fericita dintre femei. ASTA CRE CA E PROBLEMA. Ca s-a dovedit a nu fi asa. Si ca multe din partile negative care abia se zareau si oricum erau repede acoperite de milioane de chestii minunate ... acum sunt din ce in ce mai vii ... 
sursu sa-ti traiasca berbantul. Dar am asa vaga impresie ca al tau are si multisor timp liber. Asa-i???
Btw zice-ti-mi si cam cat muncesc la job ai vostri ... la ce ore vin acasa (aia care is buni evident
, nu ca al lui serenity).
Ca imi zice ca se duce la job. Pai nah ... imi iau si io poseta, mausu si pixu si ma duc si io. Si nu cred ca ma voi plange de atata oboseala ca acuma. Sau cand 'om merge amandoi ... ce facem? Venim seara si stam impreuna pe canapea k suntem obositi si lasam copilu' sa crepe??? 
E posibil si sa vreau prea mult ...
Da nah ... io asta achizitionasem. Acuma ... imi trebe timp sa-mi treaca frustrarea ca s-ar putea sa fi luat o mare tzeapa ...
Pana una alta parca a lu' Capri e mai rau si ea e mai calma (adika sunt si vecini cu capra mai moarta ca a mea). Io il muscam de jugulara pana acu'. Shi ... hm ... nu glumesc. Apropo de Capri ca se plangea ca e fotograf priceput si nu vrea sa-i faca poze gravida. Exact asa si al meu. Inainte de sarcina aveam milioane de poze, ma plictisea cat ma ruga sa ma pozeze. Ei ... sa mor io dc am cateva poze amarate gravi. Ca sa nu mai zic cat m-am rugat de el sa-mi faca si mia pozi cu tatzi mari (k eu am bube de felul meu). Ei ... nu va zic ca in ziua cand am pierdut laptele si mi s-au fleoscait de tot, am facut criza de nervi de frustrare. K nu am nici o poza!! Si asta e doar un exemplu. Vasele le spala fara sa-i zic. Acu' ... de ce nu ii zic!
Mey or fi astea mofturi, da io aveam un print inainte. Si acuma am doar un berbant absent si plictisit cu care tre sa fac super management ca sa fiu multumita. Si poate as fi facut daca eram tot lady aia zexoasa si independenta de dinainte. Da' singura si cu un bb de gat ... puii mei de treaba!!! Asha mai bine ca boti: stii ca esti singura oficial si gata nene!! Decat sa nu fii singura ci doar frustrata k ai asteptari goale ...
Uff ... sper sa isi revina si sa am si eu puterea sa fac management cu el k ... nu ne vad bine deloc. Mie caznicie d'aia rutinata si cu beneficii de genul "nu ma bate - aduce banii" nu cre' ca-mi trebe.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
pica1 spune:
Sun stiu ca tu te plimbi cu Thea prin parcul Politehnicii. Imi dai si mie un semn de viata daca te duci la plimbare?
SEBASTIAN (31.07.08)
bujo spune:
CristinnaP imi pare rau ca ai avut probleme. Cat despre ochisori, despre asta tot vorbim de cateva capitole. Suntem cel putin 5 care au problema asta cu bb si nicuna nu s-a dus inca la perforat. Si nici nu avem de gand majoritatea tocmai din cauza anesteziei. Cu mana pe inima iti spun ca NU SE INTAMPLA NIMIC daca nu mergi acum. Am intrebat pediatrul si mi-a spus ca nu e graba, ca poate cel mult sa supureze mai mult dar nicio alta complicatie. In schimb anestezia aia e cel putin dubioasa la varsta asta. Io zic sa mai astepti ca nu e graba.
Ileanna relax ca-si revine el. Sunt convinsa ca e socu mare sa te vada pe postura de mama devotata si nu de hot sexy wife. Dar se da pe brazda.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
tiberica spune:
Pica de la bebelusultau.ro e cea de la Delta la articole baie o gasesti pt 3 8 kg umpluta cu polistiren.