Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
Ana_a, am vazut pozicile cu Matei...Mai, dar a crescut atat de mult, un adevarat flacau!!!
Narci,
si zici ca e Jackie Chan???? !!! E o scumpete Anais si are ochii lui tati!!....
Capri,
!!! Sunt sigura ca sotul tau are si parti bune, numai ca nu le vezi tu acum, esti prea obosita di stresata din cauza copiilor..
Tiberica, si tu??? Dar ce e cu starea asta de depresie generala???!!!
sa treaca..
Ruxi, nu suport durerile de masele de minte; bine ca mi-au crescut toate 4....![]()
Rontzy, de ce intr-o poza Davidutu e pe jos( eu nu am inteles
)????
voinicelul cel frumos!!!!
Ma duc sa vad c eimi fac baietii...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Caprioara spune:
Sun,
. Chiar suntem in grafic
? Parca stiam ca trebuia sa luam 750 pe luna minim... Oricum io supliment nu bag, ca fata manca bine la san. Numa ca se si cacaceste des si moale, moale- adica chiar apa. O sa incerc sa-i dau smecta cum a zis pediatrul si sa vedem ce o mai fi.
Cristina,
si tie. Sunt nedormita si sresata, de aia vaz totul in negru, da trece
. Barbatu are el si parti bune, ca de aia l-am luat, probabil
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
sun, m-ai linstiiit.nu esti blonda....multumim de aprecieri, da, am crescut umpicut asa.ne luptam cu mami, cu tati, ne enervam cand mami si tati nu inteleg...of, adultii astia
tiberica, baga aici tot ce ai pe suflet
da diaruxule, vad ca tace toata lumea...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Kimmy spune:
Fetelor scuzati absenta de azi,care din pacate e motivata 
De la 12 pana la 6 am fugit de la un medic la altu,de la un cabinet,la spital si tot asa.La 12 dupa papa Timi de doua ori a facut ceva criza,cateva secunde nu a respirat
.Am crezut ca mor!I-au facut EKG si EEG,de mi se rupea sufletul cand am vazut-o cu atatea fire agatate de ea
.EKG-ul e ok,adica nu are nimic la inima,insa pe EEG au aparut ceva "convulsii",pentru ca dr nu a vrut sa se exprime altfel,insa dupa ce m-a trimis afara din cabinet,i-a spus sotului ca suntem suspecti de epilepsie
.Dimineata facem eco la cap...si vedem de acolo ce se intampla.Fetelor,sunt distrusa,de cand am ajuns acasa plang intr-una!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
SunSmile spune:
Capri pai si ce nu-ti iese? 4600-2950=1650/2luni=825! Deci suuuper in grafic, relax!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
rontzy spune:
Cristina-sa-ti explic clar nici eu nu stiu...l-a luat preotul,l-a dus pe la icoane,in altar....pe urma l-a pus jos,mi-a zis sa fac 3 matanii si sa ma inchin,sa-l iau de jos,sa-l pun pe mana dreapta a nasei si sa-i pup mana(nasei)Io am botezat in urma cu fix un an un baietel tot la biserica asta(aici m-am si cununat) si la fel a facut mamica-l-a luat de jos si mi-l-a dat mie care ii eram nasa.Daca ati observat,am o poza pe iulie-august cu un copil in brate pe o banca cu sotul-e de acum un an cand am botezat un baietel-iar poza cu David dupa botez (de la pepenasi)e aprope identica cu cealalta iar noi suntem aproape la fel imbracati.(cand am botezat io acum un an in 8 septembrie mi-am pus o dorinta-sa am un bb cat mai repede iar in octombrie-eram gravi)
Sper ca ai inteles ce-am spus.........
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
narcisa.s spune:
Capri, Anais a luat 650 in ultima luna. dr mi-a zis ca suntem in grafic...cica depinde mult de factorul genetic si ca nu exista o limita fixa fixa
criiis, deja imi faceam griji ca nu apari.daa, are ochii lui vil. pupam tare familie frumoasa si Mihaitza special
sun, dupa scutece cu pipi in dressing ce mai urmeaza...saracul Dragos
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
MissJJ spune:
Fetelor am pus link pe prima pagian cu site-ul cu retete aruncati un ochi vedeti daca va place am pus numai cate doua retete care le-am avut si eu am sa mai pun atata am avut timp azi. Astept feedback.
Kimmy iubita imi pare nespus de rau sa aud asemenea vesti. Tinem pumnii sa fie bine si sa nu fie nimic grav. Ne rugam sa fie bine.
Pupici la mica printesa.
Kimmy iubita uite www.epilepsyresearch.org.uk/about_epilepsy/ERUK_introduction_what_is_epilepsy.htm" target="_blank">aici un site de la noi despre epilepsie ei zic ca nu e asa usor de diagnosticat mai ales nu numai dupa cateva crize. Eu zic sa mai mergeti la niste medici nu va multumiti cu un sg diagnostic ca stiti cum e in ro. Pe site-ul asta zice ca se recomanda si rmn. Sper sa nu fie asta ma rog din tot sufletul sa nu fie.
Fug sa pun papa revin mai incolo daca apuc.
de
Ari si
Ami
Tecky spune:
SUN super tare faza cu sosetele si cu pam[ersul uitat in dressing.![]()
Kimmy imi pare rau ca Timea nu se simte bine.Tin pumnii ca toate analizele sa iasa bine si sa nu fie decat o alarma falsa.
Rontzy adica "cuscra" citind ce ai scris cu dorinta de a avea un bb mi-am amintit ca anul trecut de ziua mea pe 1 noiembrie mi-am pus dorinta sa am un bb (fetita mi-am zis in gand ca vreau) si a 2-a zi pe 2 noiembrie mi-a iesit testul de sarcina pozitiv.Apropo:ce face ginerica al meu?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
rontzy spune:
Kimmy-mai consulta si alt medic-sper sa se fi inselat si sa nu fie nimic !
Cuscra-e bine David-nu vrea sa adoarma-are niste oki beliti...iar sta pana la 12
Ralucutza?cumintica?
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008