Pepenasi de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

NARCI...eu cred ca n-o sa ne lamureasca nimeni ever...ca nici ei nu stiu

DANA tu crezi ca piticii aia stau unde ii trimitem noi? ca daca era asaaaa...erau de mult dusi...

DIDI!!!!!!!!!!say no more...vrei sa ma ucizi?????////

TIBERICAce-i cu depresia????arunc-o ca nu e buna!varsa aici tot!ori ne depresam cu toatele, ori iti trece!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAMY eu am intrebat u prieten care e avocat. sper sa-mi trimita repede raspunsul referitor la cazul tau. treci tu si peste asta!!!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

DIARUX e semn bun cu maseaua aia..dar ce bine ar fi daca durerea nar durea e?
Dovlecelu meu nu a dormit aseara mai deloc...si azi si mai deloc...cum adoarme 5 min trage un partzoi apoi un cacatoi si se trezeste... offf ce sai fac? banuiesc k nu am ce

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia am venit si noi de afara si Raluca doarme,am lasat-o sa doarma linistita in carut de teama sa nu o trezesc.
Mada super ideea cu retetele.Cum se mai simt fetele?
SUN ti-ai gasit telefonul?
Didi foarte frumoase pozele cu Aida.
Diarux ar fi fost o treaba buna daca era permisa bigamia.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Diarux ce draguta esti m ai facut sa zambesc, nu stiu ce am pur si simplu am starea de parca s au inecat toate corabiile!
Stateam ca un copil in mijloc de ocean
Cu mainile legate cu firul fericirii
Privind stinghera prin ochean
Am asteptat un zambet ce n a intarziat!
Pentru tine DIARUx meriti la cate ai scris tu pentru fiecare!!
Ar fi fost super sa ti compun o poezie de 10 strofe numai ca nu am starea.

VA las ca nu vreau sa va transmit starea mea de negativitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ruxandra nuuuuu, nu eram io, pen'ca nu-s blonda. Doamne-Feri, nu ma mai primeste barbatu acasa, cum zisai inainte de botez:)) Aveam un hanorac maro cu gluga, Dragos o geaca alba...

Narcissss ce jackie chan aveti voi acolo:)) Ce bucalata e si ce muuult a crescut. S-a schimbat total si e scumpica! Iar tu arati minunat, asa ca sa nu mai aud comentarii!

Rontzule oi fi io buna organizatoare dar acum vad ca nu prea-mi iese. Stiu ca weekendul asta mai sunt botezuri (si nici eu nu pot, pt ca am aniversari in familie)...poate incercam weekendul urmator? (desi parca era Ileana atunci cu botezul si eu chiar as fi vrut s-o toc marunt la creier, pana-si face curaj sa vina cu bebe in lume:) ). Cel mai bine e cu propuneri de data si locatie, din partea tuturor!

Madutz super idee! Mah de unde le scoti?

Ruxi care lehuza draga? Gata, nu mai esti, adiooo! Esti verginica....masea mica!, ca sa spun asha!

Tiberica pupam sa treaca depresia!

EDIT: Bufi eu stiu ca in tzarile civilizate, interventia se amana pana la 1-2 anisori. Deci da, se poate sta. Poate te lamureste Biri mai bine sau Diana!

Misha gasit...in sertarul cu sosete...sertarul barbatului. El l-a gasit.

Ana m-ai sunat :( si io...

Ma'c sa vaz cum arata pestele, mai vin!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am pus si eu cateva poze noi pe picassa
Matei de la 18 e numai in brateeee
dar cu el in brate am admirat toti pepenasii!
superbi!!
revin spre seara

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai fetelor, eu de cand cu scoala lui Matei care inseamna teme nu mai am timp deloc . Abia ma impart intre cei 2 copchii si facut cate ceva in casa, nu mare lucru insa , doar mancare, masina de spalat si ceva ordine. Si sunt varza cu nervii si obosita de numa.

Am fost la vaccin, la cantarit si masurat si nu-s prea multumita . Avem abia 4600 la 2 luni si 10 zile (in maternitate scazusem la 2950) si 56.5 cm (50 la nastere). Insa nu renunt la exclusiv la san, cel putin nu inca...
Si m-am suparat iar pe al meu ca i-am zis sa punem vaccinul (infarixul) la gheata pe drum si nu a vrut sa asculte si ne-a certat la doctor ca l-am adus asa . Numai spun ca il pusesem in geanta de bb in fata si la doctor in sala de asteptare al meu se sprijinea bine mersi de geanta, fix lipit de vaccin, sa-i tina de cald . Si cand i-am facut observatie tot el s-a ofuscat. Noroc ca drumul nu e prea lung, dar juma de ora tot a fost.
Azi desi a venit mai devreme, iar si-a facut orice altceva de lucru numa cu copiii sa nu stea, iar eu mai am un pic si fac o criza de nervi. Da de aia cu aruncat ceva de pereti, stiti?
Na, ca l-am parat!!!

V-am citit in diagonala si nu mai am puterea sa raspund nici la ce am citit . Va rog nu va suparati pe o depresata obosita... Dar va trimit cate un gand bun la toate.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sunule, zici ca in sertarul cu sosete?
Si eu am peste pe gratar, proaspat, proaspat, prins de barbat-meu azi.

Diarux, esti invitata mea la desert. Cand ma lasa ariciuta, pun si reteta cu poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana_a vazut Mateiul! Ce grasan eeee! Pupam baiatul cu bujori in obrajori!

Capri usor, usor. Te cred ca, de fapt nu-i usor...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. Iar cu greutatea eu zic ca-i bine, sunteti chiar in grafic, asa ca nu vad de ce-ai renunta la alaptat?! Pup fata tare!

Da mey Gini, in sertar. Nu v-am povestit cum sambata cand Dragos se pregatea sa plece la cumparaturi vine razand in hohote la mine, cu un pampers plin in mana si-mi zice " iubi, io te iubesc si azi si maine si toata viata, nu trebuie sa-mi pui pampersii pishati ai lu' fii'mea pe haine, in dressing".....Deci sunt dusa tare cu capul, clar!

Pestele meu e gata, asa ca plec sa halim!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput