Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

my, my doru, primul etaj in franta e destul de sus.
Frumoasa Asterixa voastra!
Avem iar turkey imens, ca m-am trezit tirziu, nici nu stiu ce sa fac cu mastodontu', abia incapu in frigider, mi-e si lene sa il mai dau jos, d-apai sa-l gatesc (chestia asta ca e gratis ma tot face sa il iau nush ce oi fi asa pomanagoaica).
Si mi-e o lene sa gatesc, traiasca Costco.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

si io mi-am regasit pasiunea pt costco in ultima vreme, imi place brutaria lor - ne-am cam indopat cu muffins si danish pastries si bagels... care pasiune cred ca trebuie inhibata cat de curand ca ne-am rezervat www.timesonline.co.uk/tol/travel/destinations/croatia/article3243955.ece" target="_blank">vacanta asta si nu vreau sa ma duc ca toporul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
ce liniste p'aci

de fapt nici io n-am mai nimic de zis .

andrada, dovedirati animalu?. Imi amintesc de povestea curcanului de acu cativa ani, se mai gaseste pe undeva de citit?

voljena, pai nu zisesi ca te duci in israel? schimbarati destinatia pt croatia? Si pe noi ne batea gandu asta vara da' pana la urma o luaram spre budapesta. Da stiu ca lilanda a fost pe acolo prin localitatile alea cu nume XXX.

mihaela, pe unde umbli? Nu mai dai vesti si ne taiasi si accesul la blog?

mai vio io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

doru' scump si drag, io cu mare placere iti trimit o chemare in tara mea straina numai sa am adresa ta de e-mail. Imi pare rau ca am facut-o asa brusc si dintr-o data da am si io doza mea de paranoia .

Lil', adelutz si cine ma mai citea, cu drag si voua.

andrada, imi sopti o ciripitoare ca maine ai tu doo evenimente dintr-o data! si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Asa...pai pe unde umblu mai bine zis pe unde nu umblu.... Odata ca am umblat cu musafirele mele dragi prin furtuni de zapada(a fost iarna de iarna aici la inceputul saptamanii, acum e iar primavara), apoi am sarbatorit 2 membri(unul matur si unul in devenire ) ai familiei. Azi am cozonacit cu suedezii...stiu ca suna ciudat, dar chiar asta am facut. Maine e targ de Craciun la noi in sat si copiii ai mari strang bani pentru la vara, pentru o excursie. Suedejii or vrut cu drag sa facem noi ceva traditional romanesc, in colaborare(adica io shefa la aluat si ei la dat cu sucitorul ). Ii vom vinde maine alaturi de traditionalul mustar, coronitze de agatat la usi si dulceata de morcovi cu chili .
Apoi luni si marti am examene la suedeza(va rog cate un pumnultez asa de persoana daca aveti disponibil ), sambata chef de preadolescente si sper ca m-oi linisti si eu dupa mijlocul lui decembre si sa pot "bate" magazinele pe ultima suta de metri. Ca Moshu nu doarme....

Noa ca va facui o informare scurta, ma duc la ale mele...da' mai viu!

Ah si Andreilor si Andreelor!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ziua buna, desi e cam intuneric pe-acilea

Andrada, La Multi Ani Buni, frumosi, sanatosi si plini de impliniri (care e al doilea eveniment??) La Multi Ani, mara si tie...si daca imi aduc bine aminte e si ziua Tudorelului, nu?? Faceti chef in casa noua? mihaela si voua, cu intrziere, multe urari de foooarte bine!!! Ce mai chefuri!!!

Io nu avui parte de astea, nici macar de zapada :( Fura doo saptamini naspa; vineri avui de prezentat un proiect si daca nu era aprobat de CEO-i, puteam sa-mi iau vacanta luuuumga...daca ar fi fost platita, chiar nu ma deranja deloc!! :)) No, da' bine ca trecu' ccc cu bine, asa c-o sa am parte de-un decembrie cit de cit linistit. Oricum weekendu' asta dormii bustean, m-am dus chiar si la sala

voljena, cind mergeti in Croatia?? La vara, nu??? Sa stii ca e super alegerea! Sint niste peisaje superbe, apa buna (da' sarata), mincare asisderea si nici scump nu e!! De Anu' Nou stati acasa? Bine ca nu va luarati bilete in Thailanda , ori India...gizas, a-nnebunit lumea!!

doru', voi cind purcedeti spre Romania??

Hai va pup. Mai viu io

PS miha, da, vreau invitatie...daca n-ai e-mailul meu, zi-mi ca ti-l trimit...si bafta multa saptamina viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna seara buna seara!

multumesc mihaela si lilanda de urari.
la multi ani si din partea mea andreilor si andreelor de pe-aici.
andrada,
se vede treaba ca a inceput perioada chefurilor si sarbatorilor pe-aici.

tudor al meu chefuieste pe 9 decembrie iar ionu pe 17. asa ca tin'-te frate!

lilanda, felicitari pentru proiect!

mihaela, vreau si eu invitatie!!! tin amandoi pumnii maine si poimaine, mai ales ca maine nu merg la serviciu si n-am mare lucru de facut, asa ca sunt disponibili amandoi.

va pup! fug sa vad cine castiga alegerile! sper ca ati mers la vot azi!!!

Mergi la inceput

Mara, ce bine ca ai pumnii disponibili!
Trimite adresa de e-mail pe PM ca sa-ti trimit invitatie.
Pai clar la voi urmeaza numai sarbatori...ce frumos!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc fetele!!!
Lila, sarbatoriram ziua de nastere si ziua de nume (ptr nepot si ptr mine), si ziua de nume ptr Marc-Andre.
Voljena vreau si eu Croatia ca acolo vad ca apa tine pe toata lumea indiferent de buoyancy (atita curcan am mincat). Care curcan a iesit o minunatie ca l-am pus la saramura o zi jumate, dau reteta, merge la orice bird.
Am tinut pumnii cu examenele mihaela s-a vazut?, si sa zici cum va iesira si cozonacii aia
Eu n-am fost la vot Mara ca n-am pasaport de doua ori am incercat si m-am razgindit ca m-au enervat aia de la ambasada (300 pe pasaport plus transport DHL, asta ar veni la o mie de dolari pe familie, astia imi fac pasaport sau platesc studiile ca refugiatii??)

Doru mai zi ce mai face parisu (am pe frigider beletul nerupt de la jardin d'acclimatation)
In weekend au venit prietenii din copilarie (sintem cross-nasi la cupii), eu cu ea din gradinita, sotu cu el din clasa 1, toti in aceeasi clasa de liceu, facultate, apartament ne-am dat seama ca ne cunoastem de treijdeani fiuuu depresant, in rest am ris pina am ragusit,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

La Multi Ani Andrada!
da,da ,scrie-ne reteta pentru pasari! (tre sa-mi rezerv intii o zi sa-mi curat cuptoru ca nush ce are da' decite ori pun ceva la cuptor suna alarma de foc...)
aici e un frig de crapa pietrele,soselele is ca la campionatul mondial de patinaj artistic,inca nu mi-a reusit nici o pirueta completa cu masina da nici nu-s departe (doamne feri,mi-am muscat tastatura)
ieri am pus pentru prima data anul asta cd-ul cu cintece de Craciun,am pus potpourriul cu aroma de scortisoara linga geam si il asteptam cuminti pe Santa...
mihaela,pot sa iti trimit si eu pe pm adresa mea de mail ?...

Mergi la inceput

Seara buna la poienitza!

Andrada, s-a simtit, cum nu? Oi vedea peste cateva zile rezultatele. Mai am maine un hop mai mic, e mai usor. Azi fu grosu' .
Asa deci, voi avurati mai mult decat doo evenimente, eu le aflasem doar pe ale tale. Asadar sa -ti traiasca si nepotul(la dublu) si Marcu ccc care-i si Andrei.

speed, asa frig la voi? Huh, la noi tot plooo plooo. da' nu asta-i cel mai rau ci ziua scurta...adica ziua...care zi?
Trimite adresa, cu mare placere te invit in casutza mea .

aaaa si sa va arat cozonacii. S-au vandut 32 din 45...a fost Ok, nu?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput