Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

MIha, baga si la mine un mail.

La multi andrada si marc! sa fiti sanatosi, si sa va distrati frumos toata viata:)
Eu acu 2 ani am facut cu 3 colegi intalnire de 20 de ani de la clasa 1, am urmat aceleasi studii cu totii(poana la licenta inclusiv, chiardacafacultati diferite, dar tot la Conservator)

In rest, sunt e-pu-i-za-taaaaaaaaaaaaa.
am terminat unul din referate, astept sa-si dea profu ok-ul si sa adune comisie....tineti juma din pumnii Mihaelei si pt mine:)
Mara, si dumitale la Multi ani pe ieri!
ne e dor de voi, sa stii. ai vaziut cine a castigat alegerile presupun;))

Doruletu, la paris nu se ieftinira casele? ca aici la busteni cer unii niste sume de mi-a impetrit inima , si parca e cam mica cosmelia noastra pt 5 persoane, LOL

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

vaaai, pai esti geniala! 45 de cozonaci?
chapeau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

45 + wouuuuuuuuuuuu.....

astia ori mint ori fac misto de noi, 45 ... nu se poate asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Coane, te-am "luat"?
Pot sa-mi deschid o coptatarie?
Nu mint bre, nu exagerez nu fac misto...felicita-ma ca-s pe bune, toti cei 45!

Sabina, ai de la mine 2 pumni disponibili, stransi la maxim! Io am gatat azi. Succes!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

hmmmmmm atunci te cred

dar daca o fi sa faci misto.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Andrada, sa traiesti cu numele si din partea mea!!
Mihaela, bafta sa ai la rezultate acum, iar Sabina bafta cu referatele!! ai si pumnii mei strinsi la maxim.

testul de 3 ore de glucoza mi-a iest foarte normal dar a fost foarte chinuitor. 4 intepaturi in vreo 3 ore si ceva. nemincare. m-a durut capul cumplit si bine ca l-am pus pebarbate-miu sa vina sa ma ia de la spital ca nu cred ca as fi fost in stare sa conduc dupa maratonul de intepaturi si restul... am de gind sa refuz sa-l repet dc-i mai apuca prin sarcina sa mi-l comande. acum sa vedem dc voi putea cu argumentul ca m-am simit groaznic du[pa aceea.

e fetita.

a, si partea proasta e ca am putina febra si ma doare-n git. as baga un paracetamol... nu stiu cit mi-e febra ca termometrul meu l-am scapat in toaleta acum citeva luni si n-am mai luat altul, si parca nu l-as folosi pe al lui Robert ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La Multi Ani Andrada si Marcu! hai ca venii si io la spartul targului:)
Parisul se pregateste de www.jurnalul.ro/articole/140103/mizerabilii-din-bois-de-vincennes" target="_blank">iarna .
Uite ca ma facusi sa ma gandesc ca anul asta nu fuseram sa vedem vitrinele de la Lafayette, cica de data asta tema e www.lefigaro.fr/scope/articles-attitudes/2008/12/03/08011-20081203ARTFIG00006-noel-s-invite-dans-les-vitrines-.php" target="_blank">Alice in tara minunilor.
Azi, la serviciu, in timp ce ma luptam cu un bulgar (Momchil il cheama fratilor!) imi trecu prin cap ca nu facui o miscare prea buna cand am schimbat biroul de la etajul 3 cu "vedere" spre o curte interioara cu asta de la etaju 5 cu vedere spre Tour Eiffel... ca la fiecare ora ma trezesc zgaindu-ma pe geam (mai ales ca acu se intuneca devreme si incepe turnul sa clipoceasca des:) si dorindu-mi sa-mi schimb job-ul pentru unul in aer liber. Oare o fi tarziu sa ma fac agent de circulatie?

mara, cunosc io o celebritate din ro nascuta pe 9 decembrie, asta e zi norocoasa:) Te asteptam sa dai de baut

Mihaela.... 45 de cozonaci ???

sabina, felicitari pentru referat! tinem pumnii in continuare! Nu, acilea nu scazura prea tare preturile... Insa cumparatori tot nu sunt, pe la noi mai apare cate un vizitator ratacit care nu stie prea bine ce e de capul lui. Da'ce sume sunt alea de te speriara la busteni, prea mari sau prea mici?

liris, felicitari pentru fetita, cum o s-o cheme, va gandirati?

vere nn, tot la Russia esti?

mai viu io ca maine e miercuri:)

PS haha andrada, vazui ca iar aparura ne-vaccinatii... io zic sa-i incurajam, ba chiar sa-i informam ca nici medicamentele nu sunt bune, si alea au o gramada de efecte secundare. Vorba lu xeno, nu vezi ca acu nu mai gasim locuri de parcare din cauza astora care ne facura vaccinuri cand eram mici? las macar copiii nostri sa gaseasca usor loc sa-si parcheze masina, fara sa faca de 3 ori turul orasului

Mergi la inceput

raspund lu doruletz ca-s pe fuga, 450.000 euro, cer unii pe o casa destul de faina, dar care toata curtea in panta
nebuni complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

felicitari la toti sarbatoritii si la toti cu examene si referate terminate si mihaelei pt cozonaci cand treceti la livrari externe vreau sa fiu prima pe lista mi-a placut ca scrie si pe eticheta ca-s din romania

liris - pt fetita... daca ti-a iesit ok test poate te iarta... mie nu mi-au repetat suedezii.

noi ne pregatim... cred ca de-un www.dailymail.co.uk/news/article-1091384/Britains-festive-ho-ho-homeowner-Bright-spark-puts-30-000-Christmas-lights.html" target="_blank">blackout dar cica a strans 2 mii pt caritate... nu mai bine le dadea aia 30 de mii cat a bagat in instalatie?

vacanta noastra in croatia este pt iulie... ca oi fi io superwoman dar nu cred ca rezist sa inot 4 km pe zi de la o insula la alta in decembrie acum as fi vrut sa plecam la tel aviv sa scap de aglomeratie si agitatie de sarbatori dar al meu a preluat proiectele colegilor debarcati si trebuie sa lucreze intre craciun si anul nou ca nu stiu cum se face (si pana la criza) compania lor tot inainte de craciun si paste face restructurari

dezbateri furtunoase pe toate undele radio si tv daca e ok sa dea politiei putere sa opreasca omul in strada sa ceara acte de identitate... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1091448/Big-Brother-police-power-stop-street-demand-ID.html ... au uitat un mic amanunt - nu avem acte de identitate

edit ca de azi dimineata s-au mai intamplat oaresce lucruri: ne-au golit un cont unii din coasta de fildes... ca banca care de regula la cea mai mica chestie care li se pare in neregula opreste card-ul si ingheata contul de data asta nu s-a sesizat 2 zile ca eram in acelasi timp in anglia si-n coasta de fildes... plus ca stiam ca e limita la cat poti lua din perete intr-o zi...

si mi-am adus aminte - in tailanda nu, in india nu, pana si la venetia am vazut ca-s inundatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

partea a 7-a

Mergi la inceput