Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

lilanda, de celebritatile astea ziceam...

Huuuh. Tre' sa fie premiu' mare la emisiunea asta, de maninca aia toate bazaconiile!! Numai ce-mi venii in minte stirea cu tipa careia ii gasira un vierme-n creier de la carnea de porc ..daramite sa maninci viermi-viermi. Jesus Mary and Joseph

voljena, daaaa, Slavica rulz..unde mai pui ca ea-i controleaza banii piticului rapid O dat divort de el si n-a simtit!! :-))

Precum va dati seama, io-s acasa ca m-am razgindit cu petrecerea asta de Craciun. Nici n-aveam chef, ma simt si cam tehuie de la o vaga raceala si nesomn, iar Niels tocmai ce-a venit cu argumentu' decisiv ca la Julefrokost se cinta . Ca sa nu mai spun ca n-aveam nici cu ce sa-ma-mbrac :))

Adeluctzu, tu macar ai costumatie, ceea ce e suficient, fiindca bradu' nici ca aparu :-) Misto gluma cu vecinu' Creanga!!

De Opel auzii si io ca vor s-o cumpere nemtii inapoi (c-un miliard de euroi-oferta): iar la Volvo e aproape normal sa dea afara, din moment ce e "a Ford company"!

miha, petrecere frumoasa cu ai tai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha, adela, super la faza cu vecinu, imi si inchipui mutra prietenei suedeze . bre, da'ce asemanare ciudata intre cuvinte, se pronunta la fel? Si cum se zice "bradul vecinului"?

Iar vorbiti de criza? Voljena ia-uite acilea, cica la voi acolo deja sunt oferte de masini www.guardian.co.uk/business/2008/nov/08/automotive-industry-business" target="_blank">"doua la pret de una". Acu e momentul pentru cumparat Rolls-uri fratilor!
Io despre politica firmelor frantzuzesti nu stiu nimica, aia la care muncesc io e una americana Da' evident ca sindicatele sunt tot frantzuzesti ... asa ca pana acu nu zice nimeni nimic de concedieri (asta nu inseamna ca nu o sa urmeze). E adevarat insa ca pana acu n'avuseram timp de negocieri ca am fost ocupati cu sarbatorirea Beaujolais-ului nouveau (traznea si azi a vin pe holuri). Criza, ne-criza, cred ca nici bomba atomica nu i-ar face pe francezi sa nu serbeze beaujolais-ul in noiembrie:)
Mai serios acu, aratara astia la tv ieri o firma frantzuzeasca (nu mai stiu ce produceau) care trebuia sa-si inchida una din cele trei filiale. Si aveau de ales intre uzina din franta, aia din italia si una din romania. Ghici pe cine detera afara prima si prima data? Pe macaronari desigur

Fratilor, io nu fusei la nici o petrecere d'asta de craciun. nu destul vad zilnic mutrele colegilor la birou, cine ma chinuie sa-i mai vad si seara si inca la o petrecere? Da' totusi anu asta nu scap de ei ca duminica mergem la parcu Asterix, asta e cadoum firmei (al sindicatului de fapt, ala al patronilor o sa urmeze... probabil:) pentru cupii: o intrare in www.parcasterix.fr/" target="_blank">parcul Asterix + spectacol pe gheata + bradul de craciun + mancaruri. E la doar cativa km de aci da' io nu fusei niciodata asa ca o sa descopar si io impreuna cu aca. Viu cu poze.

mai viu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doruletz
... ca am fost ocupati cu sarbatorirea Beaujolais-ului nouveau (traznea si azi a vin pe holuri). Criza, ne-criza, cred ca nici bomba atomica nu i-ar face pe francezi sa nu serbeze beaujolais-ul in noiembrie:)

Beaujolaisu' asta nu-i un fel de must, asa ceva??? Clar, in Franta vin (haha, vin, must...tot la beutura!)

Mergi la inceput

ce must bre, crezi ca astia se incurca cu must? D'ala ai sanse sa gasesti numai direct la podgorie, poate se indura viticultorul sa-ti dea vreo sticla... da' nu inainte de a te privi ca pe un extraterestru. Mai vazui must din ala intepacios la .... fromagerie (branzarie, deh)
Beaujolais-ul e vin nou, de anul asta, si iese in fiecare an in noiembrie. Toate magazinele se umplu de sticle, toata lumea organizeaza "serbarea" beaujolaisului (firme, restaurante, primarii... scoli? uitai sa o intreb pe aca daca ei ii detera la cantina). Gustul nu e cine stie ce, io nu ma omor dupa el. Adica are gust de vin nou, un pic acrisor, cam ca vinul romanesc (adica un fel de "bautura alcoolizata")
Uite ca zice si asta
http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/wine/detail?&entry_id=32831

oricum, scopul "manifestarii" nu este atat gustul vinului asta cat prilejul de a petrece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mii de scuze ca ma introduc ca musca-n lapte, dar va citesc de o suta de ani, subiectul asta e my all-time favourite de pe tot forumul, si trebuie musai sa-i spun la doruletz ca are o fetita mi-nu-na-ta si ca m-a uns pe suflet entry-ul din blog despre homeopatie!

Mergi la inceput

ven, bine ai venit! merci de complimente (din partea acai:). Posturile alea despre homeopatie au avut mare "succes" printre sarlatani homeopati, o vreme m-au bombardat cu mesaje kilometrice sperand ca doar-doar or avea ei ultimul cuvant .
si ca venii vorba de aca, ma uitai acu pe caietul ei de scoala (un caietoi unde "maitresse" lipeste "operele" cupilului, cantecelele invatate, poze etc) si dupa cantecelul cu "soricelul verde pe care il inmoaie in ulei si il transforma in melc cald", gasii altu, invatat saptamana asta, si mai horror, cu un porc pe care "trebuie sa-l spanzure de tavan, sa-l traga de nas ca sa dea lapte, sa-l traga de coada ca sa faca oua..." Si ne mai miram de ce e coada la psiholog
Dealtfel, anu asta porcii horror sunt vedete si la jucarii, acu vro luna vazu aca unu in reclame la tv ...iar io, fara minte mai multa decat ea, i-l luai... Ma gandii ca e educativ, e un joc in care dai cu zarul si indopi porcul cu hamburgheri (ma rog, ea nu stie ce-s aia, crede ca sunt prajituri). Porcului i se umfla burta si la un moment dat crapa... Mai face si un zgomot bizar in momentul in care ii sare centura si isi da mainile pe spate. Va imaginati desigur ca aca s-a speriat ingrozitor, a ascuns toti hamburgherii sau ce erau aia si acu porcu sta catarat pe dulap, nici nu ma mai lasa sa pun mana pe el. Insa cred ca isi facu efectul, aca nu mai mananca prajituri Iar cand mai da de bomboane zice ca nu vrea "multe ca te faci ca porcul":))

Maine mergem la Asterix si numai bine ca astia anuntara ca ninge. In 10 ani de cand sunt acilea de abia vazui cate un fulg de nea si taman cand ma duc io in parcul asta sa vezi ca se pune ninsoarea, asa cevaaaa

Mai viu io

Mergi la inceput

Bonsoir!
Brrr, ce frig se lasa Noi in seara astea aveam intentii mari: cica sa mergem la www.imdb.com/title/tt0887883/" target="_blank">film. Insa cind sa ne rezervam bilete, numai bine ca nu gaseam filmu` la orar. Am sunat, si bine-am facut, ca el, filmu` - de era premiera-n tirg- n-ajunsese inca la cinematograf :)) Asa c-o lasaram pe alta zi din saptamina (cind o fi sa fie) si acu` ne dregem la un gløgg.

voljena, cum fu www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1088655/Put-away-Cilla-TV-dating-queen-reveals-bit-London-charity-ball.html" target="_blank">la bal?

Ahhh; si-acu' sa va spun ca printre noi avem un batman. Da' mai bine o las pe doruletz sa spuna de ce fu ea in stare azi, ca pe mine ma ia cu racori numa cind ma gindesc!!! Gizaz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai ziceti, nu ne tineti asa
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

andrada, cre ca de mine zice lilutza ca io imi testai azi talentele de parasutist intr-o cadere libera de la vreo 4-5m. Data viitoare imi iau si parasuta
Ca in filmele cu prosti, az dimineata ramasei inchisa pe dinautru in camera copilului. Bineinteles fara telefon si fara nici o alta iesire decat saltul in gol pe fereastra de la etajul 1. Adica, pe moment io nu vazui nici o alta solutie.
Noroc ca etajul nu e prea inalt si noroc ca jos e doar iarba. Dealtfel principala mea grija nu fu sa nu patesc ceva ci nu carecumva sa ma vada vreun vecin si sa cheme naibii politia
Nu patii mare lucru, am doar o vantaie pe brat (habar nu am cum ajunse acolo ca nu am simtit ca m-as fi lovit in locul ala) si probabil neuronul usor zguduit ca ma cam doare capul:)

Fuseram ieri la Asterix, Dinseylandul cu teme frantzuzesti, a fost foarte frumos, ar fi fost si mai si daca nu ne-ar fi nins si plouat toata ziua
Uite cateva poze facute printre picaturi inghetate

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

doruletz - auuu......

lilanda - io nu merg la baluri d'astea deocheate

in rest ramane cum am stabilit: another www.dailymail.co.uk/news/article-1089407/The-cut-throat-Christmas-Stores-price-slash-frenzy-battle-shoppers-gets-desperate.html" target="_blank">shopping day

Mergi la inceput