Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, doruletz, de poveste Bretagne!
pai la paris sunt convinsa ca tu gasesti super cursuri, foto, cinematografie , design, goblen whatever:))

la concert a fost cam asa:

http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-5138511-tineri-compozitori-muzicieni-romani-intr-concert-inedit-new-york.htm

tre sa fug, daca se lateste pagina s-o gasi un moderator sa ascunda klinku
va pupi, nmai viu.

PS Miahelo, daca iti spun ca de fapt sunt varza la poze.....mai vrei sa faci cursu asta?
ma simt incapabila rau:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

sabina,felicitari,se pare ca a fost o seara minunata.
doruletz,ce vacanta frumoasa ati avut!

mi-am recuperat si eu masina azi,arata excelent,mititica de ea prin cite a trecut...
stiu ca e nitel cam devreme pentru cumparaturi de Craciun da' se pare ca anul asta ceva e cu www.johnlewis.com/230487435/Product.aspx" target="_blank">susul in jos...se pare ca unii se plictisesc cumplit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

sabina, felicitari, data viitoare sper sa te vedem si pe tine in sala, la aplauze! I-l aratai si lu Alin, transmise si el "felicitations" :)

Citat:
PS Miahelo, daca iti spun ca de fapt sunt varza la poze.....mai vrei sa faci cursu asta?
ma simt incapabila rau:)))

Pai asta e foarte bine, inseamna ca e un curs bun unde intradevar inveti ceva:) Unul unde te-ai simti ne-varza si capabila ar fi unul prost de unde nu ramai cu nimic. Asta e tot interesul cursurilor, la ce bun sa iei lectii despre lucruri pe care le stii deja?
La cursurile care se pot face aci ma mai gandesc, cred ca as face unu de scriitoreala daca o exista asa ceva.

Speed, pai parca brazi d'aia inversati erau la moda si anu trecut da' erau atarnati de tavan acu ii pusera pe jos... (blasfemie, e sfarsitul lumii maica)

Fratilor, care fuserati la Belgrad? Noi ne hotararam sa venim in ro de sarbatori si am luat bilete de avion pt Belgrad . Deocamdata nu stim cu ce sa ajungem de la Belgrad la Portile de fier, auzii ca e un autobuz p'acolo da' nu stiu mai multe si informatiile sunt dificil de gasit pe net.

Nah, ca uitasem sa va arat pozele de la www.jurnalul.ro/articole/138365/dulcele-si-a-castigat-locul-in-lumea-chic!" target="_blank">salonul de ciocolata

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna la poienitza!

dorulets inca nu avui timp sa ma preumblu prin pozele din Bretagne, dar ma duc acusi! Si prin alea de ciocolata...
La capitala avui probleme importante la ambasada. Cred ca puteam rezolva si loco problema dar am aflat prea tarziu, rezervasem bilet de avion si fiind din ala ieftin nu mai puteam renunta. Asa ca m-am dus...
Aveam nevoie de o hartie de la Ambasada(o declaratie pe propria raspundere autentificata de ei) cum ca in iarna cand Diana vine inapoi din Ro in Suedia, tatal ei are nevoie de hartia asta ca sa o treaca granita spre Ungaria(va zbura cu avionul Visby-Stockholm-Amsterdam-Budapesta si retur). Asta fu povestea!
Din pacate cum e vorba aceea cu socoteala de acasa si cu cea din targ...m-am socotit eu ca ce muuulte poze voi face si cum ma voi delecta prin Gamla Stan...insa ploaia mi-a stricat socoteala si n-am facut altceva decat...shopping!

Sabina felicitari pentru aplauze si succes!
Si da, cursurile pe care le incep fara sa stiu nimic, alea sunt cele mai mari provocari!
Ce, io stiam suedeza cand am ajuns aici? Si uita-te la mine acum!

speed, haios de tot pomul acela! Io ma intreb insa cum isi "tine" echilibrul?

PS. Credeam ca viu numa' saptamana viitoare, cand colo....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz
Speed, pai parca brazi d'aia inversati erau la moda si anu trecut da' erau atarnati de tavan acu ii pusera pe jos... (blasfemie, e sfarsitul lumii maica)

Ahh...ba e minunat asa!! Macar ai loc de cadouri
Cit despre Bretagna, ii superba: se vede cit colo mina cletica pe la caldiri, gala pe la mincaruri si asta e ceva, orisicit :)) Io-s de-a dreptu' incintata si chiar e luata in vizor pentru la vara. Sa va fie de bine, ca mie mi-e de exemplu :))

Sabina, felicitari pentru concert si succese la cursu' ala unde (cica) ai fi varza :)) Vrusei si io sa ma inscriu la unu' de crochiu (cu model cu tot), da' o lasai pentru anotimpu' luminos, c-acu la 4 e-ntuneric de nu vad nici catoiu cind il scot la aerat, d'apai modelu'!! Apropos de catoi: termina cu feromonii, da' acu' se-ntrec astia in artificii (repetitii de An Nou) si, nu stiu cum pana mea fac, da' le-ncearca doar pe la doo-trei noaptea Asa ca tot tehuie sint!!

miha, sa-ti fie de bine iesirea; bine ca ai rezolvat cu actele, ca bilete la Gamla Stan mai gasesti tu la reduceri :-)) Pin-atunci si shoppingu' e bun!!

Va pupez!!

PS: nadinas, habar n-am de restaurantu' ala din Copenhaga (ca si io tot la tara locuiesc ), da' daca vine aecnaran, iti spune el ca stie... siguuuur!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Doruletz, am fost noi la Belgrad. Nu-mi mai trebe in viata mea .
Nu stiu nimica de autobuz, da' stiu un singur lucru: sa nu carecumva sa va vina ideea sa ramaneti peste noapte p-acolo si sa va cazati la www.hotelunionbelgrade.com/" target="_blank">Hotel Union, in centrul Belgradului. In viata mea n-am vazut asa ceva .
Bine, daca s-a renovat intre timp (noi am fost vara trecuta), daca i-a dat careva afara pe aia de lucrau acolo, daca nu se mai iau 20 de euro in plus pt. parcare safe , daca au descoperit si aia clorul pt. albit prosoapele alea gri, daca [] chiuveta si cazile au devenit spalabile, daca usile de la camere sunt incuiabile s.a.m.d., se-nseamna ca o sa ma fac de ras :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sabinel

doruletz si tie ca io de-abia acu vazui ... io m-as axa pe reportaje sau "reporticole" :) si webb-tv. sunt convinsa ca sunt cursuri chiar si de scurta durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
denizel, merci de info, o sa ocolesc hotelul ala. Am vazut ca nici pe www.tripadvisor.fr/ShowUserReviews-g294472-d321072-r18738766-Hotel_Union_Belgrade-Belgrade.html" target="_blank">trip advisor nu are referinte bune, tot cam asta se spune despre el. Io ma uit pe siteul asta de cate ori aleg un hotel si pana acuma nu am avut surprize. De ex, pe siteul asta gasii ca la acelasi pret cu Union este unul care se afla pe locul 6 in preferintele "advisorilor", se numeste Design Hotel Mr President" pentru ca iin fiecare camera, deasupra patului, e un tablou al unui presedinte . Kennedy, Clinton si dupa cum vazurati in articol... Hitler! Camera cu Hitler e 501, ia, ce ziceti, are vreo semnificatie?
Cre ca la hotelul asta o sa rezerv si io, sper sa nu-mi pice camera cu Stalin (eventual o sa cer cu sarko, aia trebuie sa fie cea mai ieftina )
Da' de vizitat ce vizitarati prin Belgrad?

adelucci, merci de idee, gasii un curs interesant prin corespondenta da' acu ma intreb daca oi fi in stare sa redactez temele de casa in limba lu Voltaire... Probabil ca nu:-(

Mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

hai ca va gasii un site cu hoteluri numa' unu' si unu' :)
ce ziceti de asta?

doru' nu gasesti un curs la distanta in .ro?
io zic ca reusesti si pe limba lu'Voltaire. mie de pilda imi plac propozitiile scurte cu miez. si dialogurile. stilul alambicat cu fraze luungi si intortocheate ma oboseste si sa-l citesc darmite sa-l scriu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Neata!
eu fusei la www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=20&idstory=279" target="_blank">targ sambata, intre doua drumuri, iar ieri ne-am invartit prin casa ca mormolocii:))
da, si eu spun ca e de bine ca am ce invata acolo, dar e o problme.a
la compozitie, chiar cand nu stiam nimica, executia imi venea la indemana.
Acuma nu reusesc deloc sa vad cum trebuie, sa fac pozele mai mult decat o rezolvare a temei.
O fi si timpul scurt si nu e doar ca stai si te gandesti, ca la muzica, esti conditionat de iesitul pe-afara, locuri interesante, etc.
Si mai e si chestia ca nu ne nastem cu talent pt toate

Lilanda, asta cu intunericu pana si io o resimt! parca a venit toamna gri(spre iarna) tare poe nasteptate, uite cum e omu sub vremi:), totul depinde de starea de spirit, eu am fiost asa "invartita" lunile astea ca au trecut ca fulgeru fara sa facd nimica.
Tu ai citit Romanul Cocainei? l-am inceput si l-am lasat...din greseala, ca-mi placea:))
Doamna graviduta Liris, ce mai spuneti? Cum a ramas cu testele?
Adelucci,

Doru, eu zic sa-i dai bataie, de ce nu? Tu erai fan Ana gavalda?
Amn citit doar niste povsrtioare scurte si mi-au placut, foarte frantuzesti ca sa zic asa, barbatu-meu tot timpu zice ca in ciuda aparentelor franceza e cea mai nepoetica limba, in sensul ca fiecare stare de spirit are un cuvant care o descrie, deci nu lasa loc la ambiguitati Asa si povestioarele, merg f clar pe un sg sentiment.
Cum sunt romanele?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput