Scandinavii... se intoarce (6)
Raspunsuri - Pagina 15
voljena spune:
la multi ani mihaela 
criza? ce criza?
pe locuri, fiti gata, www.dailymail.co.uk/news/article-1083993/Credit-crunch-Christmas-Bargain-bonanza-shoppers-prices-slashed-70.html" target="_blank">start ![]()
speed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voljena criza? ce criza? |
iar pentru start recomand www.lovethoseshoes.com/cart/prod.asp?ProdID=3298&RangeID=260" target="_blank">adidasii
mihaela_s spune:
speed, voljena multumesc si voua! 
Pai ieftin startul acela...spre criza inainte! ![]()
vorbe de copil...
Hobby
nadinas spune:
Ziua buna la scandinavi!
Acum vin si eu cu o intrebare...Unde se intalnesc ramanasii nostri in Copenhaga?
Stiam ca era un restaurant romanesc,dar habar n-am pe unde...ma rog daca stie cineva,sa-mi zica si mie..
Eu sunt de 5 ani aici,dar abia ne-am mutat la capitala,noi venind mai de pe la tara-insula Bornholm
Ok,acum ma retrag...
Andrada spune:
La multi ani Mihaela!
Ce cool sint adidasii aia
.
Aseara Marcu a facut mission impossible (cu tot cu melodie) printre rosii cu nightgoogles (chiar se vede ca in filme).
Doruletz acu daca ma gindesc se poate sa ne fi pus special channels cu programe americane ca doar inchiriaza la d-astia...
Contrar startului de pe Oxford, aici sint niste scumpiri, nu erau cizme mai jos de $200 la Macy's sau Nordstrom si prima oara de cind am venit in US am vazut sale 5% (why even bother)!!!
Vacanta cu vreme faina dorulets! Mi-ai mai dat o licarire de sparenta cu curba aia a fericirii, ca de citeva zile nici boii nu mi-s acasa si celulita e parca mai deasa,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sabina spune:
MIhaela, la multi ani cu multa intarziere!
Eu am inceput sa tremur, numa azi nu-i maine . ma enerveaza ca nu-s in control ]
(concertul cela)
In rest, destul de bine toti, niste rasfatati aia micii:)))
eu am reinceput sa www.fotomozaic.ro/artikel.php?idstory=276" target="_blank">ies la pozat , si asta nu-i nimica, m-am inscris la un curs tare, pt avansati, unde se discuta numa teoria formelor, si tot felu de nebunii din astea, am tema saptamanala si e sinistru de greu
, la prima tema am fost varza:)))
Andrada, ce sa spun, tu si celulita, hai sa fim seriosi.
Eu sunt miss piggy![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
voljena spune:
Sabina - succes
nu mai vorbiti de celulita ca si asa-s depresiva...vreti sa nu mai ajung sa ating culmea fericirii la 65? ![]()
daca mai sunt www.dailymail.co.uk/news/article-1084442/Single-mother-benefits-moved-1m-bedroom-house--funded-taxpayer.html" target="_blank">doritori... organizati o coada, vin io la aeroport (sau port dupa caz) sa preiau... organizez si excursii la m&s
... m-au distrat comentariile; cel mai tare mi se paru 'This isn't any old council tenant, this is an M&S council tenant.'
(reclama la m&s food e 'this is not just food, this is m&s food)...
edit sa adaug ca daca nu v-a placut cartierul de mai sus mai am oferte in alte www.newsoftheworld.co.uk/news/43731/Pictures-from-inside-the-luxury-pound12-million-mansion-in-west-London-rented-by-Afghan-mum-of-seven-Toorpakai-Saiedi-on-benefits.html" target="_blank">zone ![]()
mihaela_s spune:
Seara buna la poienitza!
Andrada si Sabina
.
Sabina, succes! Cand e evenimentul? Wow, spor la fotografiat si la cursuri! Ce mi-ar placea si mie...poate mai la batranetze cand ma apropiu de fericire
.
Voljena cool casele alea! Am inteles eu bine, femeile alea stau in case scumpe pe banii statului, adica a contribuabililor? Imi cer scuze dar de cand urca suedeza engleza se duce in jos
.
dorulets ati venit din Bretagne? Cum fu?
Restul pe unde v-ati ascuns? 
Io maine am zi plina la laborator si vineri ma duc la capitala, singura...am emotii...
. Pe saptamana aviatoare! 
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
da, ne intorseram si noi din minivacanta in bretagne, nu ne-a plouat prea tare in schimb am vazut o multime de curcubee, cred ca e tara lor acolo. Timpul se schimba atat de rapid si atat de...localizat ca se petrec tot felul de fenomene d'astea luminoase ciudate:) D'aia probabil bretonii au si o cantitate impresionanta de legende si personaje care mai de care mai traznite. Ankou e un schelet care se plimba pe drumuri de noapte intr-o caruta (da' poate merge si de-a lungul coastei atlanticului cu vaporul fantoma).
Korriganii sunt fratii trollilor suedezi, astia traiesc in dolmeni (niste pietroaie
) si pazesc comori pe care le impart cu oamenii cuminti. Pe aia rai ii pedepsesc. Un fel de DD, deh, nimic original:))
Tot acolo se afla si padurea Broceliande, aia unde traia Merlin vrajitorul si unde venea regele artur si cu lancelot sa-si adune cavalerii mesei rotunde.
Se mananca excelent (si muult), se bea cidru si chouchen o bautura din miere fermentata. Cica mai demult bautura asta continea si o cantitate neneglijabila de venin de albine ceea ce ii facea pe sarmanii consumatori sa-si piarda echilibrul si sa pice din picioare ca mustele. d'aia pe langa baruri mai exista si azi niste carlige de care se prindeau centruile clientilor ca sa nu cumva sa-i adune cu farasul de pe jos. Sigur, azi poate fi consumat fara probleme (ma rog, asa ni s-a spus
)
Vazuram (si gustaram) si stridiile de la mama lor, abia scoase din apa.
Hai ca ma lungii, e o regiune superba, care aveti ocazia sa mergeti pe acolo nu ratati
Uite acilea pozele
mihaela, cum petrecurati?
Drum bun la capitala, ce faci acolo?
sabina, cum fu concertul? felicitari pt curs! vreau si io sa mai invat ceva nou, mi s-a facut dor de invatat, uneori am senzatia ca imi intepeneste neuronul! Aveti idee de ceva interesant (si pe care io sa nu-l cunosc deja?
)
lilanda, ii gasisi lui Ilie agentie matrimoniala?
mai viu io