Scandinavii... se intoarce (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrada spune:
E o liris si la americane care asteapta bebe!!
Ce coincidenta.
Felicitari si tie!!!
Nu ca zic, dar fara spoiler nu se poate?
Repeta testul pe stomacul gol, astea trec,
Lila nu crez sa ma ingrozesc de taxe, numa vorba e de america cu taxe mici
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sabina spune:
Liris, ia uite domne, Felicitari!!!!
una incepe alta termina.
Adica am devenit si eu in sfarsit matusica:)
Am o nepoata, o frumusete!
Iti urez o sarcina usoara si repeta testul ala pe stomacul gol, si mai stiam, ca se face o glicemia provocata, e un test specific, aici in Ro le cheama la spital, le da sa bea o solutie(cu glucoza parca???? ) si sa se plimbe doua ore p-acolo dupa care sa faca din nou testul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Doruletu, ce-mi place pe unde va perindati.
Am si eu o amica in Bretagne, face niste poze....m-am indragostit de locu ala.
(sper ca nu incurc, Brest e acolo, nu?
)
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&a=4
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
speed spune:
liris,felicitari pentru sarcina!zic si eu ca restul sa nu te agiti prea tare.eu am avut analize perfecte pe toata durata sarcinii pina in luna a 8-a cind,in drum spre medicul de familie, m-a luat o pofta asa cum numai gravidele au si am ras o sticla de lucozade (niciodata n-am putut suferi bautura respectiva,si nici n-am mai baut pina atunci si de atunci).cind am ajuns la medic si si-a inmuiat betigasele alea magice
in proba mea de urina mi-a zis ca am diabet gestational si m-a trimis la spital.acolo am facut testul ala de glicemie cum scrie la carte si a iesit normal.
lilanda,am asigurare,cum nu,da se misca si astia ca melcii si se pare ca o sa dureze citeva saptamini pina imi pot repara masinuta.da pot circula cu ea intre timp,n-am stricat-o chiar asa de tare.si mi-e o miiiiila de ea,ca e ca un caine credincios si ui' ce i-am facut...
acuma o sterg sa iau dulciuri pentru trick or treat! sper sa nu ninga/ploua/bata cu gheata deseara...
lilanda spune:
liris, felicitari
. Sarcina usoara!!! Nu-ti fa griji cu condominiumu' (chiar ce e ala?); in cel mai rau caz, va-ntoarceti la Delft, nu?? :))
voljena spune:
trick or treat? ![]()
la mine s-a topit zapada, a ramas insa o urma de frig...
liris - felicitari
si mai fa analize sa vezi exact ce si cat...io in sarcina pentru ca basculam dulciuri la greu mereu imi iesea glucoza peste tot asa ca mi-au dat suedejii o galeata sa beau pe inima goala (m-au saturat de dulce vreo 3 saptamani
) dar analizele au iesit ok
asa ca nu m-am oprit de la nimic... si io tot pe linia titi duru' am mers zicand ca daca e ceva de rau ma prind io prima
cred ca de la hormoni mi s-a tras ca altminteri in viata civila is chiar ipohondra ![]()
speed - din cauza 'copiilor teribili' de zile nu mai pot sa ma informez nici macar despre criza mondiala ca toata lumea numai pe ei ii discuta
pana la urma si-au facut o autocritica scurta, au luat o plezneala la palma si cam atat... tara arde si noi pieptanam 2 comici pletosi ![]()
masina io o sifonez cam in fiecare an
nu e bai, bine ca esti tu intreaga, tabla se repara... io vad avantajele: am fatza, spate si dreapta noi
cred ca e cazul sa ma ocup de stanga
singura problema este ca o data pe an imi ia jumate de zi sa vanez o asigurare mai ieftina ![]()
mihaela - am vazut ca o sa stati la hotel la sud de rau, nu e la metrou, trenul e mai aproape, nu stiu exact cum e cu parcarea in zona aia, dar cred ca nu e asa stricta ca-n zone mai centrale sau la nord de tamisa...
io va las pe voi la ski si frig, vreau la tel aviv in decembrie sa-mi incarc acumulatorii cu ceva caldurica si sa scap de vanzoleala de sarbatori ca deja nu ma mai tin nervii nici sa ma gandesc la balamucul din oras...
weekend placut si plecaciuni la toata lumea
speed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voljena trick or treat? |
trick,trick!
hai ca e un halloween pe cinste,e frig ca naiba da nu ploua/ninge/bate cu gheata.am fost cu fetita la trick or treat cam in jumate de cartier.mi-am intrebat jumatea inainte daca vine si el,a zis ca nu,doamne feri,ce,are el fatza de trick or treat...in fine,si-a umplut micuta caldarusha cu dulciuri,ne-am intors in fatza casei noastre unde un vecin a inceput sa se dea mare cu artificii,ne-am minunat si am intrat inauntru-eu sa ma asez la o sticla cu vin,micuta sa se apuce sa-si carieze dintii cu dulciurile.cind o vas't jumatea mea cite dulciuri a adus acasa nici n-a lasat-o sa se dezbrace,a luat-o de o aripa si a zis ca merge si el la trick or treat in ce a mai ramas ne-treat-uit din cartier.doamne funny is barbatii astia.
treat,treat!
Marox spune:
Scuze ca dau buzna, dar am o intrebare urgenta pentru Doruletz, poate intra pe forum in seara asta: unde as putea gasi produse alimentare românesti la Paris? Si apropo, a meritat vizita la Salonul Ciocolatei? Nu de alta, dar tot acolo vrem si noi sa ajungem miine si macar de-as putea sa-mi fac si aprovizionarea de iarna cu ocazia asta
.
doruletz spune:
sunt pe fuga, ma grabesc sa raspund lu marox
Magazinele sarbesti le gasesti pe la metroul Château d'eau (nu te speria de fauna de pe acolo:). Se numesc Globus, sunt pe o straduta cum iesi din metrou.
Iar salonul de ciocolata merita vizita; daca ajungi dupa amiaza apuci defileul de moda in cicolata care e in fiecare zi la 17h00. dar chiar si fara defileu tot ai ce vedea (si mai ales ce gusta): de la cioco excentrice cu mazare, conopida sau cu piele crocanta de pui pana la camasi, cravate, pantofi sau chiar cuissardele lui Brigitte Bardot, toate in ciocolata. cat stati pe aci? doar maine?
liris, felicitari!! ce veste super, ma bucur pentru voi 
sabinelu, pai haideti incoa cu trupa sa vizitam bretagne impreuna:) Super pozele
acilea nu e nici un halouin fratilor, nici picior de copil deghizat sau nu, aniii trecuti se mai razletea cate unu da' vad ca s-a fâsait de tot sarbatoarea asta, esec total pentru aia de au incercat sa o exporte la cocosii galici.
hai ca mai viu io ca acu e primata calare pe mine
mihaela_s spune:
Bus eller godis?
E intrebarea in suedeza similara trick or treat.
Io am fost la prima petrecere scandinava, cu colegii de la laborator, unde fac practica. Va spun atat: cine zicea ca suedezii nu se distreaza? Ioi, a fost super! Am ras, am jucat jocuri si ne-am distrat de costume, femeile astea indiferent ca au 20 sau 60 de ani is pe-o minte! Si a trebuit sa plec inainte de vreme ca Silvia nu adoarme fara mine, sunt inca suzeta ei
.
PS. nu stiu daca mai mergem la Londra pana la urma. Ne e cam groaza de drumul iarna, e lung. Inca avem rezervarea, avem timp sa anulam, suntem pe ganduri inca...
la toti!
vorbe de copil...
Hobby