Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' ce fain ca ai avut ocazia sa probezi "masinutza"...mai vorbiram noi prin poienitza despre ea...
Succes la "imbracat" masina. Tot de sarbatori mergeti sau dupa aceea?
Acu' io te intreb ca noi tot vrem ski si zapada de mai multa vreme...insa Austria e cam departe(vorba vine, ca e cam tot cat pana in Londra). V-ati uitat si la oferte norvegiene? Sunt mai scumpe decat cele austriece? Sau au fost altele motivele alegerii?

dorulets, ati inchiriat?

Pe cine sa mai strig? Nu mai trece nimeni pe-aici....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Trec io, trec io, mai ales ca se pare ca iese McCain si atunci voi aplica la scandinavi full title, ce tara imi recomandati?
Si Marcu a incercat un segway d-asta in mall, era asa fericit, l-a lasat un security guard. Atita s-a rugat de mine la Versailles sa il las din nou, dar n-avea voie. Eu nu m-am urcat, chiar ai atins 30 la ora, mi se pare asa...fara aparare .
Ce misto lila ca alegeti ce tara vreti voi sa va petreceti sarbatorile...eh dreams, sa faci poze cu ilie pe skiuri.
Da, eurostarul ala suna f frumos, hop la Londra, hop la Paris,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

ce chestie... pleaca lumea la ski...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neataa
iar e miercuri
da' azi nu stam acasa mergem la www.salonduchocolat.fr/home.php?titre=1&id_code=3&cat=1" target="_blank">salonul de ciocolata sa le vedem p'alea in rochii de martipan.

vazui si io dracii d'alea de zice lilutz, erau chiar si pe la budapesta. Nu stiu cat sunt de periculoase fara frana si faruri da' e clar ca daca ridicolul ar ucide utilizatorii de chestii d'astea ar fi printre primele victime

mihaela, pe unde vine bre hotelu ala? nu e cam departe de centru? noi ne mai uitaram da' preturile prin centru sunt exorbitante, las' ca mai asteptam sa-i saraceasca criza si om merge alatdata. acu ziseram ca daca tot e sa ne ploua mai bine mergem in bretagne ca macar se mananca bine ...

andrada, cum bre castiga Mccain?? Cine zise? daca intradevar asa o sa fie inseamna ca americanii ii bat pe romani la capitolul "duminica orbului"... Dupa cateva razboaie, uragane si cea mai mare criza financiara sa votezi de-am-boulea tot cu aia de te adusera acolo mi se pare culmea ironiei (ca sa nu zic altfel).

vere nn, da' pe la voi p'acolo la datcha nu e zapada deja?

mai viu

Mergi la inceput

'neatza!

Io pe la scoli inalte.... Am azi zi plina, dar cum vedeti am timp si de net, e o tara libera, ce mai!

NN tot la maskva, la katiuse?

dorulets, noi la hoteluri centrale nici nu visam ...om vedea daca e statie de metrou pe-aproape de hotel o sa-l folosim(pe metrou adica), iar daca nu, ne-om invarti cumva cu masina...pana la vreo statie. Asa facuram in Roma , mergeam cu masina la prima statie si gaseam loc fara plata pe undeva(prima zi a fost mai greu pana ne-am dezmeticit) apoi mergeam cu metroul. Poate fentam si Londra .
Fain in Bretagne, ati vizitat si Mont Saint Michelle...ce frumos! Musai trebuie sa facem Franta intr-o vara, prea ma ispitesti .
Petrecere frumoasa cu dulcegariile azi!

Andrada, cand mergeti la vot?

O zi frumoasa tuturor!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
mai ales ca se pare ca iese McCain

nuuuuu...really??

eu de masinute si alte treburi sa nu mai aud ca mi-am sifonat-o nitel pe a mea si is tare necajita...sper sa-mi treaca pina maine...
au dat si frigurile pe aici,in nord cica a nins chiar...se pare deci ca nu vom avea de mers prea departe pentru ski iarna asta... se pare ca si vremea tine cu recesiunea.vorbind de recesiune,azi e ceva protest public prin centru,parintii si elevii protesteaza impotriva maririi numarului de elevi alocati la un cadru didactic (asta fiind o masura recenta in noul buget).
voljena,am vazut ca au cam incurcat-o www.telegraph.co.uk/news/newstopics/celebritynews/3277660/BBC-chief-must-get-a-grip-over-Jonathan-Ross-and-Russell-Brand-scandal.html" target="_blank">copiii teribili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

holy moly, a inceput sa ninga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

holy moly, a inceput sa ninga!!!

Cool..pe-aci fu soare toata ziua, da' dimineata trebui sa stau 5 minute in parcare sa-ncalzesc parbrizu'!! Imi pare rau de sifoneala, insa ai asigurare, nu??

bre, doru, daca vrei sa stii, dracia aia are frina!! Te dai pe spate . Ce-mi place mie la ea, e ca e umana...adica nu tre' sa-nveti sa o conduci. Ea se da dupa tine. Si in plus e mai usor sa-ti tii echilibru' pe ea decit pe bicicleta!! Da' acu', spune drept, cite ciocolate mincasi? :))

miha, da, de Anu' Nou vrem sa schiem, iar Germania fu singura optiune cu Ilie atasat. In Norvegia si Suedia ar sta baietu'-n carantina (cum mai spusei, deja il trafiai de doo ori la suedeji, da' de data asta, ca stiu sigur, mi-e frica ). Voi daca vreti in Norvegia, cre' ca NN va poate da mai multe amanunte. Ca doar el fu pe-acolo... si pe unde nu?? Da' voi ce ruta luati spre Londra?? Vreti sa plecati pe mare din Dk sau din Germania?

Andrada, you are welcome ici...doar cu taxele sa te obisnuiesti!! Fir-ar sa fie, de-acu un an zisei ca iese McCain!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare!!

am aterizat si eu inapoi la barbat acum mai bine de doua saptamini.
drumul de intoarcere, cu Robert de git si pregnanta in 12 sapt nu a fost usor. departe frate tara asta iar peripetiile nu m-au ocolit.
Andrara, ne-am cumparat un condominium in San Jose (aviz amatoarelor doritoare sa-l cunoasca pe Robert!). de doua saptamini o tot cotim, invirtim, incercam sa mai aranjam cite ceva dar merge destul de greu.
oricum, faza nasoala e ca economia asta asa caca...ioasa e extrem de periculoasa ptr noi, care suntem veniti pe viza L (de transfer in companie, deci legati de companie), nicidecum greencard or so. speram ca la anul sa-l avem, dc nu se intimpla vreo nefericire si trebuie sa ne lasam casa pe aici si sa plecam in Ro.

zilele trecute am vijiit eu masina un pic si dc mersu merge cum merge, la parcat sunt un dezastru. i-am busit spoileru' si barbate-miu nu stiu dc a vrut sa ma sperie sau spune adevarul da' cica fara citeva sute de dolari nu scapam.

no bine, cam atita ptr moment, cu greu m-am adunat sa scriu citeva rinduri. am si adus subiectu pe primapagina cum ii sade bine.

p.s. fetele care stiti. am mincat in Ro asa cum am avut chef ptr ca eu ziceam ca-s un soi de tit duru caruia nu i se poate intimpla nimic. asa ca la testul de glucoza mi-a iesit un minunat 146. inca nu ma numesc in diabet gestatioanl dar numarul e cu rosu si boldat pe fisa mea. dulciuri 0 clar, dar carbohidratii ... ii tai si pe ei?

Mergi la inceput

liris felicitari . Asta da veste!
O sarcina usoara si fara probleme, un bb sanatos va doresc!
Bine ati revenit la casa voastra.

eu stiu ca se repeta testul de glicemie, e o metoda anume,dar n-am facut eu doar am citit despre. Sanatate multa!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput