Scandinavii... se intoarce (6)
Raspunsuri - Pagina 10
speed spune:
mihaela,noi cind am fost la Paris in august (acum citiva ani) a fost infiorator de cald...si lume foarte multa.niste prieteni au fost in octombrie si au venit foarte multumiti.cum ti-e norocul.![]()
doruletz,in principiu n-as fi avut nimic impotriva melcilor dar nu stiu de ce aveam impresia ca melcii ce se maninca in Franta sunt niste melci mai speciali asa,ori cei ce i-am vazut eu in supermarket aratau exact ca astia de la mine din gradina...:)))
si eu am martea libera in general,imi convine de minune.asta primavara am fost "rugata" sa lucrez citeva luni full time si doamne rau a mai fost...si eu incerc sa-mi pastrez 4 zile de munca pe saptamina cit pot...mai ales ca in timpul in care e micuta la scoala mai curat casa,mai fac un papricas,niste cumparaturi etc si nu mai stau sa trebaluiesc atita in weekend-uri.
Andrada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speed ori cei ce i-am vazut eu in supermarket aratau exact ca astia de la mine din gradina...:))) |
Exact aia sint :'ti-ai dracu' cu melcii vostri!!" remember
Doru, nu ma tenta, e $280 cu lufthansa ieftiniri de recesie, cum ziceai ca o cheama pe pisica mea favorita?
La mine sint pestii Palin, Obama si Little Fin dar stau o saptamina fara ingrijiri speciale, au trecut prin multe
nota: aveau nume mai "little nemo" dar s-au schimbat cind am observat ca pestoaica musca de dorsal pe pestisor
(trebuie sa ii despart??)
A
doruletz spune:
| citat din mesajul lui Andrada Doru, nu ma tenta, e $280 cu lufthansa ieftiniri de recesie, cum ziceai ca o cheama pe pisica mea favorita? |
Mitica?
280?? dus intors? pai e gratis , ce mai astepti?! bine ca spusesi ca ne gandeam sa dam o fuga sa ne luam un aparat foto, acu ma duc sa verific preturile la bilete
| citat din mesajul lui Andrada La mine sint pestii Palin, Obama si Little Fin dar stau o saptamina fara ingrijiri speciale, au trecut prin multe nota: aveau nume mai "little nemo" dar s-au schimbat cind am observat ca pestoaica musca de dorsal pe pestisor (trebuie sa ii despart??) A |
fa-le acvarii separate:) (da' little fin cine e?)
speed, da,da, aia sunt melcii, p'aci ii culeg din gradina dupa ploaie si ii gatesc. Da' cica aia "salbatici" nu-s asa grozavi pt ca gustul depinde de frunzele manancate inainte de "taiere". Pe aia de crescatorie ii hranesc doar cu anumite soiuri ca sa aiba un anumit gust.
lilanda spune:
Bonsoir,
Hai ca viu io cu titanicul lui itsme
. Si nu, nu de la munca mi se trage, ci de la sedinte. Gisas, cine le-o mai inventat...si pe daneza, inca!!
Sabina, felicitari pentru selectie si pentru drepturile de autor; nu, nu-ti ajunge de bilet ![]()
miha, iaca tips acilea:
- sa nu te astepti la hoteluri bune la Londra chiar daca dai o caruta de bani pe noapte (voljena, noi staturam pe linga Marble Arch-Hyde Park, prin zona aia, da' tot creepy fu)
- de la continental breakfast sa nu te-astepti decit de la niste fulgi cu lapte
- sa nu ratati excursia cu vaporasul pe Tamisa (e suuuuper)
- mincarea de la restaurant e Ok (bine, fara fish and chips) si parca e mai ieftina decit pe-acilea; da' vedeti ca cer chelnerii bacsis, asa, pe fata!!! :))
- sa mergeti la National Gallery ca e misto si gratis
- va recomand sightseeing bus (noi le luam pe oriunde ne ducem).
Ahhh...si mie imi plac melcii. Da's singura din familie care pune gura pe ei. Cind nu ies singuri, ii trag cu scobitoarea :))
Andrada spune:
Noi aici am stat la Londra si il recomand tuturor:
http://www.apartment-services.co.uk/property_details.php?id=030
mergi pe jos la toate alea,
Creca sotul n-ar merge acu la Paris sa fie 12$ biletul
.
Poate i-l arat pe Mitica frumosul!
Little fin e al 3-lea peste
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mihaela_s spune:
Multzam multzam de tipsuri! 

Andrada, am notat apartamentul, inca nu am rezervat nimic ca iar suntem incurcati cu nr de persoane...nu va mai spun amanunte ca nu are rost 
. Sambata voi stii insa ce si cum si vrem sa facem rezervare la hotel.
Lil' asa deci...hotelurile sunt ieftine, surprinzator...iar noi nu suntem pretentiosi. Sa avem un pat curat unde pune capul si o baie curata.
Hmmmm despre micul dejun am retinut, asta nu-mi place...oare ala english o fi mai consistent?
Ce sa zic...spor la sedinte daneze. Intrai si io in pita o zi pe saptamana(fac praktik) si mi se invart toti neuronii(sau numa' ala unu?
) dupa 8 ore de "munca" in suedeza. Da' io-s optimista
.
Dorulets pai io vreau sa vin la Paris cand ne putem intalni, la o cafea pe o terasa. Asa ca tot candva vara o sa venim, sau poate toamna cum zice speed. Mai vedem...deocamdata e clar cu Londra, ne-am hotarat.
Andrada again...cum sa fac io sa zbor din SUA?
Am cautat aici bilete de avion Stockholm-Londra si ne costa pentru 3 persoane(io, soata si kupilu' mic) pe putin 750 de euro
.
Hmmmm melci...io tin minte ca in SUA prietenul surorii mele manca midii, tot asa crude...io n-am incercat. Mie nu-mi plac nici crevetii care se gasesc pe aici, cred ca am o "gena" contra...
.
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
neata
mihaela, rezervarati? sa zici aci la ce hotel si cat a costat ca ne batea si pe noi gandul sa luam eurostarul in weekendul prelungit de 11 noiembrie . Da' daca sunt preturile mari mai bine stam acas' si ne amuzam cu criza (zisera astia ca si agentiile de voiaj se plang de lipsa de clienti, daca au ajuns francezii sa renunte la vacante inseamna ca c'est grav, docteur:)
Las ca poate castiga Obama si ne scoate el din crize. Apropos, iar vazui ieri la jurnal un reportaj despre asta (ca doar despre criza financiara si alegerile americane se mai vorbeste), de fapt despre evanghelistii care-l sustin pe alalalt. Aratara imagini dintr-o biserica ale carei dimensiuni depasesc orice imaginatie: 18.000 de locuri, 200 de coristi, slujbe din jumate in jumate de ora. Toate motivele ca sa-ti ridice parul maciuca in cap. Ii zice Thomas Road Baptist Church si imaginile de la slujba seamana perfect cu www.ilovepolitics.info/photo/995315-1244791.jpg" target="_blank">congresele PCR, doar muzica e diferita! Asa cevaaa
aci e reportajul, la min 23 ii zice ceva cu "usa: votul evanghelistilor"... (foarte) multa lume nacajita pe acolo...
mai viu io
mihaela_s spune:
Seara buna!
dorulets, rezervaram azi pana la urma, mai studiaram ce studiaram si am ales www.booking.com/hotel/gb/leighamcourthotel.html?sid=ebbc24f7171db7005e99d3618e5b4ed4 checkin=2008-12-29 checkout=2009-01-02" target="_blank">asta.
Pretul e pe 4 nopti...la noi e musai sa avem mic dejun, sa aiba baie proprie si sa nu dam un car de bani pe un pat doua... Cam atat...
Succes! Sa ne spui daca si ce ai rezervat...
Cam atat, vad ca e pustie poienitza...
.
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
Bonsoir, bonsoir..
Miha, bravo!! Dac-ati inchiriat, e hotarit de-acu' unde faceti Revelionu'!! Ne hotariram si noi sa mergem de Anu' Nou la schi, inchiriaram si platiram un apartament in sudul Germaniei (aproape de Austria si Cehia) si-abia acu' ne dadu prin cap ca mai avem de cumparat roti de iarna la automobil, lanturi, bagaj din ala de acoperis (cu anexe aferente)..pfffui
Mai bine ieseam cu avionu'!! Da' asa, macar il luam si pe Ilie ![]()
doru, luati bre eurostaru!! Daca nu va place, va intoarceti mintenas acasa
Numa' daca luati sight seeingu', sa asculati franceza, ca pe alte limbi, le zice ghidu' ceva despre Paris :)).
Alminteri, pe-aci e-o vreme mocaneasca, ploo infundat...errr.
PS miha, felicitari pentru praktik. Conteaza!!
lilanda spune:
Hallo
Tot io, da' dupa doo zile, ca sa nu credeti ca vorbesc chiar singura :))
Is tare entuziasmata...azi ma dadui ca segoiu' ( ca avuram la serviciu zi de inspiratie in parcu' nostru inteligent. E bestiala masinaria!!! Foloseste principiul giroscopului si scoate 30 de km la ora lejer. Mari tanatalai danejii ca nu-l recunosc oficial ca si vehicul. Cica n-are faruri si lumini de directie!!
.