Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

felicitari sabina ,dar pe tine de ce nu te-au luat la NY ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai na, institutu o sa dea drepturi de autori, ceva de genu 200 usd:D, da sa le plateasca la toti compozitorii drumu..:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pai na, institutu o sa dea drepturi de autori, ceva de genu 200 usd:D, da sa le plateasca la toti compozitorii drumu..:))

sa inteleg ca mergi si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nuuu, e f complicat, de exemplu numai problema vizei.
apoi nu pot sa las tzitzili acasa:)), ca gheo nu s-a intarcat.
samd samd samd.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
iar a venit miercurea fara scoala si fara serviciu, iar fuseram la masinute :)

sabina, bravo, felicitari!! Io in locul tau m-as duceeeee

bre americancelor cand sunt alegerile astea la voi ca ma capiara astia, vorbesc despre ele la stiri mai mult decat vorbira despre alea franceze!

liluta? te luasi cu munca si nu mai vii p'aci?

adela? ai citit cartea cu mananca si iubeste?

mihaela? intelesei ca mergeti la big ben de anu nou? Pai de ce nu veniti maica acilea, chiar vrei sa faci craciunu cu fish and chips?
Speed, aaa, pai trebuia sa incerci melcii, sunt deliciosi cu sosul lor verde de unt si usturoi.. Io mor dupa ei din pacate nu pot abuza din motive de grasimi:)
Mai nou mai facui o pasiune pentru stridii, am descoperit un magazin de "maraîcher" (nu ma puneti sa traduc, e ala care creste scoici, echivalentul "oierului" care cr este oi de ex:)) p'aci pe langa mine si mai luam din cand in cand cate o duzina. Astea se mananca vii si Alin zice ca trebuie sa le musti inainte de a le inghiti ca sa nu-ti traiasca dupa aia in burtica:)

pofta buna:)
hai ca mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Dorulets uite cum ma prinzi tu la inghesuiala. Pai sa detailez: ma intreaba omu' meu intr-o seara ce prefer de Revelion...Londra sau Paris? Io de colo...Parisul parca l-as vrea vara, am asa o idee idilica despre el incat nu ma vad decat in tricou si pantaloni scurti colindand pe bulivarde ...asa ca mai bine Londra. Ea e serioasa asa, parca mai bine merge in atmosfera de iarna. Ei, asa mi-a casunat mie. Apoi citi soata ca cica numarul turistilor suedezi in Londra crescu simtitor de cand lira se duse la vale. Pe cand euroiu' urca...asta ar fi un al 2-lea considerent.
Parisul e pus asa la loc de cinste , intr-un tur de Europa vestica intr-o vara, poate chiar care vine. N-avem planuri marete, dar vin ele....

ps. Craciunu' il fac cu sill dill si las chipsu' pe Anu' Nou . Mai facuram noi acu 2 ani revu' la Munchen la McDonalds....

pps. Da' chiar asa, lil' tu fusesi la Londra, da-mi si mie niste tips-uri.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ppps Dorultes, tu miercuri de miercuri esti libera? Adica libera de la munca si ocupata cu scolarita...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

Astea se mananca vii si Alin zice ca trebuie sa le musti inainte de a le inghiti ca sa nu-ti traiasca dupa aia in burtica:)

pofta buna:)
hai ca mai viu

Hai ca asta e gluma, chiar pot trai in burta???
Nu le omoara mucoasa?
Io mai cumparam afumate (moarte sper)
A
ce dor mi-e de paris

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

mihaela, ai dreptate, iarna aci e cam trist ca ploua si e urat. In Londra ploua si e urat si iarna si vara asa ca e totuna. Oricum noi ne gandim sa plecam de aci de sarbatori asa ca daca ne hotaram apartamentu ramane disponibil pentru iubitorii de pisici:)

Da, io miercurea huzuresc, mergem la masinute, la plimbari, la piscina etc. Aci se poarta miercurea libera (adica sa muncesti 'timp partial', 4 zile pe sapt) fiindca miercurea nu e scoala si lumea prefera sa o petreaca cu copiii pe la diverse activitati decat sa plateasca pe careva care sa-i duca de colo colo. Mai sunt si "garderiile" adica un "after school" de care zice si tata de toma da' nu e mai comod sa stau io acasa? Acu mi-am prelungit cererea de "timp partial" pt inca cateva luni , oi mai vedea dupa aia daca continui sau nu. Oricum, mie mi se pare super sa muncesc doar 4 zile pe saptamana (si nu, concediul nu mi s-a diminuat, tot 40 de zile pe an am:) parca traiesc in alta viata :)

Mergi la inceput

haha, andrada, el zice ca a facut misto da' io la asta ma gandesc de fiecare data cand inghit una:)
Acu e drept ca e cam bizar sa mananci animale vii (se misca atunci cand storci lamaia deasupra lor) dar sunt buuuuneee

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
ce dor mi-e de paris

Iti plac pisicile?

Mergi la inceput