Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

uite ca venii

mihaela, cu ce ocazie fu petrecerea? tot de halouin? hai ca incep sa regret acu disparitia sarbatorii, acilea nici macar in magazine nu mai e nimic pe tema asta, anii trecuti mai vedeai cate o vrajitoare ratacita prin vitrine.
Si ca venii vorba de suedezi , schimbai biroul acu o luna (ma mutai in unu nou, la alt etaj, cu vedere la tour eiffel:) si am o suedeza colega de birou . Asa ca pana la urma o sa invat si io ceva in limba asta ca o aud in fiecare zi vorbind la telefon (nu pricep nici un cuvintel si am impresia ca nu-si foloseste decat esofagul cand pronunta).

Andrada, ce se mai aude cu alegerile alea? macar voi sa alegeti corect sa nu ajungeti ca pe acia cu presedintele tarii care se razboieste www.guardian.co.uk/world/2008/oct/29/sarkozy-voodoo-france " target="_blank">cu o papusa voodoo in timp ce "tara arde" in plina criza financiara. Asa cevaaaa

si apropos si de criza ... Nu vi se pare ca s-au inmultit f mult femeile insarcinate? cel putin azi vazui o gramada, urcara deodata 3 cu mine in lift la centrul comercial! Io ma gandii ca e din cauza caderilor in bursa, subconstientul colectiv al umanitatii pregateste deja baby-boomul de dupa criza mondiala:)
Hai ca am inceput sa o iau razna ma duc sa ma culc...

mai viu io

PS sabinelu, felicitari pentru nepotica !cum o cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

hai ca asta cu papusa voodoo e tare! da' asa-i trebe daca a dat ryanair-ul in judecata...
apropo de voodoo,ma delectez cu cartea www.amazon.co.uk/Red-Strangers-Penguin-Modern-Classics/dp/0141188502/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1225543997&sr=1-1" target="_blank">asta cum nu m-am mai delectat demult cu vreo carte...recomand calduros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

dorulets, da...la petrecere de Halouin fusei, ca importara si suedejii . Zici ca frantzujii renuntara la ea?
Hai ca inceputu-i mai greu cu suedeza, dupa un timp nu mai bagi de seama vorbitul din gatlej .

Va tzuk, mergem iar la petrecere, de data asta la prietenii nostri romani.
S-aveti o seara!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc ptr felicitari si urari!

testul de glucoza o sa-l repet in sapt 20. pina una alta, dupa ce am stat cuminte si ingrijorata de rezultat (de cind l-am aflat), aseara, coplesita de atitea bomboane ... am cedat un pic ispitei... i-am mincat din treats lui dovlecel. ca el si asa e prea mic de ciocolata ...
nu am decit 2 poze. pe drumul de intoarcere din Ro, avion la ora 6 dimineata, eu chiauna, cu o geanta de mina indesata cu jucarii, mincare de bebelus, hainute, diapere ...am pus camera foto fix intr-un buzunar exterior. unde evident nu a supravietuit dupa ce un nene stewardeza, zelos, mi-a indesat-o, impotriva vointei ei (gentii) in cabina. rezultatul ... s-a spart ecranul, sau nu stiu, s-a busit ... nu mai am aparat. asa ca, aseara m-am multumit cu cele 2 poze pe care altii s-au milostivit sa i le faca lu fi-miu. am avut un olympus semiprofesional, (2 aparate am busit in 3 ani...), Sabina ce sa iau mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doruletz, multumesc pentru adresa, dar din pacate n-am mai ajuns. De fapt, am ajuns la Salon du Chocolat, dar n-am mai avut timp de cumparaturi. Am avut o bafta chioara, am intrat fara coada la 11 si ceva. In schimb, cind am iesit, pe la 2 jumate ziceau unii ca au stat 2 ore la coada!!! In rest super, ce sa mai vorbim?!! Merita voiajul. Mai ales rochiile si compozitiile de concurs. Copiii erau cam ofiliti, insa am zis sa facem si un tur la Kidexpo. Voi ati fost acolo? Bineinteles, si-au revenit imediat si voiau sa mearga peste tot, Playmobil, Lego...mai ca aveam si noi chef sa ne jucam ca ei! Julia a asteptat la coada 40 min fara sa se miste la standul lui Charlotte aux fraises s-o machieze si pe ea. Era acolo o tipa, o adevarata artista, facea niste fluturi la mare arta pe fata fetitelor, nici unul nu era la fel si era in functie de fizionomia si de coafura fiecareia. Juliei nu i-a facut fluture ca nu mergea cu bretonul ei, in schimb i-a desenat capsuni . Era in culmea extazului (Julia) ca seamana cu Charlotte aux fraises si seara a facut scandal ca nu voia sa se spele pe fata.

Mihaela_s, la Londra, poate aveti si voi noroc ca noi. Facusem rezervare la un hotel in Notting Hill. Modest si ieftin. Si dupa ce am ajuns acolo, tipul de la receptie ne-a zis ca nu mai are locuri. Ma si vedeam pe sub un pod de-al Tamisei . Ei bine, nu, ne-a chemat un taxi si ne-a expediat la un Holliday Inn, central, linga o statie de metrou, cu ocazia aia am gustat micul dejun japonez si am vazut de la etajul 24 artificiile de Guy Fawkes. Si duminica (eram acolo pt week-end prelungit de 1 nov acum 6 ani) ne-am dus sa cautam faimoasa piata din Notting Hill pe care o vedeam in film. Dupa ce ne-am invirtit pe acolo fara sa gasim nimic am intrebat o batrinica. Aceasta ne-a privit cu indignare si ne-a raspuns: "Duminica oamenii merg la biserica, nu la piata !!!"

Nici la noi n-a fost nimic de Halloween, exceptie facind copiii care au sunat toata seara la usa. Ce sa se mai oboseasca sa se deghizeze, veneau direct si cereau bomboane...informindu-ne ca e "de Halloween".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!

Liris, ai un dovlecel de milioane Seamana si cu tine si cu Serban deopotriva!! :)) Iar cu camera...again??

miha, am citit cum te-ai distrat de Halloween. Bravo!! Pe-aci e slaba miscarea cu sarbatoarea asta; mai degraba se gindeste lumea la julefrokost!! (trad. ptr. nescandinavi: asta-i petrecerea de Craciun).

Alminteri urmarim alegerile...:)))

ahhh...si La Multi Ani, Marcu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

daca tot ma trezii cu noaptea-n cap sa ascult discursu' ... ia sa-mi bag nasu' si prin poienitza

doruletz, nu citii cartea, nici macar n-o comandai :( imi comandai alta pe care nici macar nu m-am dus s-o ridic de la librarie. io nu stiu cum trece timpu' asta! si n-as putea spune ca-s foarte ocupata, ca nu ajung sa fac nimic inafara de serviciu-casa-si cateva nimicuri

liris, sarcina usoara!
Marcu, La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Lila, Adela.
Stiu ca v-am zis ca nu iasa Obama, dar asa cobesc eu pe dos ca sa iasa bine. Ieri la Comedy Channel au venit niste negrii si le-au luat locurile (la doi comedieni tari) ca au zis ca asta "change" de care vorbea Obama. Si auz ca Medvedev ala l-a provocat pe Obama azi dimineata cu niste arme nucleare in Europa.
A

PS Doruletz stii ce se spune cind incepi sa observi multe femei insarcinate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Andrada - la multzi ani pt fecior chiar daca ai zis ca nu iese obama si m-am linistit atunci... ca sa pot pica mai de sus acum da' nu-s ranchiunoasa...

Mergi la inceput