Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

[quote]citat din mesajul lui ramonab

Sa mai raspund catorva subiecte la care am uitat:

vigantol eu ii dau 3 pic la rec medicului;

metoda contraceptiva:prezervativul,nu imi plac pastilele, nu le iau de nici un fel numa daca is gata deja, si nu mai pot;

Zicea careva ca nu-i poate da copilului antibioticul,eu i-l dau tot cate un pic in gura, nu tot o data, iar noaptea i-l da deam fara sa il trezesc.Pur si simplu ii bagam seringa in gurita si ii tot dadeam cate un pic, si nu se trezea deloc.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
[/quote

la mine e tragedia antibioticul,in 24 de minute i l-am dat aseara si la ultimul ml a dat afara de ma umplut si pe mine si pe ea ,tot absolut din ea,deci nici gand ca am fortat-o ,ne-am plimbat intre,am ras,ne-am giugiulit,etc si la sf si-a facut greata si gata,,,iar noaptea se trezeste imediat ce i umblu la gurita,nu i chip sa nu o trezesc,nu am cum si partea proasta ca nici antitermicele nu le mai ia si le lua dormind,in prima noapte asa i-am luat temp ,am vazut cat are,i-am dat nurofenu,ea dormea dusa dar acum e jale

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mi ca daca ma vait la doc imi va da injectii si mi groaza,am incercat azi sa i pun si umpic de ceai in el ,fara efect,am ramas si eu si tati ca doi prosti uitandu-ne la ea ce greata isi face singura si ce urla,ba si copila asta chiar nu urla de fel,pe cuv de onoare ca nu credeam ca poate plange atata cat a plans zilele astea,ce sunt disperata si gata ,mi groaza la 8 ce va face,nici la 12 nu stiu sigur cat a luat din cei 5 ml,habar nu am si apoi asta numai trat nu este,maine mergem la control,sunt curiaosa..........

please cine imi poate spune

oare sa i mai pun deseara supozitor pt febra???as testa sa vad daca mai face ,dar mi si teama,oricum numai de sup poate fi vb ,nimic pe gura ca nu vrea

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Pai si eu fac ficatelul la fel ca eerena, adica fiert separat si dupa pus la blender cu restul legumelor. Chiar ma gandeam ca nu o sa-i placa dat fiind ca gustul era destul de evident. Am avut niste ficatei de la o gaina de tara, poate erau mai gustosi, cine stie.Au si ei gusturile lor, a mea nu suporta piersicile de nici un fel, am incercat toate tipurile de piersici posibile(inclusiv din alea mici albe de toamna, aduse de la bunica-mea, bune de mori).Gris habar n-am sa fac, il uram sincer cand eram mica.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

buna! Scuzati absenta, dar am un pitic care ma solicita si nu am loc de el la calculator! Pe bune! tre sa tasteze el tot ce prinde si trebuie sa ma lupt efectiv cu el ca sa pot scrie/citi ceva si ma las pagubasa!

Am mancat si noi spanac azi cu almette (almette da gust bun la orice!) si i-a placut! Ma bucur ca discutati despre mancare ca de cand am fost la regim am ramas in urma cu diversificarea si pur si simplu nu mai stiu ce combinatii sa-i mai fac!

Avem 8 dinti, dintre care ultimii 3 luna asta au aparut! Si luam multisanostol cu calciu ca sa ne mai ajute.

Pup! Citesc din urma si mai "ma bag" si eu!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Singura nu esti,sunt si eu pe aici da in 2 minute tre sa plec...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miki daca nu il gasesti in supermarket sau la farmacii, il poti comanda aici (fara spatii)

gris cu lapte

http://www. baby point .ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=387

sau astea fara lapte

http://www. baby point .ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=397

EDIT

sau de la aptamil (sunt si mai ieftine) - monicaa ii da clarei din astea si ii plac tare mult. se gasesc si in magazin.

http://www. baby point .ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=795

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

stoisor, imi pare rau, n-am idee cum e cu supozitorul.anandrei, 8 dinti?! bravo!Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Nu esti singura Ali(stoisor) , da' nu stiu ce sa-ti spun a propos de supozitor. Poate e LalaD "in eter" si are vre-o idee (sau vre-o alta fata).

Cat despre antibiotic, eu i-l dadeam picatura cu picatura.

fetele

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ana 8 dinti .. a mea abia are unu si ala prapadit si stramb! bravo!!

monicaaa unde sunteti? ca nu ai mai dat niciun semn ..

stoisor imi pare rau ca suferi cu maselele. sa treaca repede!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput