Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 21
Ellenuta spune:
stoisor daca nu ti-a mai facut febra, eu zic sa nu-i pui preventiv. parerea mea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Anandrei spune:
mi-e teama sa nu-i scada calciul de la explozia asta de dinti. Sper sa nu avem pb mai tarziu...
Iesim la plimbare ca nu ma mai inteleg cu nazdravanel!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
grati.ela spune:
Miky, Ozi a fost mare mancatoare de gris...l-am scos din meniu din motive de expandare (mami si fata). Uite cum il faceam: puneam 2 cani de lapte la fiert...cand era fierbinte (dar nu clocotea) puneam grisul ploaie din ochi (cam 4-5 linguri dak il vroiam subtire...inca vreo doua dak vroiam mai gros) si mestecam continuu pana facea bulbuci...il luam dupa foc si iara invarteam pana se ingrosa si apoi il mai tineam inca 3 minute la foc mic tot invartind. Poti pune grisul si de la inceput dar tre sa fii pe faza cand se infierbanta laptele ca sa poti invarti....zahar pui dupa gust: 1-2lgt. Cand mai creste poti pune si stafide sau il faci fara zahar si pui putina dulceata deasupra.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
mami_patrick spune:
Bun gasit! Ne alaturam si noi clopoteilor, dupa ce doar v-am citit o vreme. Matei-Patrick s-a nascut pe 13 ianuarie prin cezariana, cu o greutate de 3360 g si o lungime de 51 cm. Acum, la 8 luni, are 8900 g si 74 cm.
Bineinteles ca avem si probleme si as vrea sa va intreb cat ar trebui sa manance un puiut de varsta lui, avand in vedere ca meniul lui zilnic cuprinde cam 100 g branzica de vaci, un iaurt, o portie de cereale sau de piure de fructe cu biscuiti si rareori carne de pui sau legume, pentru ca nu prea ii plac. Ma tem ca laptele meu nu-i mai tine de foame, pentru ca seara nu mai mananca nimic, de pe la ora 6, si se trezeste foarte des in timpul noptii. Biberonul nu-l ia sub nici o forma, decat pe cel cu apa, iar altfel de lapte nici nu vrea sa vada (am incercat si praf, si de vaca, de la tara, si UHT din comert). Intr-adevar, de o luna si jumatate au inceput sa-i apara dintii, ii are deja pe cei doi de jos si se pregatesc sa iasa si cei de sus, si poate si din cauza asta nu se prea omoara cu mancatul, dar eu sunt ingrijorata ca nu mananca suficient si ca inca nu doarme noaptea mai mult de trei ore legate, mai ales ca se apropie vremea sa ma intorc la lucru (eu lucrez si ture de noapte).
Sper sa nu va fi plictisit, poate ca nu vi se pare mare lucru ce spun eu, dar pentru noi chiar e o problema si nu vreau sa-mi chinui micutul tinandu-l flamand.
toate fetele si bebelusii mari si frumosi!
alinaatudor spune:
buna...stiu ca nu am mai scris de mult..dar am probleme..stefiuta e racita..sau nu stiu cum sa zic...are "rosu in gat" ..fcae febra in fiecare noapte de sambata in coace..mor de ciuda...
acum..mai am o chestie..si vroiam sa va intreb daca mai este careva pe aici fara dinti...
scuze tonul rece pe care il am..dar nu sunt in apele mele...
va pup
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor buna...stiu ca nu am mai scris de mult..dar am probleme..stefiuta e racita..sau nu stiu cum sa zic...are "rosu in gat" ..fcae febra in fiecare noapte de sambata in coace..mor de ciuda... acum..mai am o chestie..si vroiam sa va intreb daca mai este careva pe aici fara dinti... scuze tonul rece pe care il am..dar nu sunt in apele mele... va pup Alina si Stefania ![]() Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste |
si noi suntem fara dinti, si mai sunt destui clopotei . nu te nelinisti din cauza asta.
bebelina
Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ereena spune:
mami_patrick ,bine ai venit printre zuze.... e prima data cand scrii?
si pe bebe al meu tot matei il cheama si e nascut pe 24 ianuarie. are deja 3 mese solide. dimineata 200-250 gr fructe cu branzica , la pranz aceeasi cantitate de legume cu ou/pui/ficatel , iar seara tot cam atat iaurt cu cereale.mai suge seara inainet de somn, noaptea de 2-3 ori ,dupa pofte, si dimineata la 7.ah,si inca putin dupa legume sa adoarma. ca si greutate are 9,250 gr
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
EliaElia spune:
bine ai venit, mami_patrick. Nu prea stiu ce sa-ti zic, stiu ca la copiii diversificati sunt suficienti 5-600ml lapte/zi, cu mancarea, fiecare cat accepta, cred eu. De fortat oricum nu are sens. El de ce nu mai mananca de la 6 seara? Refuza orice?Ca greutate sta bine, pe tine banuiesc ca te ingrijoreaza ca se trezeste des?Camelia si
Laura (06.02.2008)
alinaatudor spune:
Ereena, multumesc tare mult de raspuns...
Stiu ca e ok..fara dinti:)..dar uneori asa ma apuca niste intrebari..de genu..da stefi de ce nu..asa ma apucase si cu ..stefiuta de ce nu sta ca lumea in funduletz..si mi-a demonstrat ca poate..dar nu vrea..uneori sta asa intr-o rana..doar sa nu faca un efoprt prea mare...ee..asat e ..uneori am niste ganduri..parca zici ca am inebunit..
acum citeam in urma..caci stefiuta a bagat cornu in perna..imi era dor de voi..si m-am bagat la citit:)
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
mami_patrick spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns! Ereena, ce n-as da sa manance si Patrick atat de mult! El mai mult de 100-150 g la o masa nu vrea si nici nu mananca de trei ori pe zi. A avut zile cand a mancat o singura data, si atunci cu mari eforturi. EliaElia, nu stiu de ce nu mai mananca seara, banuiesc ca sta in baza sanului, dar eu sunt sigura ca nu se mai satura, pentru ca suge si cate doua ore, il pun in patut si se trezeste din nou peste o jumatate de ora, plangand, de foame, cred eu. Toata noaptea este la noi o mare distractie. 

si Stefania