Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 22
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor buna...stiu ca nu am mai scris de mult..dar am probleme..stefiuta e racita..sau nu stiu cum sa zic...are "rosu in gat" ..fcae febra in fiecare noapte de sambata in coace..mor de ciuda... acum..mai am o chestie..si vroiam sa va intreb daca mai este careva pe aici fara dinti... scuze tonul rece pe care il am..dar nu sunt in apele mele... va pup Alina si Stefania ![]() Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste |
ceau Alina,bine ai revenit sau venit in gasca clopoteilor bolnaviori,tot de sambata si noi cu faringita,tot cu febra,etc,si eu sunt distrusa sa stii dar sper sa mai si treaca
cat despre dintisori 3 pg in urma sa discutat despre ei,nu e regula aparitia lor si cu cat mai tarziu cu atat mai bine,asta e vb mera legat de ei,nu este singura sa stii,pot aparea si la 11 luni,nu-i bai
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
| citat din mesajul lui mami_patrick Bun gasit! Ne alaturam si noi clopoteilor, dupa ce doar v-am citit o vreme. Matei-Patrick s-a nascut pe 13 ianuarie prin cezariana, cu o greutate de 3360 g si o lungime de 51 cm. Acum, la 8 luni, are 8900 g si 74 cm. Bineinteles ca avem si probleme si as vrea sa va intreb cat ar trebui sa manance un puiut de varsta lui, avand in vedere ca meniul lui zilnic cuprinde cam 100 g branzica de vaci, un iaurt, o portie de cereale sau de piure de fructe cu biscuiti si rareori carne de pui sau legume, pentru ca nu prea ii plac. Ma tem ca laptele meu nu-i mai tine de foame, pentru ca seara nu mai mananca nimic, de pe la ora 6, si se trezeste foarte des in timpul noptii. Biberonul nu-l ia sub nici o forma, decat pe cel cu apa, iar altfel de lapte nici nu vrea sa vada (am incercat si praf, si de vaca, de la tara, si UHT din comert). Intr-adevar, de o luna si jumatate au inceput sa-i apara dintii, ii are deja pe cei doi de jos si se pregatesc sa iasa si cei de sus, si poate si din cauza asta nu se prea omoara cu mancatul, dar eu sunt ingrijorata ca nu mananca suficient si ca inca nu doarme noaptea mai mult de trei ore legate, mai ales ca se apropie vremea sa ma intorc la lucru (eu lucrez si ture de noapte). Sper sa nu va fi plictisit, poate ca nu vi se pare mare lucru ce spun eu, dar pentru noi chiar e o problema si nu vreau sa-mi chinui micutul tinandu-l flamand. toate fetele si bebelusii mari si frumosi! |
BINE AI VENIT PRINTRE CLOPOTEI
trebuie sa scri repede 10 mesaje pt a intra in timp real,pt ca deocamdata esti moderata ,deci pune-te pe scris ,pt ca de nu o sa ai impresia ca nu iti raspundem dar mes tale apar ffff tarziu,deci crie repede 10 mes da??
eu nu cred ca te pot ajuta pt ca eu nu am alaptat,deci sper sa intre fete mai cu experienta de convins bebei sa accepte biveronul,totusi cred ca mai trebuie o masa dupa 6 caci nu vad cum poate sa i tina de foame masa de la 6 pana spre dimineata
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
| citat din mesajul lui alinaatudor Ereena, multumesc tare mult de raspuns... Stiu ca e ok..fara dinti:)..dar uneori asa ma apuca niste intrebari..de genu..da stefi de ce nu..asa ma apucase si cu ..stefiuta de ce nu sta ca lumea in funduletz..si mi-a demonstrat ca poate..dar nu vrea..uneori sta asa intr-o rana..doar sa nu faca un efoprt prea mare...ee..asat e ..uneori am niste ganduri..parca zici ca am inebunit.. acum citeam in urma..caci stefiuta a bagat cornu in perna..imi era dor de voi..si m-am bagat la citit:) Alina si Stefania ![]() Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste |
ALINA REGULA mie mi-a intrat greu in cap dar odata intrata nu mai iese de acolo
COPILUL TAU E UNIC ASA CUM SI TU ESTI UNICA
deci nu il mai compara,studiaza doar dar nu mai fa comparatii,el are timpul lui pt toate
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
monicaa spune:
Buna seara mamici
V-am citit cam foarte in diagonala, incerc sa fac un rezumat scurt..
Multa sanatate clopotzeilor bolnaviori, sa va faceti bine repede si multi pupici mamicilor.
Am vazut ca a fost intalnire la BE..noi joi am avut programare la avocat si apoi am plecat din Bucuresti..sper sa mai fie totusi intalneli sa venim si noi.
Gris cu lapte (mai corect cereale cu lapte) ..eu ii dau de la Aptamil (cum a si spus Elenutza) si Clarei ii place foarte mult.
Irlandeza toate cele bune cu ocazia zilei tale de nastere. Iti doresc numai zile insorite alaturi de papusica ta mica si scumpa.
Ramona am prins ideea ca ati fost in spital la analize dar nu am gasit in cititul meu rapid rezultatele. Toate bune cu Razvanel? Sper ca da.
Gratiela super pozele de la Paris. Se vede ca v-ati simtit bine.
Noi suntem foarte bine. Rasfatate amandoua si de mama si de bunica, o ducem de la excelent in sus. Am fost la prieteni langa Bucuresti (isi construiesc casa) si am ramas peste week-end. A fost super, a pris si sotul peste (35 de carasi), Clara a dormit in hamacul legat de 2 pruni si iar a mancat ca sparta (efect la aer curat), eu am stat pur si simplu..nici macar nu am cugetat
si am savurat cum se agita altii in jurul copilului.Am si poze..poate apuc in seara asta sa le uploadez.
Tati a plecat din pacate acasa, cu emotii mari ca a luat avionul la aterizare un stol de pasari in bot si a trebuit reparat, a avut intarziere 8 ore..eu nu ma mai suiam in avionul ala nici daca ma plateau. Ma rog..ideea e ca s-a terminat cu bine, acum sta si sufera la birou ca nu mai poate dupa fii-sa.
Luni am programare la Medsana sa o vada un medic cu "cearcanele" ei de dimineata. Macar sa stau linistita. De saptamana trecuta au aparut iarasi astazi dimineata asa ca mergem sa facem totusi un control desi copila e bine mersi.
Cam asta despre noi..a..mai era ceva..am incercat si noi iaurt (in ciuda recomandarilor nemtesti..o sa ii dau de doua 2 pe saptamana) si cum era de asteptat e nebuna dupa el. Rade 200g in 5 minute asa simplu. Pana acum am incercat Zuzu, Prim si Napolact. Tnuva am vazut ca are smantana asa ca nu i-am luat. Voi ce iaurt folositi? Sau preparati in casa?
Pupici si incerc sa intru mai des si mai ales sa va citesc cu mai multa atentie
PS
Elenutza cum aveti voi programul? Ca noi tot dupa masa de pranz iesim si ieri am vazut ca era parcul pustiu asa ca azi am luat-o la picior pana la Unirii.Seara mai sunteti? De pe la ce ora?
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
| Citat: citat din mesajul lui alinaatudor Ereena, multumesc tare mult de raspuns... Stiu ca e ok..fara dinti:)..dar uneori asa ma apuca niste intrebari..de genu..da stefi de ce nu..asa ma apucase si cu ..stefiuta de ce nu sta ca lumea in funduletz..si mi-a demonstrat ca poate..dar nu vrea..uneori sta asa intr-o rana..doar sa nu faca un efoprt prea mare...ee..asat e ..uneori am niste ganduri..parca zici ca am inebunit.. acum citeam in urma..caci stefiuta a bagat cornu in perna..imi era dor de voi..si m-am bagat la citit:) Alina si Stefania Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste ALINA REGULA mie mi-a intrat greu in cap dar odata intrata nu mai iese de acolo COPILUL TAU E UNIC ASA CUM SI TU ESTI UNICA deci nu il mai compara,studiaza doar dar nu mai fa comparatii,el are timpul lui pt toate Sara Ioana 15.02.2008 |
Total de acord!!!
Nici noi nu avem dinti, abia acum o saptamana am inceput sa ne rostogolim si pana la mers in 4 labe mai avem ceva. Recunosc ca imi sta un nod in gat din cand in cand, dar o vad cum se dezvolta din zi in zi, desi nu are dinti si desi are de recuperat la capitolul mobilitate imi creste inima. Cum imi dau seama ca se dezvolta?! Ma uit in ochisorii ei si vad cum pe zi ce trece pricepe mai mult si invata mai mult, acum de ex a invatat sa faca Bravo cu ambele manutze si nu mai poate de incantare.
Pupici
si ai incredere in copilMoni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
stoisor spune:
Monicaa imi starnesti invidie.....nu pica ,or veni si la noi vremuri bune ,nu???
si mie imi este greu cand vad si aud te miri,nu ma apuc de enumerat dar sunt multe dupa care tanjesc,dar am bagat lucrul ala la cap si ma bucur asa cum este ,este puilui meu ,creste frumos ,in ritmul lui si asta e ok nu??
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
Alinaatudor, nici noi nu avem dinti, da nu disper pt ca stiu ca in final vor aparea.Ai vazut tu copilas fara dinti?
Monicaa, din pacate analizele nu au iesit bine, are infectie urinara cu e coli, un inceput de otita, si colac peste pupaza, frenu lingual foarte gros si va trebui operat.
Sper totusi sa scapam ca de ieri a inceput sa dadaiasca si el, ca pana ieri nu zicea nimic, doar vocaliza.Deocamdata doar dadadada zice, sper sa isi largeasca repertoriu.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
ramonab spune:
Sa va spun ce face micu acu: se ridica in picioare si se arunca in fund si chiuie de mama focului, face asta de ceva vreme, de vreo 3-4 min.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
stoisor spune:
| citat din mesajul lui ramonab Alinaatudor, nici noi nu avem dinti, da nu disper pt ca stiu ca in final vor aparea.Ai vazut tu copilas fara dinti? Monicaa, din pacate analizele nu au iesit bine, are infectie urinara cu e coli, un inceput de otita, si colac peste pupaza, frenu lingual foarte gros si va trebui operat. Sper totusi sa scapam ca de ieri a inceput sa dadaiasca si el, ca pana ieri nu zicea nimic, doar vocaliza.Deocamdata doar dadadada zice, sper sa isi largeasca repertoriu. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI NEW ![]() VEDETA LU MAMA NEW ![]() |
tu Ramona astia chiar vesti proaste

de la ce mama sf atatea??Razva mic
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
| citat din mesajul lui ramonab Sa va spun ce face micu acu: se ridica in picioare si se arunca in fund si chiuie de mama focului, face asta de ceva vreme, de vreo 3-4 min. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI NEW ![]() VEDETA LU MAMA NEW ![]() |
se distreaza Razvaniciu mic

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM

si Stefania