Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

LauraI nu stiu daca e normal dar asa face si Bibi...
V-am citit printre picaturi,dar alceva nu mai retin...
Si acuma sa ma plang si eu de ce a facut sotul:Eu invatam si el statea cu Bianca si la un moment dat nu se mai auzea nici un zgomot din dormitor.Ce credeti?O culcase,dar LEGANATA PE PICIOARE!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Sa mai raspund catorva subiecte la care am uitat:

vigantol eu ii dau 3 pic la rec medicului;

metoda contraceptiva:prezervativul,nu imi plac pastilele, nu le iau de nici un fel numa daca is gata deja, si nu mai pot;

Zicea careva ca nu-i poate da copilului antibioticul,eu i-l dau tot cate un pic in gura, nu tot o data, iar noaptea i-l da deam fara sa il trezesc.Pur si simplu ii bagam seringa in gurita si ii tot dadeam cate un pic, si nu se trezea deloc.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ereena, eu ii dau branzica de vaci in fiecare zi,la masa de fructe de la 11 - altfel, se kkleste pe ea.

Iar la legume, ii dau 1 zi ou, 1 peste, 1 zi ficat, 1 zi vita, 2 zile pui, si 1 zi legume "chele" - nu prea-i plac dar le mananca; eu n-am de unde sa iau bors si ca sa fac eu, n-am oala de pamant. Asa ca sunt fierte in apa dora; le mai pun un varf de cutit de unt sau o lingurita de-a ei de ulei de masline.

Si am uitat sa-i mai spun Louizei, si vigantol ii dau 2pic/zi pana la 2 ani.

Camelia, eu abia astept sa mearga - am un stres ca nu sta in picioare si are deja 9 luni juma'te.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ereena merci.Bravo lui Matei ca papa, nu-i mofturos ca noi. Si eu ii pun un pic din toate, dar bebe zice ca nu-i buna reteta si deci nu mananca prea mult.Ah am gasit, Elia tu spuneai ca mananca Laura ficatul cu mare pofta.zi si tu reteta please!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Neata
O fi normal sa nu ai dintisori la 8 luni si jumate aproape
Miki mamica, nu stiu ce s-a intamplat, eu nu am mai avut timp sa intru dar ieri am pus un mesaj si la fel, nu ma mai supar ca si asa am destule pe cap, asa ca fato laso asa cum a picat si uita ca ne trece si nu mai fi suparici ca se intampla sa nu vada nimeni mesajul tau si daca vrei raspuns insista,

Eu dau copy past la mesajul de ieri fetelor:

"Salut fetelor hopa si eu ca numai pot zici ca sunt nebuna si duc lipsa acuta de timp (nu de altceva ) intru sa va salut un pic ca iar plec cu treaba la banca

Nu avem cine stie ce noutati, Yasmin tot nu are dinti, sambata am fost si noi la expo baby, ne-am luat scaun de masina ca scoica numai era buna nu prea o mai suoporta asta mica.

Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.

Revin mai tarziu, sper sa am timp"

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

eu i-am dat la indicatiile doc calciu lactic 5 ml o data pe zi,timp de 10 zile,apoi pauza o luna si iara repetata,dar asta in aprilie si martie,acum cand o sa merg cu ea o sa o intreb de ceva vit
imi cer scuze dar eu chiar am fost pe jar in ultimele 3 zile.....si continui

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Fetelor, sunt distrusa!

Un baietel care a fost in grupa mea de aici de la gradi, a murit! Tatal lui este jucator de hochei profesionist si juca in Rusia, iar familia lui s-a mutat la Moscova acum 2 saptamani. Se juca cu fratele sau si a cazut de la geam. Domane, ce-o fi in sufletul lor acum. De ce o fi viata asta asa nedreapta? De ce a trebuit sa piara un suflet pur? N-am sa uit nicodata baietelul timid, caruia nu-i placeau legumele si care-si punea masca de elefant ca sa ghicesc eu cine e. Suflet drag!

Ramo, cred ca tu ma intelegi cel mai bine ce simt si cat de apropiate ne simtim de acesti copii cu care lucram. Sunt ca si ai nostri!

Imi pare rau ca va dau o veste atat de trista, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi ce simt.

Va pup dulce!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

cand se intampla astfel de lucruri ramai efectiv fara cuvinte si realizezi cat de nedreapta e uneori viata asta........fara cuvinte,nu e corect deloc

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Sigur eu am fost cea nepoliticoasa pt ca am asteptat mai mult de jumatate de ora ca sa va terminati voi cumparaturile ..... poate ca n-ai inteles bine dar eu aproape ca m-am certat cu sotu ca sa vin sa ne intalnim si vad si eu clopoteii, dar pana v-ati hotarat voi unde sa mergem si ce facem eu inghetasem deja si aveam si nevoie urgenta la baie.... Nu sunt suparata asa cu motiv pe nimeni dar mi s-a parut ca am mers degeaba pana acolo.
Scuze daca am ofensat pe cineva, n-a fost cu scop direct catre cineva dar pur si simplu m-am simtit invizibila.

Eu merg de obicei la Auchan ca si hipermarket si n-am vazut niciodata gris cu lapte si am studiat destul de mult raftul respectiv....

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

miki mamica...avand in vedere ca ai fost asa nepoliticoasa si n-ai incadrat pe restul care veniseram la intalnire in categoria "no comment" ,sunt convinsa ca si restul fetelor s-au simtit la fel de jignite ca si mine. tocmai de aceea am dat un telefon bunicii mele sa o intreb cum se face grisul si cand am fost la billa m-am uitat pe raftul cu cereale. lucru pe care foarte usor il puteai face si tu in cazul in care nu primeai nici un raspuns.sigur nu ti s-a raspuns pt ca nimeni nu atia,ori cine stia nu era pe forum. nu era nevoie sa ne face pe toate de kko . Multumim frumos,abia astept urmatoarea intalnire.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena si eu ii fac un mix de legume, stai linistita.

miky gasesti gris cu lapte de la humana, chiar ieri ma uitam pe net .. asta dupa ce ai cerut reteta ..

eu nu i-am dat inca ficatel. o incerc saptamana viitoare cu el. sa vad cum il combin ca e cam inecacios .. elia ai un mod special de a-l pregati? spune-ne si noua, pls ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Eu ficatelul il fierb, il trec prin blender si il dau cu iaurt. E delicios si Luca il mananca cu placere.... bine mananca orice cu placere atat timp cat e si iaurt pe acolo....

Mergi la inceput

O sa caut si la Humana sa vad unde gasesc..... vreau sa-i dau gris pt ca face mofturi la cerealele de seara.... si daca nu-i dau ceva mai consistent ma trezeste de 4 ori pe noapte..... dr lui mi-a dat ideea dar nu si reteta. Merci celor care mi-au raspuns.... o sa incerc sa vad ce iese.

Mergi la inceput