Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

gratiela, i-au placut bamele lui Dudu? Eu n-am incercat sa-i dau, mi se par cam grele, asa, din categoria vinetelor. Mie imi plac dar nu imi ies, se cam intind.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. dar de ceska, nour, darene, iulia, ana mai stie careva ceva??

irlandeza .. mai esti supi pe noi??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

Miky mamica si pe mine esti supi? Eu ti-am raspuns spunand ca nu stiu decat reteta clasica, ori pt bebe nu cred ca e ok zaharul iar despre glucoza n-as fi stiut sa-ti spun ce si cum, cantitati etc.
Apreciez ca de multe ori ai avut raspunsuri pt mine, sorry ca nu te-am putut ajuta cu reteta solicitata.
Sa stii ca am vazut acum o sapt-doua slide-ul cu Luca in burtica luna de luna, si mi-a placut mult! Pup baiatul tau dulcic si resfatic!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Louiza eu ii dau doar vigantol, doua picaturi pe zi, pana la noi ordine din partea doctorei.

Miky baby, tocmai intrebam de tine, of Doamne, ce nenorocire pe acea familie. Imi pare nespus de rau! Te imbratisam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor voi cum faceti supica/borsul copiilor? Eu pun la fiert legumele (toate o data, oare ar trebui sa le pun pe rand, ca asa am mai citit?) si carnea (dupa ce o fierb separat o unda o adaug la legumite). Apoi pasez (cu furculita) legumele si amestec cu zeama din supa si tai cubulete carnita. Pun ori un cubulet de unt ori putin ulei de masline si iaurt (de fiecare data). Bors nu am pus niciodata, voi cum procedati?
Ma ingrozesc ca va trebui sa fac tot felul de retete si eu sunt afon total in ale bucatariei...parca ma blochez, nu am imaginatie de loc si, daca nu am scrisa reteta, nu stiu sa fac nik

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Exact ca tine fac, dar nu pun iaurt.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani

Mariuca
Palugel
Alexandru
Benji
Beatrice
Ioan
Ema
Stefana

sa fiti sanatosi , norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

dar ce fetelor, radacinoase nu se vor mai gasi la iarna?
mi-a indesat si mie mama dovlecel in congelator, dar morcov si albitura cred ca sunt si iarna

Ereena eu i-as da zilnic dimineata cu fructe branzica de vaci dar nu=i prea place.Ii dau de cateva ori pe sapt.

Spunea o fata ca bebe mananca bine ficatul de pui. Zi-mi si mie cum i-l prepari te rog ca al meu face mofturi mari la ficat.Si eu insist cu ficatul, ca are fier usor asimilabil, nu ca fierul din legume..N-as vrea sa-i dau haussmann sau alte alea mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ema, nu ii fac nimic special , doar il fierb separat de legume ,si il pun la blender impreuna. si sa nu radeti de mine, dar eu nu i-am dat nicioadata 2-3 legume doar.astazi am afcut morcov, pastarnac, cartof, ceapa, ardei, brocoli si carnita de pui.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Maria Ilona (creata), Alexandru Mihai (carmilia), Benji(ceska), Beatrice (beinazutza), Rares Ioan(irinouka), Ema(amelia), Stefana (puisorul),Ioan(isidora)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dar de ce era suparata Irlandeza? (chiar, am vazut si eu papuceii lui Patti si-s frumosi foc).
Voiam sa va intreb si tot uit: e normal sa stea bebeii cu dintii de jos incalecati peste cei de sus? Si-i freaca de cei de sus si scrasneste in timp ce mananca, de ma dor urechile, brrr!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput