Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
ereena dupa ce va face eva un an, o s-o trec la oala cu noi .. ciorbita, supita .. preparate la cuptor etc .. desigur, fara condimente, piperuri, prajeli, sosuri, porc si alte grasimi exclus ca nici noi nu ne omoram cu ele etc. doar un pic de sare si atat. papa la cuptor, fiert sau gratarel ..
gresesc??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena gatta, ce fata isteata.nu m-am gandit de legume pt la iarna.oare isi pastreaza propietatile dupa ce le decongelam? vroiam sa va intreb de cate ori pe saptamana le dati voi branzica bebeilor. eu ii dau 1 zi ou,pauza,1 zi ficatel,pauza si 2 zile carnita.astea la legume .si de vreo 4-5 ori branza la fructe de dimineata . credeti ca e ok? Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Eu am pus doar ce nu se gaseste iarna sau ma rog sunt f scumpe : dovlecei, ardei gras, caise si visine.
Branzica calcica primeste in fiecare zi dimineata sau seara,eu ii dau asa o zi pui,o zi vita,una ou, una legume simple,noi nu am inceput inca cu ficat.
Ai dreptate vom incepe cu mancarica gatita special pt ei,sufle de dovlecei,ciorbite,supite,etc vedem noi la mom. respectiv.
Miki, DD sa-l aiba in paza pe micul ingeras,de cate ori aud o drama despre copii ma cutremur mai ales ca acum 9ani am pierdut un frate

Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ereena dupa ce va face eva un an, o s-o trec la oala cu noi .. ciorbita, supita .. preparate la cuptor etc .. desigur, fara condimente, piperuri, prajeli, sosuri, porc si alte grasimi exclus ca nici noi nu ne omoram cu ele etc. doar un pic de sare si atat. papa la cuptor, fiert sau gratarel .. gresesc?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
asa ma gandeam si eu,dar asa cum nu am inceput direct cu piureuri ci cu suc,cred ca am puteam incerca sa facem o trecere incepand cu 11 luni,de la piureri la mancare gatita.asta daca nu s-or satura ei mai devreme de mancarea de bebelusi
Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
zeririlouiza spune:
Sa stiti ca eu i-am dat sa manance si danonino, si cereale din acelea de la nestle care sunt in cutii ca de iaurt si supe si piureuri si ciorba de la noi dar fara bors si supa de curcan de la noi si gratar si mai multe dar in limita posibilitatilor adica chestii pentru ea nu i-am dat purcel sau prajit sau sarmale nu va ganditi ca sunt chiar denaturata de tot.
Fetelor in weekend e festival la bran ravasitul oilor nu va bagati?
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Laura Ioana spune:
Fetelor voi cum faceti supica/borsul copiilor? Eu pun la fiert legumele (toate o data, oare ar trebui sa le pun pe rand, ca asa am mai citit?) si carnea (dupa ce o fierb separat o unda o adaug la legumite). Apoi pasez (cu furculita) legumele si amestec cu zeama din supa si tai cubulete carnita. Pun ori un cubulet de unt ori putin ulei de masline si iaurt (de fiecare data). Bors nu am pus niciodata, voi cum procedati?
Ma ingrozesc ca va trebui sa fac tot felul de retete si eu sunt afon total in ale bucatariei...parca ma blochez, nu am imaginatie de loc si, daca nu am scrisa reteta, nu stiu sa fac nik
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ellenuta spune:
louiza de ce fara bors?? mie imi face mama in casa si ii pun in legume ca-i place acrisor. nu a patit nimic de la el, nu s-a balonat, nu o doare burtica .. daca ii place si stii ca borsul e curat, facut in casa, da-i fara probleme.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
grati.ela spune:
Luiza...adik 8luni +!
Lui Dudu ii plac mult legumele coapte pe gratar: cartof in coaja, dovlecel, rosie, ardei, ceapa...ii fac ca un fel de zacusca fara ulei, cu putina sare si e topit, sau piure din cartof sidovleac. Sotul i-a copt si morcov.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
eu voi pune pt Dudu conopida, spanac, fasole galbena fidelutza, mazare si bame (asta e deja pus)...in rest cumpar proaspat.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
zeririlouiza spune:
Ellenuta eu i-am dat cu bors nu i-a placut bine ca-mi ia zis mama ca la ea a avut o data acum o fi si ea pe toane
Gratiela stiu ca 8+ dar problema e ca nu pot intra la profile sa schimb
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
EliaElia spune:
Noi nu facem branza cu calciu lactic, poate ar trebui, ca mai ia ceva aport de calciu si de acolo.Eu ii cumparasem branza de la Milli, ca am vazut ca multe dintre voi din asta ii dati, dar nu m-a lasat sotu', asa ca se ocupa el pana s-o plictisi. Probabil foarte curand.Eu vitel nu i-am dat inca pentru ca am avut niste pui de la tara si am preferat sa-i dau din aia.Ficatel i-am dat si i-a placut extraordinar de mult, e singura mancare la care a tors ca pisica in timp ce manca.Ou nu i-am dat inca, mai asteptam.Camelia si
Laura (06.02.2008)