Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Louiza, stii cumva cand ti-au aparut dintii tie si sotului? Am inteles ca influenteaza, adica e ereditar. Din sondajele ad-hoc facute de mine in general s-a potrivit. Eu ii dau Vigantol si data viitoare vreau sa vorbesc cu dr. daca ar trebui sa-i facem analize (in special pentru anemie), am vazut ca unii dr. recomanda la 6 luni.laura_dimitris, bine ca se fac si la spital, probabil ca tot la medlife o sa ma duc si eu pentru cercei. Bunica-mea are o grija, de cate ori vorbesc cu ea la telefon ma intreaba "tot nu i-ai pus cercei fetei, asa-i?".Am vazut ca sunt multi bbei care fac progrese care mai de care asa ca ii felicit pe toti.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraI, da, o o las singura dar si eu si Dan stam "echer" - dupa, dureaza 5 minute sa ne intreptam spatele. Nu ma bag cu ea in cada, ca am un pitic pe creier care-mi spuns ca sunt prea "jegoasa" pt pielicica ei fina. Si prefer sa-mi "rup" spatele. Dar, n-am probleme (deoacamdata ) ca ea sta doar in fund, nu se ridica.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Acum am citit mai bine - zici ca sunt capiata - ca-i dai antibiotic; off, Thea iubita mica, sa se faca repede bine.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miki Doamne ce tragedie .. nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletele parintilor .. Dumnezeu sa-l odihneasca!

louiza eu ii dau numa' calciu 10 zile pe luna ca are fontanela cam mare. in rest nimic caci doc mi-a spus ca daca-i dau san nu-i trebuie suplimente si in plus arata bine copilu'.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

ginette, stai sa vezi echere prin parc cand o sa inceapa sa mearga si o sa traga ba la leagan ba mai stiu eu ce vede si te taraste dupa ea.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

gatta, ce fata isteata.nu m-am gandit de legume pt la iarna.oare isi pastreaza propietatile dupa ce le decongelam?

vroiam sa va intreb de cate ori pe saptamana le dati voi branzica bebeilor. eu ii dau 1 zi ou,pauza,1 zi ficatel,pauza si 2 zile carnita.astea la legume .si de vreo 4-5 ori branza la fructe de dimineata . credeti ca e ok?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri bine ai venit din concediu. Asteptam sa ne pove.
Luiza, eu ii dau 4 picaturi de Fe/zi si 2 pic de vigantol. Calciu nu i-am dat ptc avea fontanela mica, dar o s-o intreb pe dr cand merg data viitoare. vad ca multe fete evita fierul, de ce? Nu-i bine ca-i dau asa? Mie (adica Theei) mi l-a dat de la 4 luni.
Ramona, frumos copilas mai ai Are niste ochisori expresivi si umezi, ca de caprioara Imi place poza asta super tare!
Dana Anca multumim.
Dana, la 12 saptamani implinite,stiu eu ca se intra in trim II. Mai ai un picuteeel si vei simti iar fluturasi in burtica...Doamne ce emotii mai iau, ce amintiri din timpul sarcinii....barbatii ar trebui sa fie nefericiti ca nu traiesc asa miracol
Elle sa tot ai asa nopti Bravo, Eva, esti fetita mare, de acum
Stoisor vai de capul (gura) tau!!! Sanatate! Parca ma doare si pe mine-n gura, numai gand ma gandesc ce-ai tras! Multa sanatate si micutei tale, Sara Sa speram ca va lua mai usor antibioticul.
Natalia ma bucur ca si-au mai revenit fetele.
Gatta, Thea a avut scurgeri (la cateva zile) galben-verzui. Prima data i-a recoltat dr ginecolog cu un buretel si a pus pe o lama, dar, pt a-i putea face si antibiograba, trebuia sa ducem microbii vii, asa ca i-am recoltat eu cu un betisor steril (pur si simplu am sters-o intre labii cu betisorul ala) si l-am dus la analiza in termen de 1 ora de la recoltare.
Faina ideea cu zarzavaturile, dar cum le congelezi? Crude? Mama vrea sa faca pt THea conserve de legume, adica sa le fiarba si sa le puna fierbinti in borcanelele pe care i le-am tot dat eu

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena si eu am luat legume .. dar tre' sa le curat si sa le portionez. si am o leneee ..

cat despre papa, eu ii dau galbenus de 2 ori pe saptamana, carnita de 4 ori (pui/vitel/curcan). branzica ii dau cam de 5 ori pe saptamana, ii pun in fructe 2 lingurite de bb.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ereena si eu am luat legume .. dar tre' sa le curat si sa le portionez. si am o leneee ..

cat despre papa, eu ii dau galbenus de 2 ori pe saptamana, carnita de 4 ori (pui/vitel/curcan). branzica ii dau cam de 5 ori pe saptamana, ii pun in fructe 2 lingurite de bb.

Eva creste mare
Eva

pe de alta parte ma gandesc ca or sa inceapa si ai nostri bebeii sa se transforme in copilasi, si sa inceapa sa manance altceva decat supa. adica mai gatit. nu? pe 11-12 luni.eu zic ca la varsta aia pot manca pui la cuptor de ex cu cartofi,sau pilaf cu pui?dar gatit special pt ei gresesc?????sau asa tare imi doresc sa creasca ca il si vazui mancand cu noi la masa?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor multumesc de raspunsuri eu inca ii mai dau vigantol bine nu mereu ca uit ii dau calciu dar noaptea cu biberon de medicamente ca nu-l inchite altfel.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput