Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
LAVINIA - eu n-as fi asa convinsa ca nu ma intelege, ce, ta-su vorbeste mai bine romaneste ca mine?!
lapticul il dai simplu sau cu cereale?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Vasari spune:
Cami, cum v-ati descurcat noaptea cu trezirile dese ale Stefaniei? Stiu ca ea cu Sebi dormeau singurei in camera. O pupam pe Stefania si ii dorim sa-i fie mai usor cu dintisorii de-acum! As vrea sa incerc sa-i dau seara formula sa vad cum doarme asa. Ce lapte sa iau? Sunt 0 in domeniu.
Cum este cu gradinita?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
Merci, CAMI; chestia cu olita muzicala e probata, cand incepea muzica, fata se oprea din procesul de...conceptie...asa ca...NU; i-am scos bateriile.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
Da Eliis si Maria![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anacami spune:
aaa,deci este probata treaba si de altii...
Alina,nu stiu ce sa iti zic,depinde si de gustul copiilor.Eu i-am dat o perioada Humana (si lui Sebastian i-am dat de pe la 8 luni pana pe la 1,8 ani),acum ii dau Aptamil,cica este mai bun si f. folosit in Germania..Acum stii tu cum este,toti producatorii spun ca formula lor este cea mai apropiata de laptele matern..
Aptamilul asta este marca Milupa; am vazut la cineva care a venit din Italia lapte Merlin (parca...), cutia arata identic cu exceptia scrisului in italiana (pana si ursulwtul, sigla...),desi nu era scris Milupa.
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
pufulet74 spune:
Buna dimineata!
Anca, felicitari pentru Maria!!!!
Felicitari si pentru Maria de Vasari, am vazut video-ul si m-a impresionat ...
Nu mi-ati zis, mai este cineva care alapteaza, fara sa adauge formula, ai vostri se trezesc noaptea?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
adinag spune:
Buna dimineata,
Ellis, sper sa dispara si durerile astea. Bravo pentru olita!
BB, cred ca arati super! Si eu zic sa te opresti, bine, fiecare are alt gust, dar mie sincer nici femeile prea slabe nu mi se par un ideal.
Cami, asta era si idealul meu mai demult, iar doi ani dupa Jasmina chiar eram la 50 kg. Dar sincer, cand vad acuma poze cu mine de atunci, mi se face mila de cum aratam si nici nu mai vreau sa fiu asa. Eu as fi fooaaaarte multumita cu 57-58. 55 ar fi lux, dar nu e musai. Si nici nu am de gand sa stau ani intregi pe dieta ca sa fiu la 55, parca e pacat de viata, nu? Cel putin pentru o mancacioasa ca mine ![]()
Cred (sper) ca si-a revenit Floris cu mancarea,a mancat acuma o felie intreaga de paine cu unt. Si cam 80g iaurt. Si mai incercam si ceva fruct...
adinag spune:
Anca, felicitari pentru progresele Mariei!
Flory, eu nu dau formula! In concediu Floris a dormit foarte bine noaptea, chiar si toata noaptea fara trezire sau maxim una singura. De cand ne-am intors e rau, insa cred ca e dintele, sa vedem cum va fi peste cateva saptamani, ca acum suntem oricum toti agitati cu mutatul etc.
Stie ca parca si Alina, Mihuta si Lixa alapteaza si nu dau formula, dar parca toti se trezesc noaptea :))
anacami spune:
Alina,cu gradinita este ok, desi ieri a luat 2 buline albastre (de rau..).Cica s-au trezit cand a iesit dna din clasa cateva minute, au inceput distractia.Imi povestea ca atunci cand a venit dna s-au ascuns cu totii sub patura, cica a dat cineva alarma (vine, capul la cutie
); a doua bulina nu stiuu pt. ce a luat-o, in general nu vrea sa imi povesteasca nimic despre ce face acolo..)
Azi dimineata tuseau toti
,sper sa trecem cu bine peste anotimpul rece...mai ales ca este mai greu cu statul acasa,avand in vedere ca de saptamana viitoare reincep serviciul (deci, mamaia ar trebui sa stea cu amandoi..)
Sebastian mergea singur pe la 11 luni, asa ca am incercat si cu Stefania..Ea merge de-a busilea (dupa doua zile in care nu am mai luat-o in brate la cel mai mic semn..),se ridica singura in picioare,merge binisor de manute.Daca o las singura sta uneori cateva secunde,dupa care se sperie si se lasa in fund.Daca o avertizez dinainte,se agata de mine sau isi lasa capul pe spate inainte sa apuc sa ma dezlipesc de ea..
Ellis,daca o cert sau ii iau ceva periculos din mana, plangeee...La fel daca se loveste singura (cade sau isi da cu ceva peste cap-se mai intampla
...).Sebastian insa rabda cu stoicism durerea autoprovocata, doar se uita sa vada daca am vazut ce a facut.Mai plangea daca il compatimeam prea mult...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"