Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Raportam si noi primul cucui, prima lovitura serioasa - s-a dat cu capul de tocul usii, ne plimbam cu hamul pus si la un moment de neatentie al meu, fata s-a aplecat(ca ea aduna scame mai bine ca aspiratorul) si s-a proptit cu capul in tocul usii. Oups!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ellis noi suntem de mult la faza asta...eu o cert ea ma cearta inapoi...daca ii dau peste manuta...da si ea....eu vreau sa cred ca inca nu intelege si ca ma imita...

adina, iasmi are 8 dintisori. mai intrebat cate kg am: merg spre 61 la 1.70m

upss cred ca a terminat lapticul.....o aud cum trancane... oricat laptic ii dau nu ii ajunge!! de vreo 4-5 zile bea milli rosu. ii place la nebunie!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pupam!!!

noi azi avem zi de shoping!!! ca de obicei de altfel..

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

noi de ieri mergem in picioare singurele...adica a mers cat tine sufrageria fara sa se balangane

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Anca, ce voinici sunteti! Doar noi am inceput asa clatinat, nu? :))
Adina, succes la mutat! Sper sa ne auzim si de duminica. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ellis,Carrefour Vitantis este intre Practiker si hotelul acela nou de pe Vitan Barzesti,undeva mai in spate fata de strada.
Hipermarketul a fost deschis asta-vara,galeria comerciala de abia acum (si am vazut ca inca se lucreaza).Cica sunt vreo 75 de mag. in proiect, am vazut si vreo 2-3 restaurante,...
La ghetutele alea doar m-am uitat, nu le-am cumparat..Stiam ca sunt scumpe,au nu stiu ce "sistem de ventilatie" .Dar stati linistite, daca vreti puteti gasi si mai scumpe, spre 4-5 mil- ex. Naturino
Era si un mag. Leonardo in Vitantis,nu am mai intrat insa pt. ca trebuia sa il luam pe Sebastian de la gradinita.De la Leonardo i-am cumparat si eu lui Sebastian cu aprox. 50 RON incaltaminte din piele,acasa am vazut ca aveau un mic defect pe talpa (plasticul putin razuit la unul),dar in rest fara cusur,mai mult ca perfecte pt. rupt in parcul de joaca

Adina,la mine idealul ar fi 50-55 kg, dar nu stiu cand si daca mai ajung acolo.Oricum,cand avea Sebastian varsta de acum a Stefaniei aveam deja 55 kg (dar imediat dua ce l-am nascut aveam mai putine kg decat am acum ))

trebuie sa plec,va pupam!!!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

am revenit...

Anca,felicitari!!!sa fie sanatoasa!
nu mai stiu cine zicea de olita...noi nu am incercat deloc,dupa experienta de la Sebastian:cu el am inceput pe la 8 luni, pus des prindeam pp..A stat vreo 2-3 luni, dupa care a prins o repulsie groaznica de ea..urla numai cand o vedea.L-am lasat in pace o vreme, l-am pus dupa 1 an jumatate, la 1,8 luni-2 ani cel tarziu deja scapasem de pampers,fara niciun accident de zi sau de noapte,reusea f. bine sa se controleze.La Stefania vom incerca la aprox. 1,6 luni .
Aaa,in mag. de care va vorbeam am vazut si lite Fisher-Price cu muzica obtinuta drept premiu dupa kk sau pp...Dupa unii nu este rec. ,ca sta apoi copilul sa vada de unde vine,sa cotrobaie pe acolo...

Stefania este ok dpdv sanatate,a avut 2 zile de muci dar cum i-au trecut.In schimb,de vreo 2-3 nopti este dezastru cu somnul,se foieste toata noaptea, plange si suspina.Avem doi dinti (iesiti la 9 luni, respectiv 9 luni si 3 saptamani),inca nu se vede nimic nou dar presupun ca o sa fie o explozie in curand..Cu masa dezastru,laptele il bea mai binisor, fructe cateva lingurite,legume si carne mai deloc...A mancat in weekend somon la cuptor (facut simplu,fara nimic altceva),doar bucuatele alese de mine cu putin grasime.Pangasius nici sa vada desi nu are miros de peste (si chiar luasem multicel,am gasit vineri oferta de file proaspat cu doar 9,99 RON)

Bb,si noi bem acum Aptamil 2; intr-adevar,in hipermarketul Real este aproape 80 RON (ceva de genul 78!!!),in DM am gasit cu aproape 60 (58 parca);ieri am vazut in Carrefour cu 52 ROn, cred cel mai mic pret..Daca ai vreun Carrefour prin apropiere,eu zic sa incerci acolo

Mergi la inceput

scuze BB,Ank era cu Aptamilul....

Bb,spor la cumparaturi!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Da se urca

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

merci de confirmare
Mariuca?

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

noi de ieri mergem in picioare singurele...adica a mers cat tine sufrageria fara sa se balangane

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

CONGRATULATIONS!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput