Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, multumesc! O sa incerc azi. Cred. :)
Pufulet, Maria se trezeste si de 6 ori pe noapte. Despre asta vorbeam mai devreme... as vrea sa vad daca nu cumva de foame.
Adina, si eu sper ca sunteti mai bine! Lui Floris ii place painea? Mariei deloc, doar orezul expandat.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina,asa este,dar daca slabesc, reusesc in general sa ma mentin cat de cat;nu ma omor dupa dulciuri,pot manca fare efort fara paine sau fainoase.

Pufu,cred ca mai sunt multe fete.Inafara de Alina si Mihuta,la BabyExpo am vazut-o alapand si pe Cristina (Cristi07),mami de Raducu.Mai este si Miha..Cand pleci de acasa dai laptic muls sau formula (parca am vazut o poza cu biberon,mai demult)?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Adina, si cum i-ai dat laptele? Simplu?

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cum de 6 ori?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Alina,nu stiu ce sa zic, poate de foame dar poate fi si pentru alinare..ti-am zis ca si Stefania se trezeste in ultimul timp, dar nu mananca nimic chiar daca incerc sa ii dau.La ea sunt durerile de dinti,daca ii dau Panadol/Nurofen se culca pentru o vreme; incerc insa sa minimizez administrarea lor

In rest,niciunul nu s-a omorat dupa suptul propriu-zis (sau sa ma foloseasca pe post de suzeta); cu Sebastian chiar m-am chinut sa intretin lactatia,sugea des (in primele luni si din ora in ora) cred de foame.La 8 luni l-am trecut pe formula,nu mai voia san deloc,urla cand incercam sa il pun la tzitzi( eu voiam macar un an);a doua zi dupa ce nu l-am mai alaptat, nu mi-a mai curs niciun strop,nu a fost nevoie de nimic pt.ablactare(medicamente,etc);parca nu as fi alaptat niciodata.Dupa 1 an nu a acceptat deloc lapte dulce,a baut formula pana la 1,8 ani,dupa care numai lapte batut Brenac (la cutie de carton).Nici acum nu mananca lapte dulce (pasteurizat,la cutie),daca ia din "greseala",are senzatia de voma

Stefania a supt rar inca din primele zile,nu a simtit nicio diferenta cand i-am dat formula..Nici acum nu se omoara cu mancarea, de niciun fel (lactate,fructe,carne sau legume)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

cum de 6 ori?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Da, Anca, iar regula e de 4 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

noi de ieri mergem in picioare singurele...adica a mers cat tine sufrageria fara sa se balangane

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

BRAVO MARIA!!!!!!!!! fata mare are mama....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetele!

sunt tare fericita!!!!!!!!!

am intrat doar sa raportam un somnic de la ora 21 aseara pana la 4 dimi cand i-am dat putin ceai, apoi la 5 i-am facut laptic si pana la 8.15 nu m-am dus la el in camera, desi era treaz cand m-am dus la el si statea cumintel jucandu-se cu o jucarie..
asa da viata....

de 3 nopti inchid usa la camera lui, asa ca daca scanceste nu-l aud... nu dati cu pietre, dar asa vad ca e mai bine... normal ca daca plange se aude, deci nu sunt o mama denaturata care isi abandoneaza copilul in pat si il lasa acolo sa urle..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Ce vreme urataaa...nu stiu daca o mai scot pe Stefania,poate ne ducem dupa amiaza impreuna sa il luam pe Sebastian

AncaD,am vazut ca ai la semnatura linkul de la bazarul Soniei..As da si eu cate ceva,sunt lucruri putin folosite si de calitate (spre ex. am doua salopete de toamna-iarna, una de la Mothercare si una de la Debenhams,mie mi-au placut mult); problema este ca imi este greu,presupun ca trebuie sa le pun la posta,sa merg la banca pt. a trimit banii in contul ei.. Mi-ar fi usor daca le-as da cuiva care mai trimite cu ale ei..Nu stiu pe cine sa gasesc...este cineva prin Dristor-Mihai Bravu-Vitan-Miraj care mai trimite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
noi azi avem zi de shoping!!! ca de obicei de altfel..

Vrem si noi la shopingareala! Dar e o vreme de nu-mi vine nici macar nasul pe geam sa-l scot.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput