Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)
Raspunsuri - Pagina 13
anacami spune:
Andreea,Stefania nu scrasneste dintii, dar..inca nu are cu ce!are doar 2 incisivi centrali jos
Sebastian o facea la un moment dat...fenomenul are si un nume, parca bruxism???
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
aaa,fenomenul nu l-a tinut prea mult, nu a mai facut asta de mult timp..poate este o perioada mai "stresanta" pentru el-plina de evenimente solicitante s
au poate a descoperit ca poate face asta si a devenit un tic..Daca tine prea mult timp sau are efecte "secundare" (probleme permanente cu dintisorii) este bine sa te adresezi medicului
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Andreea,ma gandesc acum ca atunci cand ma dor giingiile si mie imi vine sa scrasnesc din dinti- poate ii ies noi dintisori..oricum,daca te ingrijoreaza aspectul,intreaba doctorul
mami de Sebastian
si Stefania 
abramburika spune:
andreea - da, si Silvia facea la fel din dinti in perioada cand trebuia sa ii iasa cei de sus. Acum nu mai face.
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufulet74 Nu mi-ati zis, mai este cineva care alapteaza, fara sa adauge formula, ai vostri se trezesc noaptea? |
Daca scap cu 1-2 treziri pe noapte is o fericita...
Se trezeste mai ceva ca atunci cand era bebelus.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami Alina,cu gradinita este ok, desi ieri a luat 2 buline albastre (de rau..).Cica s-au trezit cand a iesit dna din clasa cateva minute, au inceput distractia.Imi povestea ca atunci cand a venit dna s-au ascuns cu totii sub patura, cica a dat cineva alarma (vine, capul la cutie |
Din afara is asa simpatice si haioase bulinele astea albastre.Si mai ales strengariile lor.
Si lui Robert ii place tare mult la gradinita. Nu stiu care ar fi fost situatia la program prelungit,dar asa ii place. A mancat singur si a terminat primul,au facut intrecere de alergat si el a iesit primul...peste tot el ii primul,bre.Acu nu stiu daca o fi chiar asa dar el asa zice.
Doamna le-a spus o poveste cu o gaina si un pui.
"Si ce spunea gaina?" il intreb
"Pai nu stiu...
...il celta pe puisol""De ce il certa,ce-a facut?"
"N-a facut nimic,cled ca mama lui ela cam nelvoasa"

Azi a promis ca o sa fie mai atent la poveste,sa ma invete si pe mine,ca eu nu stiu povesti.
Cat despre raceli...
De primul hop am scapat.Sa vedem cat rezistam pana la al doilea. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
anacami si abramburika,
va multumesc de raspunsuri... cred ca o sa-i iasa si altii, ca simptome sunt... sper sa mai aiba dinti in gura pana ies toti...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
Ellis stiu si eu ca intelege ce vb cu ea.....dar na VREAU SA CRED ca NU intelege. eu daca ii spun nu e voie nici " nu ma aude" daca ii spun : are mama papa hai sa iti dau vine de oriunde s-ar afla sau daca ii spun ca plec tai tai. laptele il dau simplu. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
...e bine macar asa, eu daca ii arat mancare tipa!
Iasmi merge singura? sau ai zis de o manuta?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
adra_bell spune:
Buna!
Andreea, are dreptate Anacami, scrasnitul din dinti se numeste bruxism (de fapt din masele mai mult) si este periculos pentru dantura. Eu am problema asta, se acutizeaza in perioadele de stres. La adulti dentistul confectioneaza o gutiera cu care se doarme noaptea. Totusi la Eric cred ca este trecator.
Alina, n-am inteles de ce vrei sa-i introduci formula Mariei? Crezi ca nu se satura si d-aia se trezeste? Eu cred ca lor le place sanul si lapticul ala cald, sunt niste smechere mici, si Eva se trezeste de mai multe ori pe noapte. Eu am abandonat ideea de patut si dorm cu ea in pat asa ca imi este mai usor.Wow, da' ce mult suge Maria, de 12 ori pe zi!!! A mea suge de maxim 3 ori pe zi, si de 3-4 ori pe noapte, dar in cantitati foarte mici.
Anacami, nu cred ca este bun cascavalul pentru ei, dar nu mai zic nimic, ca eu ii dau Evei branzica Almette, e singura pe care o accepta, de preferat cu painite crocante din cereale integrale.
Adina, m-am amuzat la imaginea unui Floris suparat ca nu-i dati paine si aruncand cu orezul expandat in oameni
Anca, felicitari puiutei pentru primii pasi
Spuneti-mi si mie despre ce fel de orez expandat vorbeati intr-o zi (cred ca Alina). Am cautat prin tot supermarketul si tot ce am gasit au fost painite dintr-acelea rotunde. Despre alea e vorba?
Despre noi:
Dupa ce nu a mai vazut lingurita vreo 10 zile si am lasat-o pe donsoara sa-si faca nebunelile si sa manance singura, i-am dat intr-o zi cu lingurita si, minune mare, a mancat. Acum mananca combinat, cand bucatele, cand cu lingurita.
Felicitari tutror fetelor care au slabit, si de pe mine cad pantalonii, probabil ma apropii repejor de 60 de kile. Cam aici o sa ma si opresc, treaba nasoala e ca am grasime in jurul taliei, dar vad eu cum scap de ea
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Buna! Andreea, are dreptate Anacami, scrasnitul din dinti se numeste bruxism (de fapt din masele mai mult) si este periculos pentru dantura. Eu am problema asta, se acutizeaza in perioadele de stres. La adulti dentistul confectioneaza o gutiera cu care se doarme noaptea. Totusi la Eric cred ca este trecator. Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
mersi de raspuns... da, si eu cred ca e o faza trecatoare, ca saracii pana se obisnuiesc cu dintii, cred ca e nasol pt ei.. dar ma enerveaza de mor cand il aud... si mi-e frica ca-si rupe dintii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007