Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)
Raspunsuri - Pagina 12
adinag spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
cat de aproape??? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
sincer nu mai stiu asa exact
oricum, era trecuta de 11 luni, dar nu avea inca 12. tatal jasminei era cu notatul, eu cu efectuatul, o sa-l intreb sa se uite in "notitele" lui
bb_yasmi spune:
woww, inseamna ca eu sunt o norocoasa ca iasmi doarme de pe la 3-4 luni de la 21 seara pana pe la 9 dimi!!!!
dany, si iasmi la inceput a mers de doua manute, apoi de una singura dar cauta un sprijin, ii dadeam cate ceva in mana sa fie ocupata si asa s a invatat. eu sunt categoric pt a o ajuta sa mearga!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
pai cred ca toti ajuta copiii la mers, stiu doar ca nu e bine inainte de a se ridica singurei de mobila sau stiu eu ce in picioare, pentru ca cica inca nu sunt pregatiti si din pct de vedere ortopedic nu ar fi bine.
bb_yasmi spune:
adina,
inapoi!!! si mai sunt persoane care nu ajuta bebei la mers ca sa ii lase sa se invete singuri.
gata merg sa imi fac papa. azi fac ciorbica de burta de vita cu smantana. e prima oara cand incerc. sper sa iasa!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
dany26 spune:
adina si bb mersi de raspunsuri!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
abramburika spune:
Ciaooooooo !!!!!
Revin si eu din plimbareala, da' cu treburi, nu shoppinguiala ca altii
.
bb, ellis - multumesc de raspunsuri. Eu pana acum nu am pus-o "serios" pe olita, ci doar asa in joaca. Oricum, ii place vad sa se joace cu olita
. Si noi avem de aia muzicala, da' nu e prea comoda de stat. Deci am hotarat sa-i iau una normala.
Cat priveste certatul, Silvia e ff sensibila. Daca o cert pe bune, deci vede ca sunt serioasa, se intristeaza si pune boticul. LA tati la fel .... ia o figura de aia de milog de iti vine sa-ti dai palme singur.
sorina - nu eram eu cu dintii, din contra Silvia mea are 6 dinti la 10 luni jumate. Masele inca nu, iata ca i-am raspuns si lui bb. Dar nu s-a comportat prea rau in perioada eruptiilor dentale. Bale, scanceala, fundulet rosu si cam atat.
ancaD - felicitari pt. performanta Mariei! Silviuta inca merge sprijinita, nu singura.
adina - spor la mutat si sa va fie de bine in noua casa!
Despre trezitul noaptea ... la noi e problema cu patutul. Adica daca o pun in patutul ei se trezeste din ora in ora, ma cauta, ma striga si nici gand sa adoarma iar singura. Dar daca o iau in patul nostru doarme neintoarsa pana dimineata. Uneori se trezeste pt. papica, depinde de toanele ei.
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
anacami spune:
Bb,stiam eu ca nu va sperie nici vremea cand vien vorba de plimbare.A inceput si Iasmi? felicitari!!!
Si pe Sebastian l-am ajutat, intai pe covor eu intr-o parte,mamaia in cealalta,el la mijloc.Cu cat era mai increzator,cu atat maream distanta dintre noi,astfel incat il obligam sa parcurga o distanta mai mare.Chestia asta am inceput-o cand deja statea singur in picioare,nesustinut, dar avea echilibru pentru minute bune (doar nu putea sa inainteze).Stefania inca nu are echilibru, daca o las singura cade in toate directiile..
Ellis,spuneai de ham- stiam ca se foloseste dupa ce mege binisor si singura,are un echilibru bun.
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
eladea2005 spune:
fetelor, am o intrebare, again...![]()
ai vostri bebei scrasnesc din dinti??? ca al meu asa scrasneste de mi se ridica parul pe mine...
si ca sa nu mai faca asa, ii bag suzeta in gura si macar asa nu mai poate face...
si-a ciobit putin din dintisorii de sus, acolo unde si-i freaca de cei de jos...
ce sa-i fac oare??? cred ca nu prea am ce...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anacami spune:
Stefania mananca singura cu mare pofta: i-am pus bucati mici-mici de paine si bucati mici de cascaval (Sofia de la Delaco) pe o farfurie; a mancat muult si inca mai vrea..Oare nu este prea greu cascavalul pentru varsta asta? ma bucur ca mananca (si singura!!!),ea care este o anti-mancare recunoscuta de toata familia (a incercat si mamaia, si tati sa o hraneasca,in ideea ca poate ma refuza doar pe mine..)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"