Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Andreea nu isi rupe dintii, problema este de uzura (eu vorbesc la adulti). Cum am mai spus, la Eric e ceva trecator, nu cred ca se poate pune diagnosticul asta la bebelusi.

Am observat ca nu prea mai este activitate pe forum asa ca fac si eu o strigare pentru cateva fete carora le duc dorul.

Aralia, hai mai spune-ne de Alexia, pe mine si pe sotul meu ne-a impresionat foarte tare, cand ne-am vazut atunci in Herastrau.

Creem, cum mai este pe la Constanta? Ce mai face bucalat ta mica?

Roxx, v-au papat coreenii? Desi eu cred ca sunteti in Ro. Mai spune ceva despre printul tau mic.

Stefaniiileeee!

Miha, ai toata admiratia mea, cum te descurci tu cu doi copilasi si cu gramezile alea de prajituri delicioase si aratoase.

Daca tot imi exprim respectele pe aici o fac si pentru Gina (Totulii), eu as fi abandonat demult alaptatul in locul tau, si pentru Ank, pentru curajul de a face doi copii unul dupa altul.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adra,multumesc!
Fiecare mamica e de admirat.Fiecare face cate ceva de admirat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

am revenit din wk de la cj..piti a reactionat mai urat de data asta..in sensul ca in prima zi n-a vrut sa doarma la pranz decat cu mine in pat..si a tot plans..si a adormit suspinand..iar in seara in care am plecat s-a trezit dupa 5 minute si plangea de mama focului si vroia numa sa stea la mine in brate..:(:(

in rest e un bb f vesel..jucaus, umblaret, vorbaret.. nu prea reusesc sa ii fac poze serios, ca el e cu gura pana la urechi cd vede ap foto.
ma tot intreaba..hi? cd vb cu el..cd il intreb pe unde face el pisu..imi arata putulica..e mortal cum o analizeaza el la baita..in rest, un miorlait cd il schimb.
si el scransneste din dintisori

si eu ca fac scoala, nu-s de admirat?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, eu am testat inainte sa vad daca pateste ceva daca-i acoperita. Stie sa se dea la o parte in somn. Si in plus eu dorm foarte foarte usor acum, ma trezesc des noaptea si simt orice miscare. La inceput sigur nu as fi putut dormi cu ea, atunci cred ca era periculos. Stefania ta e tare dulce cum adoarme asa. :)
Victo, ! Sper sa zboare timpul acum, m-a impresionat foarte mult ce-ai povestit.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Am ajuns si noi din concediu.. foarte placut, mai ales ca am fost toti 3 impreuna 2 saptamani . La Budapesta am avut super cazare, apartament cu 2 camere in centrul turistic, intr-un bloc nou construit si asta la pret mai mic decat la hotel (65 euro/noapte, la Ibis, spre ex, 2*, era 89 euro/noapte). A avut si Cata camera lui sa doarma + o gramada de spatiu de desfasurare si explorat. Evident, apartament complet utilat... si cu schimbat periodic de prosoape si asternuturi Chiar mi se pare solutia ideala pentru cand mergi cu copii.

Si la Brasov am avut o garsoniera foaaaarte incapatoare, la 35 euro/noapte.

Si ca sa fac rezumatul, cel mai mult mi-au placut Brasovul si Sibiul, orase intr-adevar turistice. Si Clujul a fost frumos, din pacate cam pustiu... e drept c-am fost si intr-o duminica. In Timisoara, desi harta arata multe de vazut, obiectivele turistice erau inchise sau pustii; mai mult am stat in Piata Victoriei la alergat de porumbei. Budapesta chiar mi-a placut, am avut ce vizita o saptamana cat am stat pe acolo.

Oricum, e probabil ultima excursie cu drum lung prin tara cu masina, avem niste drumuri groaznice De ex, Timisoara - Sibiu, pana in 300 km, i-am facut in 8 ore (drum in lucru, stat bara la bara...)

Cata a fost chiar ok in masina pe drum, in mare parte a dormit. In pauzele de masa il mai oboseam (de-a busilea, in picioare), ca sa aiba rabdare in masina. A inceput sa pape foarte bine, nu neaparat mult, dar cu o pofta maaare.

Aici sunt si pozele din concediu.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da alina, a fost tare greu..era ora 21,15..si el nu vroia sa se culce..si eu la 21, 30 a trebuit sa plec..

probabil eu am gresit ca am vrut sa fiu sincera si i-am zis sa fie cuminte..sa "asculte" de buni si de tati..si ca vin repede..si ca-l iubesc..nu i-am zis explicit ca plec..dar cred ca a stiut..el nu se trezeste niciodata dupa 5 minute dupa ce a adormit..
mi-era o mila de el de numa..:(:(

acum am inteles ca e ok, e vesel.vb cu el seara cd ajung acasa de la scoala, ii cant..

din pacate am avut si am un program tare incarcat si nu am reusit nici cu Cristina sa ma intalnesc, desi ea e din zona..daramite sa ajung prin herastrau, nici vorba.nici la BE nu am putut ajunge, ca am avut ex..

saptamana viit.,de luni pana vineri fac slalom printe examene..

mai citesc ce scrieti ..da n-am vreme sa raspund..
mai imi descarc si eu naduful cu ale mele..chit ca va plictisesc ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna seara!
Cred ca va mai amintiti de noi. Scriu rar, dar va citesc aproape zilnic.
Alexiss e bine, parca isi mai revine cu papatul. Nu prea mai vrea sa doarma, adica de exemplu ieri s-a trezit la 7,30 a papat si s-a culcat pana la 10. Apoi a dormit de la 14 la 16.15 si pana seara la 23 deloc. De obicei eu ies din camera lui cand e ora de somn ca altfel nu doarme. Aseara m-am cam invartit pe la el prin camera si i-a venit cheful de joaca. Voi ce program de somn mai aveti?
As vrea sa va intreb daca ati introdus crenvusti de pui neafumati sau branza topita. Ma tot gandesc ca poate s-a saturat de aceleasi feluri de mancare. Va rog sa mai scrieti ce mai papati.
Va pupam.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

fetelor, am o intrebare, again...

ai vostri bebei scrasnesc din dinti??? ca al meu asa scrasneste de mi se ridica parul pe mine... si ca sa nu mai faca asa, ii bag suzeta in gura si macar asa nu mai poate face... si-a ciobit putin din dintisorii de sus, acolo unde si-i freaca de cei de jos...

ce sa-i fac oare??? cred ca nu prea am ce...

Si Cata scrasneste din dinti.. Ca si adra, si eu mai scarsnesc acum, noaptea, mai ales cand sunt stresata (am observat ca de cand nu mai merg la serviciu scrasnesc mai putin). Si nu cred ca poti face ceva bebelusilor sa nu mai faca asa.. dar nici nu stiu daca le dauneaza, ei oricum isi freaca dintii de toate chestiile tari pe care le prind in drum

Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Eu am o mare problema cu sofatul, mi-e frica de mor. Nu am mai condus de ani buni. SI acolo voi trebui sa conduc, ca altfel nu merge. Bine, acolo nu mi-e asa teama ca la Viena, dar totusi. Sa nu-mi spuneti ca nu poate fi nimic, grija, experienta... ca le stiu si eu. E mai adanc asa in capul meu! Am o problema cu nu stiu nici eu ce

Nici nu stii cat de bine inteleg sentimentul asta Cand stateam in Bucuresti abia daca mai conduceam si eu din an in pasti. Acum, de cand ne-am mutat in Chitila (de 3 ani), am inceput sa conduc, mai mult de nevoie... iar acum a intrat deja in sange

Asa ca, tin pumnii sa iti intri si tu in mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da alina, a fost tare greu..era ora 21,15..si el nu vroia sa se culce..si eu la 21, 30 a trebuit sa plec..

probabil eu am gresit ca am vrut sa fiu sincera si i-am zis sa fie cuminte..sa "asculte" de buni si de tati..si ca vin repede..si ca-l iubesc..nu i-am zis explicit ca plec..dar cred ca a stiut..el nu se trezeste niciodata dupa 5 minute dupa ce a adormit..
mi-era o mila de el de numa..:(:(

acum am inteles ca e ok, e vesel.vb cu el seara cd ajung acasa de la scoala, ii cant..

din pacate am avut si am un program tare incarcat si nu am reusit nici cu Cristina sa ma intalnesc, desi ea e din zona..daramite sa ajung prin herastrau, nici vorba.nici la BE nu am putut ajunge, ca am avut ex..

saptamana viit.,de luni pana vineri fac slalom printe examene..

mai citesc ce scrieti ..da n-am vreme sa raspund..
mai imi descarc si eu naduful cu ale mele..chit ca va plictisesc ;)

Off, ce-o fi fost si in sufletelul lui Sa inteleg ca nu mai faci escapade in weekend spre Cluj?

Mergi la inceput