Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)
Raspunsuri - Pagina 15
lixa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Lixa te vad |
Ups, se pare ca n-am fugit destul de repede la culcare?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
lixa spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman noi de ieri mergem in picioare singurele |
Felicitari, Maria! Ai pus cumva vreun filmulet si l-am ratat?
lixa spune:
| citat din mesajul lui pufulet74 Nu mi-ati zis, mai este cineva care alapteaza, fara sa adauge formula, ai vostri se trezesc noaptea? |
Eu inca mai alaptez (dimineata, seara si noaptea) si Cata se scoala, in medie, 1 data pe noapte.. sunt nopti in care nu se scoala deloc, dar si unele cu 2 treziri. Asta cand doarme in patul lui.. In concediu, daca trezirea de noapte era undeva spre dimineata, il luam in pat cu noi sa-i dau sa suga... si atunci se mai scula de cateva ori pana dimineata.
lixa spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Lixaaaaa...vezi daca nu stai pe acasa??? |
Asa deci, va tineti de intalniri cand sunt eu plecata, ai?

Victo spune:
lixa, wk asta nu mai merg, ca e f obositor, tb sa calatoresc noaptea, si sapt viit am full de examene, plus ca il dau peste cap pe bb.dar merg o fuga pana la braila, ca am o obligatie :(
si cu avionu nu-mi permit, ca am costa 8 mil dus- intors..:(:(
suflet de inger, eu personal nu cred ca e o idee buna nici crenvurstii, nici branza toipita la varsta aceasta. sunt mancaruri nesanatoase si cu tot felul de minuni in ele, fara valoare nutritionala.
btw, m-am uitat pe eticheta biscutilor petit beurre..nu au decat 3 Euri..si multe alte cele..
asa ca ramanem pe biscuitei de bebelasi.pacat ca nu se gasesc prea multe variante la noi si ca nu am luat un bax cd am fost in ungaria :(
idei de papa..eu am inceput sa ii dau gris cu lapte, taitei cu lapte, orez cu lapte, painica cu smantana, painica cu unt si un pic de branza f.putin sarata, cred ca o sa ii dau si vreo 2-3 cubulete cu un pic de miere (bine, o data la 2 sapt), ca noi suntem mari, imediat face 11 luni.
mamaliguta cu branzica dc ii place..al meu nu serveste.e sg lucru care nu-i place.branza de vaca.
si masa principala e compusa acum din 2 feluri, un polonic de supa/ciorba si felul 2 (legume cu carne)..furcte zilnic..suc de fructe sau compot intre mese..lapte dim si seara.
combinatii de legume..tot felul,cu exceptia fasolei boabe, a verzei si a mazarei, in cazul nostru.
sper ca ti-am fost de folos
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
lixa spune:
| citat din mesajul lui ellis [quote]citat din mesajul lui sanduta buna la toata lumea Noi nu suntem prea fericiti, Cezar e racit. Nu are rosu in gat, insa ii e nasul infundat. Am fost la doctorita si ne-a dat Nurofen si Vibrocil, dar cand am ajuns la farmacie Vibrocilul ne-a spus ca nu ni-l recomanda decat pt copii peste 1 an, ca poate face alergii si nu l-am luat. Asa ca ne chinuim sa desfundam nasul cu ser si pompita la aspirator dar in 10 minute e la loc. De mancat, inca manaca bine de tot. |
Vibrocilul de poate da de la 3 luni, parca.. oricum, si inainte de 1 an. Asta e recomandarea mai noua, s-a schimbat prospectul de cateva luni. Initial testele au fost facute pentru > 1an, de asta si recomandarea initiala. Va spun din surse sigure, mama mea lucreaza la Novartis, firma care produce Vibrocil
SufletDInger spune:
Multumesc de raspuns.
Eu inca nu i-am dat gris. Cum anume il faci? Cantitati? Ce fel de lapte? Cum il indulcesti?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Victo spune:
cu lapte de vaca il fac..nu stiu sa iti zic cantitati, ca fac din ochi..pun laptele la fiert..apoi putin gris, amestec mereu..pana se ingroasa un pic.el cd se raceste oricum se mai ingroasa.
nu il indulcesc..dar un varf de lingurita de zahar brun cred ca e ok.
nici compotul nu il indulcesc, decat dc e prea prea acru, un picut de zahar brun.
supa am facut cu galuste din galbenus si gris, si au iesit ok.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adra_bell spune:
Victo, tu esti cea mai de admirat, pentru naveta infernala pe care o faci, si pentru ca stai atat de mult timp departe de Stefanut. Desi, eu nu am inteles de ce nu faci scoala la Cluj, e ditamai centrul universitar.
Lixa, bine ai revenit!
Ma bucur ca a fost bine, v-am admirat pozele, avem si noi Budapesta in plan, si ma gandeam tot cu masina sa mergem. Pup mancaciosu' mic, eu si acum ii mai zic Evei "Mananca mama ca ai vazut Catalin cum papa el tot"
Suflet de Inger Eva doarme 1/2 sau o ora dimineata, 2 ore dupa amiaza (de la 3 la 5 de obicei) si noaptea de la 9.30 -10 pana cand am noroc.
Azi a mancat asa: dimineata pepene galben, avocado, branza Almette cu paine integrala crocanta, la pranz, orez cu vitel si legume, cartof dulce, iarasi avocado si branza cu paine, seara, iaurt
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
lixa spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Fetele de la sept-oct sarbatoresc ziua bebelusilor impreuna, mi se pare foarte frumos. Ce ziceti ne mobilizam si noi? Bine, eu vorbesc ca musca la arat, ca trebuie sa se ocupe cineva din Bucuresti, dar la distractie sar prima:D ![]() |
Am vazut si eu initiativa papanasilor si chiar mi-ar place sa ne strangem si noi asa. Ma ofer eu sa ma ocup de organizare Dar am nevoie sa raspundeti la un mic sondaj, cele care vreti sa veniti: in ce zi preferati? Oricum, in noiembrie, ca decembrie e cu sarbatorile de iarna.
Raspunsuri posibile:
- in timpul saptamanii: gasim mai usor sala libera
- in weekend: vor putea veni si mamicile lucratoare, dar va fi mai greu cu sala + ca se va suprapune in mod sigur peste cateva petreceri de mot