Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adra, mama...fac studii postuniversitare si singurul sediu al Institutului e la Bucuresti.altfel doar nu eram eu zaluda sa vin la capitala.
si infernul se va termina peste 12 zile ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Lixa, bine ai revenit! Ma bucur ca a fost bine, v-am admirat pozele, avem si noi Budapesta in plan, si ma gandeam tot cu masina sa mergem. Pup mancaciosu' mic, eu si acum ii mai zic Evei "Mananca mama ca ai vazut Catalin cum papa el tot"

Cata, mai nou, chiar daca suge dimineata cand se scoala, tre sa manance si micul dejun cu noi, ca altfel iese cu scandal daca ne vede ca papam fara el. De obicei ii dau iaurt sau un fruct.. Si asa si-a facut baiatul 4 mese solide pe zi

Alexandra si Catalin (04.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lixa, te pup tare de tot, zau ca in tine imi era speranta, nu stiu de ce imi pari genul mai activ. Eu zic la sfarsitul saptamanii sa poata veni si mamicile care lucreaza, sa poata veni si sotii provincialelor care n-au carnet, asa ca mine.
Victo, am inteles, e ok ca se termina asa repede, desi tie, cred ca ti sa parut o vesnicie.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo
suflet de inger, eu personal nu cred ca e o idee buna nici crenvurstii, nici branza toipita la varsta aceasta. sunt mancaruri nesanatoase si cu tot felul de minuni in ele, fara valoare nutritionala.
btw, m-am uitat pe eticheta biscutilor petit beurre..nu au decat 3 Euri..si multe alte cele..
asa ca ramanem pe biscuitei de bebelasi.pacat ca nu se gasesc prea multe variante la noi si ca nu am luat un bax cd am fost in ungaria :(

SufletDInger, nici mie nu mi se pare o idee buna crenvusti sau branza topita. Dar cel mai bine te uiti tu pe ambalaj, si daca tu consideri ca ingredientele (ceva coloranti, conservanti si alte minuni) sunt ok pentru bebelusul tau, atunci ii poti da

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Lixa, te pup tare de tot, zau ca in tine imi era speranta, nu stiu de ce imi pari genul mai activ. Eu zic la sfarsitul saptamanii sa poata veni si mamicile care lucreaza, sa poata veni si sotii provincialelor care n-au carnet, asa ca mine.
Victo, am inteles, e ok ca se termina asa repede, desi tie, cred ca ti sa parut o vesnicie.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

si eu apasat inapoi

Oricum, astept si alte pareri si inscrieri. Chiar daca sunteti de acord cu parerea anterioara, oricum vreau sa ziceti ce si cum ca sa estimez numarul de persoane... Aaaa, si sa ziceti daca veniti cu taticul sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Intru si eu rapid doar... nu am citit din urma.Raul are muci de ii atarna pana la calcai.Ia colectat de la un verisor care tocmai a inceput gradi ... Azi noapte am dormit cu olinth aromatherapy in priza si cat de cat am facut fata si a dormit pt ca cu pompa degeaba am scos mucii ca se faceau instant la loc. Acum e mai bine dupa ce am intrat iar cu Formula 16 a doct Jurj.Sper ca pana maine sa treaca ca nu mai primeste aspirator sau vibrocil.Sunt un fel de calau si tata ingerasul cu care se joaca
In afara de muci situatia e foarte buna... nu febra nu tuse sau stranut ..si de papat papa [gras]

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiii

intru si eu cand pot....

ellis mersi de reteta de peste, le-a placut la amandoua la maxim. N-am steamar, l-am fiert efectiv, apoi cu legume, unt si lamaie.
lixa imi pare rau ca n-am apucat sa ne vedem .... la mine e tare complicat!

am vazut ca dezbateti diverse subiecte.. am si eu nedumeriri desigur..
1. umblatul, amandoua umbal tinute de manute si in 4 labe, dar sincer nu mai pot sa insist cu ele... ca-mi cedeaza spatele, credeti ca asta le incetineste dezvoltarea?( Elena umbla si daca se tine de mibila, canapea) In rotobil stau cam 1h/zi.
2. papa nu le-am dat sa manance singure decat pufuleti, biscuiti... voi efectiv le puneti castronul in fata cu bucati mai mari si se servesc singuri.... fara sa le dai cu lingurita?
3. biberonul nu si-l tin singure doar daca au chef de joaca ...din cana nu cioc nu le place sa bea, si-au facut un obicei de tot se ineaca cu ea, si tusesc.... e obicei, ca le-am dat cana cu capac.. si au tusit...
4. cearta .. pricep, Elena rade si mai incearaca sa ma fenteze, Ana incepe sa planga...

Si in premiera... ieri s-au batut prima data, Ana o batea pe Elena .. cu mine de fata o prindea si o zgaraia pe fata...

as vrea sa va spun multe........dar revin

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pusii nu degeaba striga fiu-meu toata ziua Ana... Ana prin casa.. stie el care e mai tare
Eu stiu ca nu le opresti cu nimic dezvoltarea daca nu le duci tu de manute... e ceva natural mersul.. va veni de la sine cand sunt pregatite.. eu in conditia mea nu il ajut mai deloc pe Raul decat ca ii dau libertate de miscare si il mai feresc de colturi ... in rest singur face de la o zi la alta progrese ..Cu mancare nici eu nu prea ii dau castronul ca tot timpul mi-l da de pamant iar cu bibe ...El il tine singur de la 6 luni si asta de disperat ce e dupa el...si acum cat o fi de buna mancarea ce io dau tot tremura ca la 220 cand vede laptele... e indragostit de sticla

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Abia acum am apucat sa citesc de dimineata :)
Multumesc de raspunsurile cu trezitul noaptea :)
Eu ma tot gindesc apropo de asta daca e ok sau nu, in ideea ca daca are nevoie de confort doar, e vreo problema de atasament si nu imi dau seama? Sau e doar obisnuinta care ar fi mai bine pentru toti sa o rezolvam ca sa am si eu o noapte mai normala..? Inca sunt in dilema si nu am gasit un raspuns.
Eu inca nu i-am dat ceaiuri, doar apa sau sucuri de fructe si ma gindeam cum as putea sa il dezvat noaptea daca ajung la concluzia ca asta vreau sa fac... ?
Adina, si eu ma gindeam ca de la un an sa incep sa ii dau lapte de vaca la pitic, sa nu intrerup alaptatul, dar ca o trecere usoara spre alt lapte. Tu esti documentata in domeniu, e mai ok decit formula, da?
Victo, esti de admirat, cum nu? Eu cred ca fiecare dintre mamici daca s-ar apuca sa povesteasca mai mult ne-am da seama ca e de admirat ;)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Petronela scuze, am inteles gresit, asa e daca faci o mie de lucruri odata.

Almette le dati ? parca zicea cineva ca da, atunci de care ? din cate am citit pe ambalaje, doar acela cu verdeata nu are E-uri, sau cel putin nu le declara.

as fi vrut si eu sa ii dau crenvursti, pe vremuri faceau parte din meniul de bebe dar macar atunci continea doar soia si apa, nu aveau E-uri...acum exista vreo firma sa ii faca asa mai dietetici pentru copii ? parca CRISTIM-ul se lauda, stiti ceva ?

Mergi la inceput