Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
diarux spune:
ANKALAURA LA MULTI ANI sa ne traiesti
si resurse sa gasesti
sa ne tii tot la curent
si sa dai sfaturi frecvent.
Sa fii tare sanatoasa
si sa ai si punga groasa,
sa fii foarte fericita
si-o minune de mamica!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ladymina77 spune:
Ronty,noua ne place la nebunie de bebe vostru:)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
Serenity90 spune:
SUN sar'na pt explicatia cu siteu la semnatura chiar daca nu era pt mine ![]()
k nici eu nu stiam cum se face ![]()

Denisa mamy de
Radu Mihai
diarux spune:
na ca s-o mai incuscrit cineva: KIMMI si LAREMI. Ar fi distracttiv ca unele sa fie si pe bune peste ani!
SERENITY "REGRETI?MAI FACI?"
Ar fi pacat daca ai san...
ANA, MINA pana la urma cum se asaza copilu' pt operatiunea "mucul"?
LAREMI da' ce? eu ma iau dupa barbat? stau asa ne-descusuta! ca daca ma luam dupa el...faceam cupilu'....la sfantu'asteapta!![]()
MADA bine de stiut cu raceala, da sper sa nu fie nevoie prea repede!Of! la noi,toti trec repedec pe antibiotice!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ladymina77 spune:
Sun ,multumesc ca m-ai luminat ca nu stiam treaba cu linku` deloc,te pupacim si pe tine dar mai ales pe Thea uite asa:

Diaruxu,se tine pe spate bebe ca-ti vine mai usor sa-l aspiri mai ales daca esti singura.Spor la "mucilit" in caz ca e nevoie.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
bujo spune:
Anka LA MULTI ANI mamica pragmatica si cu capu pe umeri ce esti. Sa traiesti si sa te bucuri de boboacele tale.

Profa crek asta e dovada cat de lucida sunt.
Sa mor daca m-am prins ca zici de numele vaccinului. Te si vedeam cu biletelu cu numele meu scris
MAda imi pare rau ca sunteti bolnavioare, multa sanatate.
Sursu a zis-o mai mult in gluma, dar intr-adevar a luat mai mult decat trebuia.
Baaaaai, ia stati asa ca acu mi-am amintit. Ce ziceati voi de operatie, ca n-aveti curaj sa va uitati la ea? Pai io nu numa ca m-am uitat, am pipait, am intins pielea sa vad daca s-a lipit bine, am apasat sa vad cum se simte dedesubt. Pacat ca nu puteam vedea mai de aproape. Si voi...Fricoaselor
Io mi-am si scos singura un capat de fir din ala resorbant ca nu mai iesea de buna voie.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
Tecky spune:
LA MULTI ANI ANKALAURA! Sa fii fericita si sa-ti traiasca cele 2 fetite!
Anna in 14 zile de la primirea facturii tb depusi banii in cont.Noi platim toti banii odata si nu mai stiu cum se platesc in rate.
Rontzy LA MULTI ANI ! pt cei 2 ani de casatorie.Iti doresc sa ai parte numai de ani frumosi in continuare! P.S.: Raluca inca nu are pereche....zicea ceva Sursula dar vad ca a renuntat....asa ca daca vrei sa ne inrudim.
![]()
Boti ma bucur ca a iesit bine botezul si asteptam poze.
Mada nici nu vreau sa-mi inchipui cat iti e de greu.Multa putere iti doresc!
Fetelor Raluca refuza orice fel de ceai:Baby Drink,Baby Calm si mi-a recomandat o farmacista un ceai aparut nou:Infant Drink si vreau sa va spun ca fata mea s-a indragostit de acest cei.Bea cate 200 ml pe zi.Chiar aveti idee cati ml de ceai ar tb sa bea pe zi bebelusii?
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Marina_1609 spune:
salut fetele!
noi cateva zile nu am avut internet, si acum merge ca o cizma. ne gandim serios sa renuntam la rds si sa luam pe altii.
nu am timp sa citesc di nurma tot ce am pierdut ca tre sa fug repede la pregatiri pt diseara ca o sa avem niste musafiri.
din ce am mai tras cu ochiul:
Rontzy, la multi ani!
si primim petitori ![]()
Anka, La multi ani! multa sanatate si numai bucurii in familie!
parca intreba cineva de mine si ana_a, multumesc, suntem bine si eu si fetita. in schimb nu stiu ce mai face Ana_a...., sper ca e totul bine si la ea
noi maine seara mergem la eco de sold si o sa-l rog pe nea'doctoru sa se uite si la fontanela ca sa ma linistesc.
apropo, am auzit o chestie, ca vaccinul de 2 luni ar necesita o pregatire inainte, adik cateva zile de calciu gluconic si inca ceva pt a preveni reactiile... Asta imi zicea o prietena din R Moldova ca acolo asa se face si ea a facut vaccin cu o saptamana in urma. aici n-am auzit nimic si nici doctorul nu mi-a zis. Voi stiti ceva?
aaa, si inca ceva: cum suporta bebeii vostri caciulita pe cap? Ana urla de zici ca ii tai gatul in momentul ala. nush ce ne facem pana la primavara, sper sa se invete cu ideea. ieri m-am plimbat pe afara cu sirena dupa mine si dadea din cap disperata. rasuna cu ecou printre blocuri, cred ca se auzea de la kilometri...5 minute statea inmarmurita, altele 5 urla disperata...si uite asa 2 ore...

va pup si eu si Sofia!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
diarux spune:
ANNABABY abia astep sa imi iau si io batista. auzi, da oare merge si la mine cand oi fi racita????
io tre sa linistesc intai golanu' ca nu stiu ce asre zilele astea..nu sta nicicum...
RONTZY la multi ani si aniversare frumoasa!!
lasa ca-ti gasesti si tu pereche sigur!
SURSULA mai, nu-i curg lacrimi siroaie de se innoada sub barbie, vb cuiva. i se umezesc asa.pana acum nu avea asa. apoi...daca o fi de rau...iau calmante si eu si gata! 
MINAms de ...pozitie!![]()

SERENITY asa te vreau, maica!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor