Pepenasi de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Rontzy felicitari pt cei 2 ani de casnicie si la cat mai multi de acum inainte!!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANKA-LA MULTI ANI!!!!
RONTZY-----tare bine imi pica sampania!!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Serenity-tie nu ti-as da sampanie....ca alaptezisau vrei sa-i dai iar formula?Illenei i-as da 2 pahare ca sa-si faca curaj sa-l scoata pe Vladut in lume

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Bueiiii,io am ramas neincuscrita...ma duc sa-mi trag o nora de pe picassa,ca ramane singur David al meu...nu avem pepenase asa mai tupeiste,sa-l peteasca ?

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTI ANI pepenasilor nascuti astazi

ankalaura LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si iubita
rontzy LA MULTI ANI
camy_pus cum a spus si Gini sunt obligati sa-ti dea acelasi post ,da-i in judecata

ce vreme urata ! noi o sa iesim afara ca maine merg sa rezolv niste treburi ptr sot ma duc la doctor si nu stiu daca mai apucam sa iesim

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sursu' eu o pun in pernutza mea de gravida cand ii scot balaurii. Ea cu pusul serului are o problema ca aspiratorul il tolereaza. O atrag melodiile si se distreaza. Mancacios bebel Tudor!

Rontzu la multi ani cu sanatate si fericire! Buna sampania, o sa doarma Thea :))

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

AM reusit si noi sa editam povestea nasterii!
Daca aveti placerea sa o cititi va multumim!
Ps. nu stiu sa o pun la semnatura:)Help

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127003

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

RONTZY lu ILEANNA ii dam vro 2-3 pahare de tuica k sampania nu are efect imediat si puternic
KAMELYA chiar k e naspa rau afara...si cik o sa avem vara pana in octombrie...pfff...
Vrem si noi o gagica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaa....am schimbat baietu', deci sa revenim....

ANA_A asa am auzit si io ca e eficienta. ia sa incerc si la sensiblue azi. Sper ca MATEI e mai bine...

SOR'MIAAAAA ia sa ma ocup eu de tine!!!! Deci acuzatii nefondate, intrucat eu nu aveam de unde sa astiu ca tu ai raspuns deja la ce am scris io in miez de noapte. ca doar nu aveam sa ghicesc...Si mai sunt si in convalescenta cu maseaua asta...of...
Vad ca dr tau nu se dezminte. da l;a tine de ce se opreste ceasulbilogic la 18 ani???16 nu e buni? esti prea...necoapta? si crek tie ti-e cam ciuda de reusita dr mele, repet. bine ca nu ai omorat-o!
Treaba cu virgina...las sa creada lumea ce zici tu...Da bine in poza...

NARCISA pai da, asa ziceam si io da uite ca MADA zice ca la ei nu se da..si nu te supara da nu cred ca vede soarele prea des acolo la ei!!!eh! cine sa mai inteleaga...

ILEANNA pai VASILICA vad ca m-a cam lasat balta, nu am mai vb de mult timp, asa ca...ochii care nu se vad...

CAMY deci eu chiar i-as da in judecata. pe bune! decat daca nu vrei sa pleci de acolo...da tot ar merita

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mina, orice link se ascunde sub cuvant asa : [ url = " linkul " ]povestea nasterii[/ url] dar fara pauzele pe care le-am lasat eu. Iar ca sa le ai permanent la semnatura, le iei cu copy, te duci la profil personal si acolo ai o casetutza pt semnatura. Dai paste si bifezi da, ca sa-ti fie mereu activa si gata. Sper ca ai inteles ceva.

Uite, ti-am facut eu link si tu poti sa dai reply la mesajul meu sa vezi cum am facut: povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput