Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_a spune:
"La multi ani" AnkaLaura!!!Multa sanatate si tot ceea ce iti doresti!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
MissJJ spune:
Buna fetele!
La multe lunite
pepenasilor:
Sara, Andrei (21)
Andrei Codrin, Miruna, Theodor (22)
Antonia Gabriela, Andrei, Victor Andrei, Anna Alicia, Cezar George, Vlad (23)
Ada_S
La Multi Ani
pt ziua de ieri sa fii fericita si sper ca ai avut o zi minunata!
Ankalaura
La Multi Ani
sa fii fericita alaturi de printese si mult succes in tot ce v-ati planificat!

Asa acuma raportul despre noi Ami e mai bine, eu asa si asa in schimb Arianna e racita bocna.

Ii curg ochisorii muci cu tona degeaba aspir si etc plange isteric numai cand ma vede cu ele in mana seara nu vrea la somn ca stie ca nu poate respira ce mai e greu tare mai ales ca ea saraca a tot tras atata cu racelile. Medicamentele le ia sta saraca da deschide guritza si ii curg lacrimile pe obraji ca e si ea satula.

Multumim de urari si ca ati citit povestea noastra o aveam scrisa mai demult da nu apucasem sa o postez si am prins ieri un moment cand dormeau fetele si am mai si citit si putin pe net.
Ana aici pt raceala la copii mici ti-am zis nu dau mare lucru ca toate medicamnetele is de la 3 luni in sus de fapt, aici nu se da antibiotic nici la rosu in gat, numai parcetamol suspensie da la cei sub trei luni maxim doua doze la 6 ore diferentza si in rest pus ceva sub saltea sa doarma mai sus sa poata respira, ulei mentolat pus pe un servetel in camera sau intr-un vas cu apa fierbinte, ser fiziologic in nasuc si multa rabdare eu nici nu le mai iau tremperatura ma iau dupa cat de fierbinte e fruntea si asa ca nu stau la luat temp si ma obsedez degeaba. Daca e fierbinte tare dezbracata la body cu mancea scurta si pusa o paturitza subtire pe piciorutze in cel mai rau caz sosetute sau frectie cu apa cu otet. Sau cel mai grav cand chiar e febra mare scufundat in apa in caditza invelit intr-0un prosopel si tinut asa in apa pana mai scade temperatura.
Trece mai greu da trece.
Multa rabdare si fortza si fara panica.
Eu le tin pe spate sa le aspir din nas nu pot in alta pozitie.
Ileanna ms interesante articolele.

Gata fug la datorie am de desfundat nasucuri si de dat medicamente.![]()
de
Ari si
Ami
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEEEE
M-am trezit cu o durere cumplita de masea der minte care s-a gandit sa imi iasa taman acum. Am crezut ca e ultima...da mai am una de n-a iesit. aia crek la pensie. Peima mi-a iesit la facultate ca crek aveam nevoie...a doua canmd m-am angajat, a treia cand am nascut...
Bai da o durere de aia de imi venea sa plang! chiar am plans. pana la urma aml uat un paracetamol desi nu am crezut in efectul lui si m-a lasat. dar barbacmiu grijuliu a zis sa incerc si cu gheata ca poate ma lasa...Eu am zis da ..De cat ca m-a provocat SOR'MIA la duel pe mess si eram cu ANDREI in brate, asa ca scriam numai cu o mana si la un moment dat a trebuit sa schimb mana si mi-am pus gheata pe obrazul celalalt fara sa imi dau seama . da'am tinut-o oleak asa...Deshteapta mai sunt!!!

Crek de aia mi-a trecut.
asta mic sughite de zor...si face si kk in reprize...oleak acum, oleak peste 5 minute...Deja m-am obisnuit si il las sa mai stea pana il sch8imb, ca altfel...ma face iar din cap pana'n picioare de maro!
Mai am de calcat o tura ca nu am teminat ieri. de spalat rufe...de spalat vase..c.a aseara nu am mai putut la ora12...Trebuia sa fac si papa da nu m-am putut duce in piata dimineata inainte sa plece tati la serviciu si sa cumpar...din cauza de masea...deci am scapat. Acu tre sa aflam ce fac de mancare totusi azi ca nu am nik in frigider si nici nu pot plecade acasa cu asta micu...desi...Oare daca fac piata cu el cum e?? Poate patesc si eu ca VASILICA, de se teme sa scoata bebele afara sa nu urle...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
AnnaBaby spune:
Tecky inseamna ca de-acum ar trebui sa ma astept si eu la facturile de la cord blood center, ca tu ai nascut cu o saptamana inaintea mea. Cat timp ai la dispozitie sa faci plata? Si in cate rate se poate achita ca eu nu mai tin minte? 
Diarux felicitari pt vizita la dr, las' ca il prinzi tu pe sot pana la urma![]()
![]()
! In legatura cu lacrimile, asa e normal, ca la inceput bebeii plang asa pe uscat si mai apoi incep sa aiba si lacrimi. Sunt asa de draguti da' ti se rupe inima cand vezi cum se umezesc ochisorii!!!Ah, si am luat batista bebelusului dupa cum spuneam de la mall, am folosit-o si e buna intradevar. Nu a avut Ioana cine stie ce balauri, dar oricum a iesit ceva...A costat vreo 50 de lei.
Eu zic ca poti sa mergi la piata cu bebe linistita, eu azi de exemplu vreau sa merg pana la mall cu caruciorul si cu bebe.
Camy cred ca e foarte bine cum procedezi, asa merita nenorocitii, sa-i incurci cat de mult poti!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
gallyb spune:
Buna dimineata si de la noi!
Speram ca nu ne-ati uitat, dar am lipsit motivat, saptamana trecuta am avut licenta si nici nu am pe nimeni langa mine cine ar putea sa stea cu Xenia, asa ca a trebuit sa ma descurc singura. A fost o perioada foarte grea,dar a trecut...
De abia asteptam sa scap se invatat, ca sa pot si eu sa am timp numai pentru fetita si sot. Ma declar multumita.
Sunt cu cititul pe la capitolul 9, aveti o viteza...
O sa adaug si poze, sunt restantiera rau de tot la poze si la scris, dar ne revenim.

Xenia (9.07.2008)
ileanna spune:
Anka 

La muulti ani!!!
Petreci cam mult! ![]()
Camy da-i oleak in judecata si ia neste bani si dupa aia cauta-ti altceva.
Un loc de munca nou s-ar putea sa fie benefic pentru tine. In lumina vorbei ca nu oricine te scoate din kkt iti vrea binele si nu oricine te baga in kkt iti vrea raul (ori un shut in kur un pas inainte)... s-ar putea ca in timp sa le multumesti ca ti-au facut mizeria asta.
Eu inainte sa ma angajez in banca, unde am ajuns manager in timp ... am fost pur si simplu data afara de un japonez la care lucram pe 100 de dolari
. L-am urat dar ... sa nu-i pup picioarele acu'???
http://community.webshots.com/user/my_margaret
rontzy spune:
Ankalaura-LA MULTI ANI!sa ne traiesti!
Azi fac 2 ani de la casatoria civila,iar maine 2 ani de la cea religioasa!
asa ca va dau virtual la toate cate un pahar de sampanie

rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
sursula spune:
LAREMI-cu baita inca n-am incercat metoda indiana pt ca m-a ajutat nasica ieri,dar azi incercam!
BUJO-cum adica mai avea un pic si era prea gras???Tudor are aproape 6 kg si n-are doua luni...Sa-ti traiasca bebele ca tare scump e!!!m-am uitat azi din nou la mutrita lui!
DIARUX-eu stiu ca atunci cand plange cu lacrimi e infundat canalul
Mie din cauza ca ii curgeau lacrimile mi-au spus de masaj,picaturi and stuff...of,sper sa nu te bag in ceata Alba ca Zapada!![]()
ILEANNA-cam o data la doua zile ii dau o masa de formula(atunci cand scaunul e prea moale sau in dupa amiezile cand scade productia ,iar lui ii este f. foame).In ziua aia ii dadusem 150 san(stiu pt ca fac asa-numita "proba a suptului"-il pun pe cantar inainte si dupa supt)+inca 100 ml formula pen' ca inca ii era foame-si nu-ti spun ca daca i-as mai fi dat...ar mai fi mancat...de fapt asa e intotdeauna-nu refuza niciodata sanul si ar manca in continuu...eh,e doar un bebe papacios(zice mami ca sa nu vina in fuga piticu' si sa-i spuna ca nu e de ajuns laptele ei!!!!)
CAMY-sunt f.indignata.Dar,Gini stie!!!Ascult-o si da-i in judecata!
ANA_a-Tudor are intotdeauna cam 37,6 rectal,dar dr. a spus ca e ok...
BOTI-Sa va fie de bine botezul!!
GINI-Ma bucur ca esti mai bine!!!

SUN-mi-a adus aminte ANA_a-in ce pozitite tii bebelina cand scoti mucisorii cu aspiratorul electric???Of,ca eu inca n-am reusit sa-l folosesc cum trebuie...ma gandesc la batista minune:(
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Serenity90 spune:
RONTZY doar un pahar?? Mai baga mama k tare as mai trage o betie 
La multi ani

Denisa mamy de
Radu Mihai