Pepenasi de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

O intrebare: In ce pozitie tineti bebelusul cand il aspirati cu aspiratorul nazal??

Peste noapte nu a facut febra Matei, adica azi dimineatza avea 37,6 rectal. Vad ca oscileaza intre 37,4 si 37,8. Nu cred ca este inca nevoie sa-i pun supozitor.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Timi de ieri vorbeste incontinuu.Nu tace o clipa cat e treaza .Tot de ieri tine singura in mana zdranganitoarea,si a observat ca poate sa o miste.Ea nu rade cu sunet cum face Aida de Didi...mai da ce scumpa eeeee!,in schimb zambeste de cate ori ma vede cu gurita pana la urechi.
Si iar e a treia zi de cand nu a facut kk si parca vad ca iar face carnacior de i se fisureaza pe acolo

Camy eu nu inteleg cum pot sa faca asa ceva!

Laremi o petiti voi atunci?Nu prea conteaza ca eu oricum din momentul in care ai zis ca nu e dat Bumpi,am considerat ca e gagiul printesei mele,asa ca nu mai scapati .Ma simt putin mai bine,dar tot mai am episoade de pseudo-lesin si palpitatii,si busee de cald...poate as avea nevoie de ceva vitamine.

Mada suuuper povestea!Eu o stiam deja asa pe bucati,dar nu ma satur nici de o citesc de 20 de ori cred ca!

Va sa zica asa face bine sa scriu povestea nasterii si eu,pana nu uit...am scris-o asa cat-decat la odisee,dar cred ca ar fi frumos sa ramana amintire pentru Timi.

Mai am de citit vreo cateva pagini,apoi revin.Va pup apasat intre timp!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Gata, am terminat si noi cu parangheliile, am recuperat oarecum si oboseala dar sunt multumita.

Ati avut mare dreptate, toate grijile mele au fost neintemeiate, a iesit foarte bine botezul gargaricesc, nasii au fost la inaltime, s-au straduit din toate puterile, erau atat de emotionati, mai emotionati decat la casatoria lor... Si am avut noroc si de vreme frumoasa, dupa ceremonia de la biserica am fost la fratele meu la casuta, am facut gratare, copiii s-au distrat in curte cu jucariile, garga a trecut din brate in brate, eu am facut 'jde de drumuri, am dus si adus invitati ca frate-meu locuieste oarecum in afara orasului, dar n-a fost o problema, lumea tot s-a simtit bine. Iar seara la baita ne-a facut nasul baldabac printre petale de floricele si ni se lipise una la pasa... O sa punem si poze sa ne vedeti

Apoi a doua zi am luat-o de la capat, c-am fost eu nasa. Din pacate a plouat si gargaritzoiul iubit a stat acasa cu buni, n-a apucat sa vada ce mama-nasa mandra are. Cumatra zice ca m-am descurcat de minune dar eu am avut niste emotii, mai ceva ca la un examen, chiar dupa ce am terminat slujba la biserica mi s-a facut rau. (Evident ca lumea zice ca ma deochease cineva din cauza de bellezza ) Apoi am fost tot la o gradina, mai putin spectaculoasa ca la frate-meu dar mai in oras, asa ca la jumatea zilei am venit si am si pompat rapid 2 biberoane fulane pentru garga. Pe la 4 pentru ca era frig am furat juma' din invitati plus finutzul si am fugit de-am facut baitza finutului si i-a urat nanica numai de bine

V-am mai citit seara cand ajungeam acasa dar abia ma mai tineam pe picioare de obo..., n-am apucat sa si raspund dar gata, promit sa recuperez...

Ankule, La multi Ani! fericire si tot ce v-ati propus sa se indeplineasca... emigrare reusita

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna fetele,
Noi raportam acelasi lucru,adica papam,facem nani si kaka mare sa murdarim hainitele seara.In rest bine sanatoase,radem cand o vedem pe mami si pe bogdanelu`.
Ai vostri copilasi stau mereu 3 ore pana la urm masa?Noi nu prea reusim decat 2ore juma`,rar 3 ore.

Ana,eu o tin pe Andreea pe spate ,pe pat sau pe masa de infasat si ii tin cu o mana caputul.Trebuie tinuti altfel oare?Daca afli ceva spune-ne si noua.

Camy,fruntea sus si mai bine cauta-ti in alta parte ceva de munca,pana atunci bombardeaza-i cu Co-uri sa se sature daca au fost nesimtiti.

Gata fug sa termin mancarea ca am musafiri azi.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ankalaura, la multi ani!

Camy, angajatorul este obligat sa-ti pastreze postul. In perioada asta poate fi angajata o alta persoana pe postul tau, dar numai pe perioada determinata, pana la revenirea ta la servici. Ceea ce fac ei este ilegal. In cazul in care nu te incadreaza pe acelasi post, ii poti actiona in instanta, cu 100% castig de cauza.

turturica, Sun, Gabriela, laremi, multumesc fetelor
Aseara mi-am mai revenit si am inceput s-o alaptez. Doctorita zicea ca abia in dimineata asta am voie, dar cred ca e prea exagerata. Noroc cu rezerva de lapte de la congelator.

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

PENTRU ANKA:

Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
S-ajungi 100 de ani
Mult noroc si LA MULTI ANI!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

DIARUX da iam da k tampita aseara si alaltaseara k sa fiu io mai comoda cand ies afara cu el, sa stea linistit si sa numi mai scot eu bidoanele pe strada..mai ales k e si frig si nu mai tin pe mine doar un rand de haine...dar nu mai fac asta niciodata..si aseara si alaltseara mia vomat intr-un hal de sa udat tot plus k aseara se partaia si se scremea in ultimul hal..si nu a dormit mai deloc cred k sa stricat la burtica...k o mama tampita ce sunt! Dar gata,cutia cu formula la gunoi k nu e buna!Imi pare rau k nu pot sa ma mulg..k ma dor sfarcele de mor cand trag cu pompa...asta e..ne descurcam asa

La fetite!

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mina aseara m-am contrazis cu sotul pt ca pe cutie zice sa asezi copilul in pozitia sezand insa un bebelus nu-l poti aseza in fundic asa ca am presupus ca trebuie la verticala. Si aveam nevoie de sotu sa mi-l tina in brate la verticala si eu sa scociorasc in nasuc El a zis ca nu crede ca e corect la verticala pt ca practic nasul se infunda cand esti la orizontala ca daca te ridici se desfunda ...asa ca ma bagat in ceata. Vroiam sa stiu cum faceti voi. Deocamdata l-am pus in cosulet si acolo sta semisezand...dar totusi parca culcat pe spate mi-ar fi mai simplu....

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani Ankule! Sa ai o viata asa cum ti-o doresti tu! Pupam cu mare drag o mamica speciala!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Pup gasca si ma bucur ca vestile sunt bune!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

ANKALAURA, LA MULTI ANI

si la multe lunite pepenasilor sarbatoriti astazi

Dupa 2 zile de plouat non stop, azi am si eu soare ...
Fetelor, ieri am reusit sa cad in curte, ca am un ciment lucios care de la ploaie a devenit alunecos ... bine ca nu eram cu baiatul in brate. De aseara insa, am ceva sangerari, desi nu ma doare nimic. Poate sa fie vreo problema cu operatia? Sa sun doctorul? Nu i-am spus sotului, ca el deja m-a consemnat la odihna aseara numai dupa evaluarea juliturii din cot ...

SUN, sa stii ca ai tinut bine pumnii . In afara de faptul ca s-a trezit la 12 sa pape (lapticul pe care il papa pe la 10 de obicei), a dormit Bumpi toata noaptea si dimineata s-a trezit cu un chef de joaca si vorba, de radea de unul singur la ventilatoare ...

ANAXENA, ma bucur ca esti ok, odihneste-te cat poti de mult

GABRIELA, saru-mana .

DIARUX, ti-ai facut programarea la descusut?

ANA_A, multa sanatate la puiut

NARCISA, vaccinata cu ochi verzi

ILEANNA, al meu sta cam jumatate din timpul cat e treaz la orizontala ... in rest sta sprijinit de perne (inclinat cam la 45 de grade) sau chiar in fundulet intre perne si pe umarul meu.

CAMY, nu au voie sa faca asa ceva, chiar nu e problema ta ca vine altcineva. Mergi la Judecatorie si te vor indruma ei ce trebuie sa faci. Din cate stiu, procedura e foarte simpla, nu iti trebuie avocat, nu platesti nimic. E o camera speciala care se ocupa de conflicte de munca, nu trebuie decat sa completezi o plangere. Asta daca vrei musai sa te intorci pe postul pe care l-ai ocupat. Daca tu simti ca o schimbare ti-ar prinde bine si vrei sa o iei de la capat la un nou loc de munca, mergi pe ideea cu concediu medical. Ma bucur ca ai decis sa mergi la psiholog, pentru ca tu acum ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti primi. Sunt sigura ca te va ajuta.

DENISA, nu te complica cu formula daca ai lapte. Eu nu am de ales, dar am observat si eu ca dupa mesele cu lapte de la san bebe e mai linistit, regurgiteaza mai putin, doarme mai bine. E chiar pacat sa ii dai formula daca ai lapte.

KIMMY, a noastra e Timi cea vorbareata cat despre tine, mergi si investigheaza un pic care e baiul, ca puiuta ta are nevoie de o mamica sanatoasa

BOTI, ma bucur ca a fost bine. gargarita crestinuta

Mergi la inceput