Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
diarux spune:
NARCI pai vad ca lumea de prin tari straine nu ia..noi luam engross toti! naiba sa-i ia!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ana_a spune:
Eu tot pe aici...
nu am reusit ofcourse sa termin mesajul...nici asta nu-l termin ca mi sa facut somn.
Matei a stat pana pe la 23 la mine pe burta in warp, l-am plimbat prin casa ca a fost tare agitat...nu stiu de la ce.
diarux, batista bebelusului este super eficienta!Merita toti banii
o gasesti la sensi blue pt ca la farmacii nu prea mai aduc chestii dastea care nu-s de fapt medicamente
au ele o denumire da imi scapa la ora asta...in fine
Pe la ora 20 stateam cu supozitorul de paracetamol in mana sa-l pun...sa nu-lpun, Matei avea 37,8 rectal. Am mai stat un pic si pe la 21 avea 37,4. Acum nu stiu cat are ca doarme in sfarsit. Sper sa treaca cu bine noaptea si sa nu mai facem febra si nici sa umblam cu aspiratorul dupa el...
carmenela 
mada ce fac fetele?Cum sunteti cu raceala? Mai spune cum fac medicii de la voi cu bebelusii?La cat zic ei ca au febra? Tu cum te-ai descurcat cu Ami cand a facut febra?Daca a facut. Da neste detalii plss sa mai linistesti niste mamici disperate. Stefan al meu sa imbolnavit prima data la un an si 4 luni si nu stiu cum sa fac cu Matei asa mic si cu febra....
la toata lumea si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
Carmenela spune:
salut fetilii in miez de noapte...
vaz ca numa' io sunt pe aici.. vedeti? Asa se vede cine e mai destoinic...Puahahahahaaaaaa...
Virgina piticoasa, aka sor-mia....vine cu pitici de pitici, de nu facem fatza cateva in ritmul in care ii aduce... Si apoi....sor-mio....ce e neclar in numele de ti l-am dat? Virgina.....cre' ca stie tot forumu' de unde vine, nu numai dupa alea 9 luni de ....liniste in casa ta...dar si, mai ales dupa.....ajutorul dat de ginecoloasa ta. Unde sta femeia asta...ca nu stiu daca sa ma duc sa ma aranjeze si pe mine...sau sa ma duc sa o omor...ca asta ba descoase, ba coase prea repede si prea mult...Iar "piticoasa" ,mai e nevoie sa zic de unde vine? Apropo, ma duc la consult la ginecologul meu si imi zice ca de obicei vin sotii la el, inainte de nastere...si ii zic ca ...hmmm....cum sa zic....trendul pentru 2008-2009 e sa fie dansa de 16 ani.... Eu ii zic..."deci eu la 18 sunt batrana?![]()
"Hi, hi, hi...Zice el" purisana de-a dreptul"...Cred ca ajung astia pedofili, la anu' imi cer de 14 ani"...Mentionez, caci azi am aflat cu surprindere(si placere)...ca lumea nu stie ca sunt o tanara speranta de 36 de ani....cuminte si nevinovata... Sor-mia stie.... Si sor-mio...cu sinucigasii....NTZ, nu mere, sor-mio, ca ai mei e mai tari si mai sinucigasi ca toti! Iti trebuie o puma, ceva....
Cu venitul la mine....fata draga...stii tu....orisicand! Il aduci si pe jineremiu, ca prea il torturezi cu piticii tai, saracu' baiet.... O sa iasa ipohondru'... Si, ma rog, ce te iei de pititcii mei? Vezi ca si astia e sinucigasi! Suntem o familie de sinucigasi aici!!! Numa' Cara e normala!

Am verificat pentru vaccin...se gasesc si la sensiblu si costa mai putin decat la Dona, pentru cele interesate...
Ce sa mai zic, ca imi cad ochii in gura....Pitica si-a revenit total, isi revendica drepturilii la haleala cu foarte multa personalitate. Si na, ca nu mai am nici un pitic, sic, sic, sic! e drept, ca il am pe Guliver....dar pe ala il tin ascuns pana in februarie....

![]()
No, va pup pe toate, stiti voi..fara nume, chiar pe toate....Ca-s asaaaa de obosita.....
Pitica a dormit pe mine azi...de vorbeam cu nebunele pe mess si ma faceau sa rad si nu puteam ca o saltaream pe pitica in asemenea hal, de era sa cada de pe mine....NtZ, ntz, ntz.....nu stiu, zau! Putina seriozitate!!!! Cam ca mine! Serioasa, cuminte si linistita.
A! Sor-mio, povestea din padurea verde vine, cand o fi vreo depresiune pe aici, si o cere publicul...

Gata, ma duc la nani....ca se scoala crocodilul acu si cere socoteala!
Pup u ol
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
narcisa.s spune:
Ruxi, am ramas si eu surprinsa...Dar fiindca e vitamina D3 cred ca are legatura cu clima. Nu stiu ce sa zic...
Au inceput sa ni se inverzeasca ochisorii. Ca la tati - verzi verzi.
Febra n-avem decat 37 cu 4 la 7 ore dupa vaccin...Sper sa nu creasca.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ileanna spune:
Biri
, tu stii ca s-ar putea sa ai mare dreptate??? Pana la urma, ca orice barbat ... clar s-o fi plictisit numa de moaca aceleiasi femei. Adik o fi ea ma-sa da' totusi ...
narcisa tin regimul disociat.
mada uite aici un link legat de slabirea numai prin sport ... http://www.mavmadiet.com/exercise-weight-loss-diet-paradox.html Sa nu zici ca mi s-a pus pata pe tine. Da' soacra mica, moldoveanca de la Engletera tre' sa fie beton nene.
Multi pupici bebelusei Ami si mamicii necajite.
Kimmy ai innebunit??? Eu nu stiu ce as da sa ma pot lasa de fumat si dc as face asta nu m-as mai baga in acelasi kkt pt nimic.
Cat timp ai stat fara? Sotul fumeaza? Ce cauti cu tigari in casaaa???
Bai gagici la care se uita mah cupilu' la teveu la desene animate? Da' cupilu' nu tre sa steie la orizontala pana la 6 luni cand se poate sustine singur in fundulet???
Si 2 - mai are vreun bebel hernie la buricutz?
Camy fi'r'ar!!! Cred ca au putut face asa ceva numai daca au desfiintat complet postul pe care lucrai. Dar in afara de asta ... femeie!!! ... tu unde lucrezi? Ce fel de oameni sunt aia?????
D-na profesoara ce face sotul? 

Deh, k Vasilica n-a fost bun ...
sursula dar tu de unde stii ca a mancat 250 ca parca ii dai san. Si cum te-ai prins sa-i dai 250??? 250???????? Moamaaaaa. Una peste alta kupilu meu are 6 kile juma si 61 de cm la 2 luni jumate ..
http://community.webshots.com/user/my_margaret
vias spune:
mi-am mai revenit din soc...ce sa zic....ca nici eu nu mai stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac...dar hai sa va povestesc...
...am mers, am asteptat sefa...si a venit, m-a intampinat cu un zambet si zice...gata, vii la servici???...eu ca dobitoaca..DAAAAA
...apoi zice...ia un loc, ca vine si Mariana (manager HR) sa discutam conditiile in care te intorci la servici....(aici m-am gandit eu ca nu prea este bine)...vine fata...si-mi spune ca nimeni nu s-a gandit ca se va intampla ce s-a intamplat cu copilul...si asa ca pe postul meu va veni altcineva...iar pt mine deocamdata nu este loc disponibil decat ca GESTIONAR...si au mai avut tupeu sa-mni spuna si ca am mare noroc ca a fost locul asta liber...ca altfel...
...asa ca...mi-am luat inima in dinti si am zis...imi iau viata de la capat..stiu ca voi plange (nimic nou)...stiu ca nu voi avea ce sa mananc (nici aici nimic nou)....dar macar nu-mi va calca nimeni mandria si orgoliul in picioare...corect???????
...raman sa-mi fac concediul cele 126 de zile adica pana pe 4-5 nov...apoi daca nu mi-am gasit de lucru o duc asa cu concedii medicale, oricum de saptamana viitoare merg la psiholog (se pare ca am nevoie)..si asa o sa o tin cu concedii medicale pana o sa-mi gasesc de lucru...daca ei au fost nesimtiti...si eu pot sa fiu, nu??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
sper doar ca bunul Dumnezeu sa se indure de mine si sa gasesc ceva de lucru...Doamne Ajuta!!!!...ca am foarte mare nevoie!!!FOARTE MARE NEVOIE!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
MIKYCRIS spune:
Neatza si de la noi!
in primul rand vreau sa urez si eu puiutilor nascuti pe data de 22 si celor nascuti pe data de 23 LA CAT MAI MULTE LUNITE!
ANKALAURA

,multa sanatate,liniste sufleteasca si sa te bucuri de cei dragi!

MIKYCRIS
ileanna spune:
Camy nu stiu ce fel de oameni sunt aia ... NU POT SA CRED CA SUNT REALI ... mi se pare de necrezut ce-mi spui ...
Daca NU au desfiintat postul pe care erai NU EXISTA sa te angajeze pe post inferior sau pe salariu mai mic. Ii poti da in judecata in 3 sec si sunt terminati ... ii pui sa plateasca o gramada de bani. CREDE-MA CA EI SE AFLA INTRO CULPA FOARTE GRAVAAAA!!!!
http://community.webshots.com/user/my_margaret
MIKYCRIS spune:
CAMYPUS sincer si eu gandesc la fel ca tine.
In primul rand ca ar trebui sa te ocupi de sanatatea ta printre care si cateva vizite la psiholog.Ai sa vezi ca o sa fie bine si or sa iti prinda bine vizitele astea.
Tu esti o femeie puternica dar ai nevoie sa treci peste etapa asta si sa te pregatesti 100% pentru bebe care o sa vina.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun,eu una stiu ce vreau sa spun dar nu stiu si daca am reusit sa fiu explicita.

si ai grija de tine!
MIKYCRIS