Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_a Gabriela82 la fel de entuziasmata am fost si eu ieri seara! Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008) expozitia de lucrari castelul de zapada construim "gradina de flori" - noi constructii Alexandru Matei - poze - BOTEZ |
sa speram ca se va repeta

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
diarux spune:
iaca si io dupa lupte seculare si pitici monstruosi. ca mi se lua lumina dimineata si pana sa imi dau eu seama, inteligenta vie ce sunt, ca e de la sigurantele de jos ...a durat oleak.apoi am calcat juma din hainutzale lu' bebe, am iesit oleak afara ca era bine, si dupa ce au inceput urletele infioratoare...am intrat in casa. Am fost la ginecologista care s-a aratat multumita de treaba ce o facuram dimpreuna, ba mai mult constata urmatorul lucru. Zice:"mama, da te-am cusu cam stramt aici, ca nu imi incape si al doiela deget!" eu, fericita de nu mai puteam ca sunt ca noua, chiar mai noua de eram inainte de ama marita si dea presta acest minunat cuplil, me duc acasa la barbacmiu cel insensibil . si ii zic fericita despre ce e vb in propozitie...da el...:sa te duci sa te descoase!

Colac peste pupaza, am uitat si sa cumpar cauciuce de la marmacie....asa ca ascapat si in seara asta de viol...da prind eu momentul. Bineinteles, la fel de insensibile la suferinta mea, au ras si SORU'MIA si ARIADNA si oleak ANKALAURA da nu-i nik...pun pe seama faptului ca sunt individioase pe succesul meu nebun. asa ca...
.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
BUJO am sa incerc sa retin ca sa nu te mai intreb de o suta de ori cum se cheama. am incercat si sa notez, da nu-mi aduc aminte unde am notat...deci tot degeaba. Stii cum e asta...ca si cu semnele cu pixu' facute pe mana. eu nu le vad rostu'. ca uit de ce l-am facut...
Iar cu greaca...mishto faza...![]()
ms de lamuriri si cu piticii.
Si mai ales...nu uita ca mi-ai promis!!!
SOR'MIO inutil sa mai repet ce stii deja...ca imi iau si eu afgani de aia sinucigasi si ii pun pe urmele tale. rade ciob de oala sparta ca ai si tu pitici cu duiumul, asa ca...nu vad unde-i poanta. Ne tot amagesti cu povestea aia cu padurea verde...inutil! plus ca noua mea porecla de mi-ai gasit-o..."Virgina piticoasa" (te las pe tine sa le esplici fetelor de unde ai scornit-o...)nu cred ca ma reprezinta ...da...ma rog...daca tu crezi ca atat insemna eu pentru tine....atunci....
eu....
...care este....
...vin la tine si nu mai plec ever!! ma mut cu chirie de aia cu subventie. si ce e fii'tu vitreg...e nada pe langa ce o sa-ti pap eu ficatii!!!!

Noroc ca imi esti draga...si ca fii'miu tre sa aiba si soacra..ca altfel....
TIZO i-am dat id-ul' lu' SOR'MIA, sa speram ca mai are lecitina suficienta prin casa sa isi aminteasca sa te contacteze pt infacol...![]()
cat despre concert...am inteles ca a fost bestial...
KIMMY tzigara????????????????
Shame on you! promiti ca nu mai faci?
Aveam un profesor dement de muzica la generala si asa ii punea pe aia de faceau prostii sa spuna ca sa ii "ierte": "Regreti? promiti ca nu mai faci?"

SURSULA pup iu back!!!!
si bine ai venit in lumea piticoaselor!!!!![]()
MARIMAR multumim de info.am citit si io o multime despre asta si am ezitat cand mi-a zis doctoritza sa declotez baietu'. Asta a fost prima pediatra. a dioua a zis ca in niciun caz pana la un an sa nu fac nik acolo. E drept ca se pot face infectii urate, ca stiu eu 2 colege car e au patit-o, dar baietii aveau cam 3 ani unul si celalakt era mai mare.
MADA daca nu-s in urma cu info...PUI, TE ROG TREABA CU DECALOTATUL PE PRIMA PAGINA la info pentru mamici????ca parca vad ca iar o caut si nu o mai gasesc.s mult, te pup!!!e la pagina 7.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
ANA_A cum e MATEI cu mucisorii???
sa treaca. si eu am o problemas cu imbracatul lui bebe...nu stiu daca e bine sau nu, daca e prea gros sau dimpotriva...Of...cand o sa invat si eu sa fiu mama?
Deci sunt sanse sa gasesc si la SENSIBLUE batiste???ca poayte acolo nu s-or uita alea la mine ca farmacistele din cartier...
ANNABABY stiam de povestea ta cu vigantolu' ca mi-amintesc cand ai scris-o ingrozita.Ms mult pentru sfat.

KAMELYA ms de sfaturi si
dulce.
DIDI si eu suntntare stresata cu pozitia capului lui ANDREI. ca nu vrea numai pe dreapta sa si-l tina...indiferent cum ii schimb pozitia, se suceste.
KIMMY ai grija cu raul asta...ca u e bun!!1
ms de sfaturi si de "impartaseli".
asa multtine faza cu vaccinul ala din maternitate?????????
CRIS, PICA, asa ...laudati-va cu poze...ca eu nu pot sa le vad...si cu concerte 

...ca eu nu pot sa le aud... of!
SUN ca intotdeauna...reusesti sa ma linistesti...
. ma bucur ca te simti mai bine acum.
ARIADNA...cred ca am lamurt-o cu cantarul pe mess, nu? asta era motivul cu sinuciderea prin aruncare de la parterul casei tale????

A.CICEL la nboi se poate orice!Noi am patit-o cu ANL-ul...ca barbacmiu depusese dosarul si avea punstaj mare, deci nu avea ce sa ii faca. da io...cu pitici cum ma stiti...ii zic sa mai mearga la ei sa vada daca totul e ok. ma bodogane al cat ma bodogane da se duce. Surptiza, lipsea adeverinta de salariat. bun , se duce si oaduce si opa aia inca o data. peste o sapt imi vine iar piticu'. iar il trimit, iar ma injura printre dinti da se duce. Surpriza, lipseste adeverinta de salariat,. Cum dom'le ca abia am adus-o. aaa, da???sa verificam. Intr-adevar, este. gata s-a rezolvat.peste o alta sapt...iar ii zic ia mai du-te si tu la ANAL...si eu ca ION la popa sau tiganul la nash...Si merge. dupa suita de injuraturi, ca adik acu' ce mai putea sa se intample. Surpriza...era adeverinta de salariat, dar nu-i mai recalculasera punctajul dupa ea...si uite asa...La noi in tara....
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
bujo spune:
Ola muchachas.
Am fost azi la bilant si la vaccin. Suntem sanatosi tun, avem 6050gr, 61cm. Am facut vaccinutele, am plans un picut. Cu ochisoru ne-a zis si pediatra sa nu ne mai ducem daca vrea sa ne faca anestezie, a zis ca nu-i bai daca mai asteptam ca nu-i grav, nu i se lipesc ochii de sa nu mai vada. Ne-a zis ca de luna viitoare putem incepe sa-i dam suculet de morcovi. Io am intrebat daca nu-i prea devreme sa incep diversificarea si mi-a zis ca asta e aport de vitamine. Diversificare e cand ii scoti o masa sa o inlocuiesti cu piure de legume, supik etc. A zis ca mai era un pic si era prea gras. In fine, vedem noi cu sucurile cum facem, dar ma gandeam ca daca si asa ii dau cate putin ceai, as putea in loc de ceai sa-i dau suc de morcovi.
Apoi ne-a intrebat daca vrem sa luam si Rotarixu pe langa Pentaxim si crek o sa-l iau pana la urma, dar si cu asta mai vedem. Sapt asta nu-s in stare sa gandesc ca joi plecam la Husi la soacra si apoi la o nunta la Iasi si ma tot gandesc cate tre sa iau. Crek mai bine ne mutam acolo ca oricum las casa goala![]()
Fetili dragi, nu va mai stresati cu imbracatu, faceti cum simtiti ca degeaba ne luam una dupa alta. Nu crek ne imbracam toate la fel nici noi. Cum ar fi sa zic: io am iesit azi afara si m-am imbracat cu chiloti, sosete, blugi, maieu, bluza si geaca. M-am imbracat prea gros?
Asa si cu bebeii, fiecare prefera mai gros, mai subtire. Si daca gresiti, o sa stiti data viitoare.![]()
Turtu mersi de invidie
Sa stii ca io totusi m-am panicat cand vedeam ca sta numa 5 min, da daca ia cat trebe in greutate, ba chiar mai mult e ok, cik papa ca haplea si termina portia in doi timpi si trei miscari.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
bujo spune:
Profa nu te mai chinui sa retii numele ca nu degeam mi-am pus nicku asta. Asa mi-a spus toata lumea in facultate, sunt unii care numa de Bujo ma stiu asa ca nu-i bai daca imi zici asa. E valabil pt toata lumea. Aaa si daca vrei sa-ti iau batista din Bv zi acu repede pana n-am plecat. Iti gasesc si brodata daca vrei![]()
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
diarux spune:
SERENITY ori am inteles eu gresit...ai tzitzi si ii dai formula dovlecelului???hope not!
MADA ia-o si tu mai usor maica...vrei sa innebunesti???ti piup sa-ti treaca!! si mai ales printzesele! Of ...sper sa va faceti repede bine!

TURTU 1.ii dai sa manance de cate ori cere. Andrei papa la 2 ore in primele saptamani, apoi la 3. acum la 6 sapt, noaptea merge si la 5-6 ore..dar ziua tot la 3 ore papa. si il las la san pana se satura, adik cam juma de ora.
2. eu isprofa de ex si mi-e groaza ca ar trebui sa merg in parc si sa il alaptez cand trece vreun dromader de al meu prost crescut cum is ei de obicei si sa eclame: da ce facti profa? la sanii goi???Si totusi s-a intamplat o data in parca sa trebuiasca sa ii dau asa ca m-am retras undeva mai ferit si i-am dat ca doar nu era sa moara copchilu' de foame. mai ferit asa...cu bluzitza pe ste san.,..nu se vedea...Am citit si pe forumul nostru undeva cu slaptatul in public, pareri pro si contra si sfaturi. asa ca....
3.de dormit...ANDREI nu prea doearme ziua. Mai deloc. asa ca nu mai stau sa numar orele de siomn ca ma iau piticii. noaptea in schimb...e binisor.
Bine ai venit si tu in clubul piticoaselor!!!
Sa nu mai zica SOR'MIA ca numai io!!!
De entartain copchilu',...nu prea ai ce face acum, ca am avut si io piticu; asta recent.asa ca..vb pe limba lui si ata...si dansati, canta-i...de astea...
DIA 1. verde...stiu ca nu prea e bine...daca ar fi sa ii dai san..stiu ca zicea cineva aici mai demult ca o fi de la ceva ce ai mancat tu si nu i-a priit.
2 nu stiu cu cafeaua cum e...
3.cam pe la 3 luni sper scapam de toate astea.. da vin altele...![]()
4.ai mei sunttari cand sunt plini de lapte...Ca sa nu-l pierzi...ar trebui sa il pui mai des la san..Nu stiu cum e la tine...deci nu vreau sa ma bag sa fac vreo gafa sau vreo afirmatie deshteapta.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
diarux spune:
SUN inutil sa spun ca am intrebat de pungutzele cu gel si nu au auzit de asa ceva. Oare in ce oras traiesc???farmacistele astea n-or fi facut scoala? sau macar sa citeasca si ele pe net ceva...
CAMY of...se tin scai de tine! eu i-as da in judecata. exact azi vb despre asta cu o vecina care a patit la fel cu jobu'. dobitoci!!! 
GABRIELA cred si eu ca te uimeste fiecare chestie noua la bebe. mie azi mi-a zambit cu zgomot ANDREI si m-am topit. asa ca nu sunt aberatii.
DANA

parca esti eu la indigo!!1 si eu am avut aceleasi simptome azi si au ras nebunele astea de mine incat ..mi-a trecut . si parca au disparut si simptomele. ori erau in capul meu???
Sper ca e mai bine acum.
LAREMI ms de sfaturi...Da...fiind acolo ai sanse sa inveti si macar cate ceva din limbile astea. 
DIA vad ca fetele ti-au raspuns altfel, deci oi fi aberat eu cu KK verde, nu ma lua in seama. eu asa retunusem. sper ca nu te-am panicat. 
ANAXENA recunosc ca eu nu am intrebat de tine...da stiam ca esti super ocupata. Plus ca imi era frica sa nu-mi mai niste pozitii de alea sa ma rusinez...

Si mai relaxeaza-te!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
narcisa.s spune:
Ne-am intors de la vaccin...Am plans putzintel, suntem usor maraite, asteptam sa vedem daca facem febra in seara asta.
Multumim fetelor ca v-ati interesat de noi...
Venim cu mai multe vesti maine dimineata...
Cine intreba...nici noi nu luam vignatol sau cum se cheama
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
diarux spune:
am ajuns la zi cu mesajele. Uf ca multe mai erau. Si vad ca am pus monopol pe forum ca numai io mai bantui pe aici...a si BUJO care m-ai bagat in ceatza totala. ca am recitit si rascitit ce am scrios ca nu gaseam unde am scris eu de numele tau. 

Si mi-am dat seama in final. Eu ziceam de numele vaccinului soro!Cum sa nu stiu eu cum te cheama????Doamne iarta-ma! Ia reciteste si tu si distreaza-te!
PITIC PROASPAT!!!!!!!!!!!!!!!
ca am vazut ca intrebati toate de ochisori care curg si de calae infundate. Andrei a plans azi cu lacrimi. adik i s-au umezit ochisorii. nu s-a mai intamplat asa ca azi. e normal? adik inseamna ca s-au desfundat canalele alea/ sau e altceva si eu ma bucur ca toanta ca de obicei???Oricum mi s-a rupt inima cand l-am vazut asa...
gata la somn!! ce somna ca la ora asta se trezeste gagiul sa pape.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor