Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
dana81 spune:
Buna!
Cupilu' meu are buzele uscate si rectal temp 37.4...fara alt semn de temp, obrajorii normali, tamplele la fel, mainile si picioarele normale...putin fornaita si fara pofta de mancare...trebuie sa intru in panica???????
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Serenity90 spune:
Kamelya eu stau in aparatorii patriei..langa spitalul 9...nue tocmai aproape de tine...dar cu 102 se ajunge imediat :) daca vrei sa ne intalnim intro zi sami spui..k si asa mai am putin si prind mucegai in casa 

Denisa mamy de
Radu Mihai
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Buna! Cupilu' meu are buzele uscate si rectal temp 37.4...fara alt semn de temp, obrajorii normali, tamplele la fel, mainile si picioarele normale...putin fornaita si fara pofta de mancare...trebuie sa intru in panica??????? MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
se considera temperatura de la 37.6 rectal, pupam fata sa fie bine

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
laremi spune:
SURSULA, sa ne spui cum te descurci cu baita ... numai ai grija sa fie cald, ca il ia frigul cat il sapunesti daca e racoare in casa. 
MAITREYI, asa e, indienii sunt innebuniti dupa pielea alba, de aia e singurul lucru pe care il remarca la el. Ce-i drept, cred ca le-ar conveni mai mult sa aiba ei pielea alba, decat s-o vada la altii
.
Numele Maitreyi provine din sanscrita, si inseamna prietenoasa, amabila. Dar Maitreyi a fost una dintre cele mai mari filosoafe in Upanishad, fiind renumita pentru intelepciunea ei. In sens larg, inseamna si inteleapta. (M-am documentat la fetele romance care studiaza culturi indiene pe aici ... ca al meu sot cica e tare greu sa-mi explice in cateva cuvinte, mi-a pus ditamai ceaslovul in brate, de parca eu am timp sa citesc Upanishade
).
Sa purtati sanatoase hainutele 
DIARUX, ar fi tare interesant cu limbile, daca as sti sa le si vorbesc. Oricum, putini indieni vorbesc mai mult de 4-5 limbi din cele 15 cate are India, deci pe alocuri nu sunt chiar singura care nu pricepe nimic 
Si al meu se mai irita la gat, de la caldura si lapte ... il curat de cateva ori pe zi dar nu aplic nimic. Decat crema de dupa baie.
Foarte bine ca e activ, asa si trebuie. Nu se plictiseste, pentru ce el face ceva: misca picioare, maini, vorbeste ... pentru ei astea sunt activitati serioase.
Eu cu al meu vorbesc non stop cand e treaz, ii spun ce fac, ce face tati, ce stiri sunt in ziar, pana si ce scriu fetele pe DC ... 

ANNABABY, chiar ca e draguta ideea de a avea o pagina cu povestile noastre, desi, daca ma mai gandesc o data, eu inca ma chinui sa o scriu.
LOCCA, nici eu nu as face Rotarixul. Doctorul mi l-a recomandat ca vaccin optional, dar mi-a explicat ca e nou si inca nu sunt cunoscute clar toate efectele, plus ca protejeaza impotriva unui singur virus si se mai face si in vreo 3 sau 4 etape ... l-am intrebat daca el l-ar face pentru copilul lui si mi-a zis ca probabil nu.
KIMMY, deci tu ai inceput petitul? Sau io trebuie sa incep?
Esti mai bine acum? 
CARMENELA, ma bucur ca nu e racita bombonica.
MADA, multa sanatate la printese si tie. Sa va faceti bine repede! 
GINI, multa sanatate. 
TURTURICA, poti incerca sa extragi cu pompa si sa ii dai cu biberonul cand iesi afara. Cu dormitul cred ca e ok, daca atat are ea nevoie
Si eu ma plangeam acum vreo saptamana ca Bumpi nu e atras de nicio jucarie. Intre timp, a primit niste bratarele de plus cu maimutoi zornaitori, i le pun la manuta si e super incantat ... isi intoarce mana pe toate partile, o scutura, iar o studiaza, incearca sa duca la gurita dar nu prea nimereste ... e tare haios. Pana acum, asta e singura jucarie care i-a atras atentia. Si el, ca si a ta, vrea plimbat, sa vada oameni, agitatie. Eu nu pot iesi cu el acum ca aici ploua mult, il plimb doar in casa si in curte ... mergem la etaj unde sta bunica, mergem la tati in office, mai facem o tura prin curte si multe ture pe terasa de pe acoperis ... cel mai departe o vizita scurta prin vecini. Distante mai lungi nu am mers cu el decat cu masina.
MICHELLAB 
DIAFILIPAS, verde e de la formula ... al meu face bicolor, mai mult galben cand reusesc sa scot mai mult de la san si mai mult verde cand ii dau mai mult formula si mai putin san.
Cafeaua nu dauneaza daca nu exagerezi cu cantitatea, insa acel 3 in 1 nu e deloc mai sanatos decat cafeaua normala, din contra ... in primul rand ca e cafea solubila care e mai concentrata decat cea pe care o fierbi, si apoi, contine o gramada de chimicale ... mai bine fa tu o cafeluta cu lapte si un strop de zahar sau miere, ca e mai sanatoasa
Ca sa adoarma cand e prea obosita, trebuie sa o calmezi ... al meu se calmeaza daca ma intind in pat langa el si imi lipesc obrazul de obrazul lui ... poate e o coincidenta dar asta a fost primul nostru contact, imediat ce l-au scos l-au curatat un pic si l-au pus langa mine pe masa de operatie, cu obrazul lipit de al meu ... ![]()
CAMY, imi pare tare rau, sper sa gasesti o rezolvare.
SUN, saru-mana 
DANA, nu cred ca ai motive sa intri in panica. Dar incearca sa-i cureti nasucul si verifica din cand in cand temperatura. Multa sanatate 
MADA, foarte frumoasa povestea voastra. Sa-ti traiasca printesele 

Ca tot discutati de vigantol, mie doctorul nu mi-a dat sa-i dau. Toata lumea in afara de mine da vigantol la copii?
Cine ma ajuta si pe mine cu mailul comun? 
Tecky spune:
Ce fac prietenele mele dragi?
Mi-au venit sambata facturile de la Cord Blood Center si certificatul de garantie ca celulele au fost bine recoltate.
Mada impresionanta povestea nasterii celor 2 printese.Sa de-a D-zeu sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!Imi pare rau ca fetele au racit.Iti doresc multa putere sa poti face fata cu toate.
Dana nu cred ca semnele pe care le-ai descris sunt motiv de ingrijorare.Incearca sa-i dai ceai poate ii este sete si de aceea are buzele uscate.
Camy poate odata cu inceperea serviciului mai uiti de problemele care s-au abatut asupra ta.
Va pup pe toate!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
SunSmile spune:
Danuta nu, nu e febra. Mai ales ca rectal se mai si scade 0,5 ca sa ajungi la temperatura reala. Incearca putina apica sa-i dai. Si cu papica....o fi ceva in aer, nu stiu, ca multe fete se plang.
Ana ce mai faci? Cum esti? Maria?
Ale ce mai face sora ta? Nepotica?
Ma gandeam la fetele care n-au mai scris de muuulta vreme: Carisma, Irinuca (mi-ai promis, nu te uit), Corinuk, Ingry, Catilin, Luana cu iubita ei mica (si tensiunea mare), Maggy, Fiquelle, Mariana vikinga, etc. Fetelor, un semn?
Narcis cum sunteti dupa vaccin?
Botiiii cum a fost botezul Gargaritei? Dar al finutului? Poze?
Ma retrag langa iubitii mei mic si mare!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
anaxena spune:
sunt ok,dc ati intrebat de mine(n-am citit din urma) sunt ffoarte ocupata cu salonul,am avut 2 botezuri si 2 drumuri la Bucuresti in care am alergat in Romexpo si Ikea,sunt terminata de oboseala si nu mai pot pierde o ora de somn
va pup pe toate si sper sa nu ma uitatzi,dupa ce termin cu salonul promit sa stau agatzata de laptop!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.
Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. 

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!
Multumesc mult de tot! 
am pepenasii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
ana_a spune:
Salut cu buna seara la toata lumea!
Daca ieri ma laudam ca Matei a adormit singurel in patut...acum este in carucior langa mine, cu o mana scriu si cu alta leagan insa el nici vorba sa doarma...gangureste!
dana, aproximativ in aceasi situatie suntem si noi, adica ieri eram asa ca azi noapte i sa infundat nasucu si azi a urcat temperatura pana la 37,8. Nu stiu ce sa zic...urmareste-o in continuare fara sa te alarmezi si din cate am inteles eu abia dupa ce trece temperatura de 38 ar trebui sa ne facem probleme.
Didi81 super distractia cu girafa!
Gabriela82 la fel de entuziasmata am fost si eu ieri seara!![]()
Madaam citti si eu povestea voastra!Sa va traiasca printesele cu ochii albastrii
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laremi Cine ma ajuta si pe mine cu mailul comun? ![]() |
ti-am trimis PM
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)