Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
laremi spune:
fetele harnicute rau la scris, nu stiu cand oi avea timp sa citesc tot.
Noi raportam Bumbi suuuper somnoros azi (ce-i drept a si plouat toata ziua ca si mie imi venea sa dorm da' aveam prea multa treaba. Acum piticul meu este: la noapte ce mai face daca el a dormit aproape toata ziua?
Fug sa va citesc si mai scriu daca mai apuc.
locca spune:
Da, mai, noroc ca are Caprioara ochi buni, ca eu treceam pe langa ea si vorba aia nici macar nu era prea aglomerat parcul ieri la pranz. Si l-am vazut si pe karatistul blond.
Sun, sa stii ca mi s-a parut ca te vad cand treceam prin fata sa ne cautam locurile, dar mi-a fost jena sa vin peste tine.
Si mie mi se intaresc sanii destul de rar in ultima vreme, cand trece mult de la ultima masa a Clarei. Dar lapte e, ca fata tot ia in greutate.
Didi81 spune:
Mada, am citit povestea frumoasa a nasterilor tale.
printesele scumpe!
Camy, cum e posibil asa ceva? nici mie nu imi vine sa cred ca au voie! Dar pana la urma nu iti poti gasii un alt serviciu, care sa iti convina si tie? Adica sa pleci tu de buna-voie, daca ei fac figuri de-astea.
Didi
de Aida Maria
Gabriela82 spune:
Mada multa sanatate intregii familii 
Gini sanatate multa, imi pare rau de laptic, ceva homeopat oare nu ar avea efect. 
Didi am vazut poze cu Aida frumusica foc.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
SunSmile spune:
Hai mai Camy...cum asa? Eu stiu ca nu au voie! Pup fata, nu stiu ce sa zic mai mult...
Sorelix pup familia frumoasa si abia astept sa "va calcam" la vara! Sa alerge printzele prin curte si noi sa stam la gratare! Sunteti chiar o familie minunata!
Ruxandra nu-mi spune ca voi ati fost cei cu problema cu nenea "neridicator" de pe scaun...
Laremi nu stiu ce-o sa-ti faca la noapte dar tin pumnii sa doarma. Si a noastra ieri a dormit de la 4 dupa-amiaza pana dimineata la 6, doar cu pauzele de mancat, ragait si zambit 15 min. Deci se poata sa si doarma mult asa.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Gabriela82 spune:
e prima data cand a adormit fata singura, in dormitor 
gangurea si isi papa degetele si cand sa merg sa-i dau sa pape, surpriza, fata dormea.
scuzati aberatiile dar si eu sunt uimita
GABRIELA
Gabriela82 spune:
Turturica sa-ti spun cum e la noi, la inceput ar fi stat toata ziua atarnata de tzitzi, papa atat de des ca nici nu puteam sa tin socoteala, la 15 min, 30 min etc si statea ore intregi la o masa. la fel si cu somnul ziua doar atipea cate 10-15 min si cum simtea ca plec de langa ea se trezea, in schimb noaptea a dormit bine inca de mica.
acum am inceput sa numar mesele si imi ies cam 7/24h adica la aprox 2 ore ziua iar noaptea doarme de la 9-10 la 3-4-5 si apoi se mai trezeste in jur de 7. acum sta mai putin la o masa, cateodata dupa 10 min scuipa tztza si daca incerc sa-i mai dau plange. in continuare ziua nu doarme prea mult dar a inceput sa mai stea si singurica, e fascinata de piticii de pe perete, de manute si de cateva jucarioare.
si eu zic ca tre sa mai ai rabdare, acum tu esti de maxim interes ptr ea si sa nu faci comparatii, fiecare bb cu ritmul lui.
Edit: sper ca am fost destul de coerenta ![]()
GABRIELA
kamelya spune:
mada am citit povestea,sa-ti traiasca printesele
narcisa bafta la vaccin
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
kamelya spune:
Denisa unde anume in Berceni stai?eu stau la P-ta Progresu si mama sta in Brancoveanu vizavi de Budimex,poate ne intalnim
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Didi81 spune:
Sa va zic cum m-am mai distrat cu fica-mea. O intereseaza din ce in ce mai mult jucariile. Acuma i-am zdranganit o girafa care are ceva zdranganitor in picioare
, si de cate ori o ridicam sus si o miscam, Aida radea; cum o tranteam jos, Aida era cu gura pana la urechi. Am reusit chiar si sa ii fac un filmulet asa; maaama ce a mai distrat-o girafa aia, nu mi-a venit sa cred
.
Didi
de Aida Maria