Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
bufi spune:
Ioana mea nu a scapat de conjunctivita...sincer nu as vrea sa ajung cu ea la dr, dar nu am incotro...am tratat-o cu tobrex,i-am facut si masaj si nimic...citeam ce au scris fetele si parca nu as fi de acord atat de mica sa i se faca anestezie...
fetele care sunteti in situatia asta ce ne facem???
de sudamina am scapat, dar oricum asta apare si dispare
am facut si programare pt eco la sold, la dr stamate, la medlife...dr pediatra care o vede acasa nu mi-a recomandat, insa dr de familie da...se pare ca trb facuta eco ca vedem ce si cum, referitor la un pliu...stie cineva sa-mi spuna despre ce este vorba? nu am apucat sa citesc despre chestia asta
in rest suntem bine, in timpul zilei ok, insa seara este destul de agitata, plange, apoi adoarme si noroc ca se mai trezeste dupa 4-5 ore. copii vostri sunt agitati? ce faceti? le dati ceva?
va pup si sa avem parte de bebei sanatosi
Bufi
ladymina77 spune:
Bufi si Andreea e agitata rau seara,dar ii trece cand o i-au in brate si ii cant sau ii vorbesc sau dupa caz o leagan.
Diaruxu,poti sa te faci si tu si acum vb f serios,sotul colegei mele de serviciu era rana la nas si nu-l mai putea sufla ,a incercat batista si a scapat de balauri.
Si apropo` de pozitie,e usoara domnle in comparatie cu altele pe care le-am cam uitat::)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Tecky spune:
Pt. mamicile de baieti: am mai pus cateva poze pe picasa cu Raluca poate.poate isi gaseste si ea jumatatea ![]()
Marina noi nu am avut nici o problema cu purtatul caciulitei.
Bufi si eu am incercat sa tratez ochisorul cu Tobrex,Nettacin si cu Kanamicina unguent dar degeaba.Peste 3 saptamani suntem programati la desfundare de canal.Am auzit ca nu este o procedura dureroasa.Raluca ziua nu doarme mai deloc dar in schimb doarme noaptea cate 6-7 ore.Ziua nu pot face mai nimic tb sa stau numai cu ea:ba ii cade suzeta si plange ca o vrea inapoi,ba vrea sa pape,ba tb schimbata.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
BUJO chiar ma gandeam...esti oficial dusa si tu!!!Bine ca te-ai prins...

MARINA eu intrebam ce face bebe la tine si la ANA.
Nici al meu nu suporta caciulita pe cap. o sa fie interesant iarna...
BUFI
sa treaca
MINA cu pozitiile si noi stam prost! de cateva luni...da recuperam. Bijne ca se poate si la nadul meu ca eu ma ucig cand am nasul infundat!!!
Hai ca vrea fata sa schimbe capitolu' si eu stau la taclale!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Marina_1609 spune:
bufi, noi maine facem eco la sold la dr Stamate, la 18:30 avem programare. noi parca nu avem nimic dar asa ni s-a recomandat....
referitor la pliuri cica daca nu sunt egale la ambele picioare ar fi o problema, dar nu e neaparat...
o sa-ti spun cum a fost..
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Gini75 spune:
bufi, si bebita mea a facut eco la dr. Stamate, la Budimex, preventiv, la recomandarea pediatrului.
Marina, da, si Anuta mea are mari probleme cu caciulita, asta si pentru ca nu prea a purtat. Am incercat azi sa-i pun si a urlat ca din gura de sarpe. Eu cred ca o sa se obisnuiasca.